LukášCBR Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Zkráceně se tomu říká, že valorizace je nižší než-li inflace. A to je každý rok :-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Stringo už krade dávno. Akorát v domnění, že roky nosí domu do kůlny kusy plutonia, tak omylem bral uhlí [emoji23][emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 před 1 hodinou, Stringo napsal: když začínala s prodeji 2.gen, byla za ty peníze skoro v plnej co 4.gen začíná v základu Až zas něco plácneš tak si napřed srovnavej stejné specifikace výbavy, neboť OII combi Elegance s motorem 2,0 Tdi / 103kW v automatu stála v roce 2005 celých 744 900,- Kč a to měla jen 15" Al a byla bez navi, xenonů a dalších prvků výbavy které jsou u OIV Style již v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 No ale tenkrát byl top něco jiného než dnes, když dnes půjdeš koupit Octavii v top výbavě jseš přes mega... Tak nevím co jsem plácl tak nesmyslného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Jenže tehdejší top je z dnešního pohledu základ. A taky se za těch 15 let zvedly platy. Takže pořád jsi mimo. Nebo pokud to tedy dorovnám navigací za 60 tisíc, 17" Al za 13 600,- xenony za 22 500,-....a další. Tak ani za tehdejších 870 tisíc, nebudeš mít tolik věcí jako za stejnou částku dnes. Jinak základní výbava classic s motorem 1,4 MPI / 55kW v liftbacku začínala na 424 900,- Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Brát ceny naprosto vybavených aut je zcela irelevantní. Ty si kupuje málokdo. Hlavně za milion a sto tisíc si snad Octavii nikdo nekoupí, když za to může mít Superba, Passata, 508 nebo třeba XEčko.Ruku na srdce, ta cena Octavie je stále dobrá za to, co má všechno v základu. Vždyť ještě na O3 FL byla u klasické Active výbavy halogenová světla... Díky bohu, že od toho ŠA opouští. Dneska se dá říct, že tak dobře vybavené auto je fakt zázrak. Hlavně za ty peníze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 A budu se opakovat a vím, že je to trapné, ale Octavia není prostě cenově určena fyzickým osobám, ale nejvíce prodejů jde na IČO. Na IČO jde koupit ta 85kw verze v TDI za cca. 450 tisíc bez DPH. A to je dneska více než dobrá cena. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Však to říkám, že to není pro obyčejné lidi, protože ti si raději koupí něco jiného. S tím, že poměr Cena/výbava je u Octavie nějak výrazně lepší než u konkurence už tolik nesouhlasím. Jediné v čem Škodovka ve všech segmentech kraluje je prostornost. Cena rozhodně ne... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 já na 100% vím, že už si škodovku nikdy nekoupím. 2x stačilo :-) to si radši koupím auto s logem píči.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 A ještě ušetříš [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 já na 100% vím, že už si škodovku nikdy nekoupím. 2x stačilo :-) to si radši koupím auto s logem píči.... Upřímně nový Megane je na tom docela dobře. Jejich sedan sice není úplně rodinné auto, ale za tu cenu, co to jde koupit v plné výbavě a například s originálním LPG systémem, je to zajímavá varianta. Zvládl jsem s tím Belgii ve 4 dospělých lidech. Ty provozní náklady jsou fakt úplně směšné a vevnitř nevypadá vůbec špatně. Jen škoda toho jejich rádia, které je takové pomalejší. Ale nic, co by Android auto nevyřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Já bych řekl, že s ohledem na růst platů a cen oktavií se ta dostupnost nijak závratně nezměnila. Už tenkrát byla O1 pro mě auto nedostupné a nebýt toho, že jsem "vydělal" nějaké peníze, mohl jsem si ji koupit. Jinak bych stěží měl na Fábii [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Kokta, že by z BMW přešel na francouzskou kundu z ryby? [emoji3] Tvl to je skok přímo megastický [emoji38] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Tak na jaře mě čekají nové letní gumy, co doporučujete? [emoji6] Moje oblíbené Barumy už dávat na léto nebudu, teď před koncem klouzaly na vodě víc jak na oleji [emoji38] A na dálnici za deště jsem chytil aqvaho pláning [emoji23] Nebylo mi moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Přemýšlím, co vám ještě napsat, ale už mě nic nenapadá [emoji85] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 ..... [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Ale zase budu mít hodně příspěvků, víc jak Plačka [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Celoroční. Stejně jezdíš jen do práce a do obchodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 No přemýšlel jsem po pravdě nad tím také. Pač mi letos končí i zimáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 (editace) já sem v bmw neseděl už cca 3 tydny, je hnusně už... myslel sem nové auto na denní ježdění, právě megan se mě celkem líbí... @Clint třeba tohle... pirelli mě nasrali, protože hrozně mizej... michelin má daleko větší vydrž na km.... https://www.pneumatiky.cz/michelin-pilot-sport-4-225-40-zr18-92-w-xl-fr-letni-pneumatiky-544969-t1 https://www.pneumatiky.cz/michelin-pilot-super-sport-225-40-zr18-88-y-bmw-fr-letni-pneumatiky-453577-t1 Editováno: 1. Prosinec 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Já na jaře budu na Ceeda kupovat tyto https://www.pneumatiky.cz/michelin-crossclimate-195-65-r15-91-h-celorocni-pneumatiky-370933-t1Je zbytečné, abych na auto do města držel dvě sady pneumatik. Měl jsem na výběr. Buď koupit nové sady pneumatik na léto a zimu, včetně dalších disků na letní pneu nebo celoroční. A jelikož je prosinec a pořád není sníh, tak na to seru a než abych utratil 20 tisíc za pneu a ALU, vezmu za 6 tisíc ty nahoře a nebudu to tři roky vůbec řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 před 40 minutami, Clint napsal: Tak na jaře mě čekají nové letní gumy, co doporučujete? Moje oblíbené Barumy už dávat na léto nebudu, teď před koncem klouzaly na vodě víc jak na oleji A na dálnici za deště jsem chytil aqvaho pláning Nebylo mi moc dobře. Co tohle? https://www.pneunet.cz/pneu/180556/dunlop-sp-sport-maxx-rt2-mfs-225-45-r-17-91-y-letni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Clint má kola 18" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Co ty Nokiany? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Kokta... Ty Michelin jako pěkný, ale pro mě škoda. Chrocht není sportovní vůz a trojka za gumu je už pro mě zbytečný. [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.