Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Na tyhle svolávačky bych nešel . Ecall mě nezajímá, je to jen nástroj na fízlování populace . Ostatně jsem si naschvál auto objednával těsně před jeho poviným zavedením. 

A hlídač nefunkčního blinkru mě nesete. Všechny moje předchozí auta ho taky neměli a neposral jsem se z toho. 

:D

FB_IMG_1576832608733.jpg

• Autor

Dneska se mi na dálnici kua nějak nezdálo zatáčení volantem, při větší rychlosti a malých korekcích směru se mi zdálo, že musím tím volantem jako by lehce překonat malinký odpor. Jakoby odlepit volant, zajímavý, že v pomalé rychlosti je to ok. No ještě to budu sledovat, doufám,, že mi nechce zamávat servo...

žádný servo nemáš :-D 

• Autor

Aha, no já sem dal teď na radu známého ze servisu a vypnul asistenta únavy a byl sem to projet a zatím ok.

Nesmíš jezdit unavený. Chápeme, že se v práci nadřeš, ale tak si trochu sakra odfrkni, než jedeš domů [emoji3]

Nadře? 

Vždyť žádný sníh nepadal a tak má pometlo pořád zaprášený ve skladu. :t

• Autor

Já nevím, spíš to asi nějak blblo. Ale prej posilovače u O3 neodchází a svítila by prej kontrolka. Nebo jsem dělal divný pohyby volantem [emoji23] Nebo jsem divnej já [emoji3]

C je správně :t

[emoji23]

Jj. Fízlování jim moc nefunguje. Opět mi volal servis, že jim psalo auto, že potřebuje servis. Tak jsem se jich zeptal, jak se domluvili a že prý ho musím přivézt a nahlásit termín. Asi to budu reklamovat.....

před 5 hodinami, Clint napsal:

Dneska se mi na dálnici kua nějak nezdálo zatáčení volantem, při větší rychlosti a malých korekcích směru se mi zdálo, že musím tím volantem jako by lehce překonat malinký odpor. Jakoby odlepit volant, zajímavý, že v pomalé rychlosti je to ok. No ještě to budu sledovat, doufám,, že mi nechce zamávat servo...

Nejsi si jediný komu se to děje ? mě na originálním podvozku a pouze na zimních pneu. Už na novém autě. 

Upraveno od Joker 85

před 4 hodinami, Clint napsal:

Aha, no já sem dal teď na radu známého ze servisu a vypnul asistenta únavy a byl sem to projet a zatím ok.

Tohle to mohl poradit jen autorizovaný servis ?To je jak když ho budeš chtít mít většího a někdo ti poradí že nošení prezevativu u sebe ti pak  přidá 5cm???

• Autor

No večer jsem jel nazpátek a už to bylo ok. Tak tomu moc nerozumím

• Autor

K tomu asistentu, jezdil jsem Slovensko a mám auto asi pět let a nikdy se mi neaktivoval, ani nevím co to vlastně dělá. Ale tvrdil mi,, že s tím jsou problémy a že aniž by něco svítilo to z ničeho nic začne takhle šahat do řízení.

Jestli ti to udělalo doslova to co jsi přesně a výstižně popsal tak s tím opravdu nemá žádný asistent nic společného. 

Já to budu reklamovat až ke konci záruky protože jsem komplet vycházel podvozek tak ho budu muset při reklamaci vrátit. A na bezpečnost to naštěstí nemá vliv. 

Aaaaa Clinta ceka reklamacicka. [emoji23]
Ted z toho ma Ameriku, co umi jezdit jen rovne. [emoji23]

• Autor

Kdepak, já už jsem po záruce, tohle bych neuhrál. Nicméně uvidíme. Teď dobrý.

Škodovka má přeci konkurovat levnějším značkám ? tak kvalitou za chvilku bude ? a cena se časem srovná taky ?

Cena se srovnava s premiovymi znackami, kvalita uz je davno srovnana s levnejsimi znackami, nekdy je i predci.

• Autor

Včera sem jezdil v našem novém Volvu V90 za 1, 4 míče a to auto neumí ukázat ani teplotu vody a oleje [emoji23] Hlavně, že to má jen samé displeje a cinká to na tebe kvůli každé píčovině. Prodejce se vyjádřil, že teplota vody a oleje je zbytečný údaj pro řidiče a že ho to plete [emoji38] Když chceš hned změnit třeba stanici na rádiu, potřeboval bys manuál.

• Autor

Řeknu vám, že já bych z toho auta ani neměl radost. Ty palubky začínají bejt ve stylu kosmické lodě a ne auta.

před 10 hodinami, Clint napsal:

Kdepak, já už jsem po záruce, tohle bych neuhrál. Nicméně uvidíme. Teď dobrý.

Neboj se toho jezdíš jen do autorizaku  dají ti kulanci  ? ale  dlouho bych nečekal blíží se 6rok od výroby 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.