Prosinec 19, 20195 r Na tyhle svolávačky bych nešel . Ecall mě nezajímá, je to jen nástroj na fízlování populace . Ostatně jsem si naschvál auto objednával těsně před jeho poviným zavedením. A hlídač nefunkčního blinkru mě nesete. Všechny moje předchozí auta ho taky neměli a neposral jsem se z toho.
Prosinec 20, 20195 r Autor Dneska se mi na dálnici kua nějak nezdálo zatáčení volantem, při větší rychlosti a malých korekcích směru se mi zdálo, že musím tím volantem jako by lehce překonat malinký odpor. Jakoby odlepit volant, zajímavý, že v pomalé rychlosti je to ok. No ještě to budu sledovat, doufám,, že mi nechce zamávat servo...
Prosinec 20, 20195 r Autor Aha, no já sem dal teď na radu známého ze servisu a vypnul asistenta únavy a byl sem to projet a zatím ok.
Prosinec 20, 20195 r Nesmíš jezdit unavený. Chápeme, že se v práci nadřeš, ale tak si trochu sakra odfrkni, než jedeš domů [emoji3]
Prosinec 20, 20195 r Autor Já nevím, spíš to asi nějak blblo. Ale prej posilovače u O3 neodchází a svítila by prej kontrolka. Nebo jsem dělal divný pohyby volantem [emoji23] Nebo jsem divnej já [emoji3]
Prosinec 20, 20195 r Jj. Fízlování jim moc nefunguje. Opět mi volal servis, že jim psalo auto, že potřebuje servis. Tak jsem se jich zeptal, jak se domluvili a že prý ho musím přivézt a nahlásit termín. Asi to budu reklamovat.....
Prosinec 20, 20195 r před 5 hodinami, Clint napsal: Dneska se mi na dálnici kua nějak nezdálo zatáčení volantem, při větší rychlosti a malých korekcích směru se mi zdálo, že musím tím volantem jako by lehce překonat malinký odpor. Jakoby odlepit volant, zajímavý, že v pomalé rychlosti je to ok. No ještě to budu sledovat, doufám,, že mi nechce zamávat servo... Nejsi si jediný komu se to děje ? mě na originálním podvozku a pouze na zimních pneu. Už na novém autě. Upraveno Prosinec 20, 20195 r od Joker 85
Prosinec 20, 20195 r před 4 hodinami, Clint napsal: Aha, no já sem dal teď na radu známého ze servisu a vypnul asistenta únavy a byl sem to projet a zatím ok. Tohle to mohl poradit jen autorizovaný servis ?To je jak když ho budeš chtít mít většího a někdo ti poradí že nošení prezevativu u sebe ti pak přidá 5cm???
Prosinec 20, 20195 r Autor K tomu asistentu, jezdil jsem Slovensko a mám auto asi pět let a nikdy se mi neaktivoval, ani nevím co to vlastně dělá. Ale tvrdil mi,, že s tím jsou problémy a že aniž by něco svítilo to z ničeho nic začne takhle šahat do řízení.
Prosinec 20, 20195 r Jestli ti to udělalo doslova to co jsi přesně a výstižně popsal tak s tím opravdu nemá žádný asistent nic společného. Já to budu reklamovat až ke konci záruky protože jsem komplet vycházel podvozek tak ho budu muset při reklamaci vrátit. A na bezpečnost to naštěstí nemá vliv.
Prosinec 20, 20195 r Aaaaa Clinta ceka reklamacicka. [emoji23]Ted z toho ma Ameriku, co umi jezdit jen rovne. [emoji23]
Prosinec 20, 20195 r Autor Kdepak, já už jsem po záruce, tohle bych neuhrál. Nicméně uvidíme. Teď dobrý.
Prosinec 20, 20195 r Škodovka má přeci konkurovat levnějším značkám ? tak kvalitou za chvilku bude ? a cena se časem srovná taky ?
Prosinec 21, 20195 r Cena se srovnava s premiovymi znackami, kvalita uz je davno srovnana s levnejsimi znackami, nekdy je i predci.
Prosinec 21, 20195 r Autor Včera sem jezdil v našem novém Volvu V90 za 1, 4 míče a to auto neumí ukázat ani teplotu vody a oleje [emoji23] Hlavně, že to má jen samé displeje a cinká to na tebe kvůli každé píčovině. Prodejce se vyjádřil, že teplota vody a oleje je zbytečný údaj pro řidiče a že ho to plete [emoji38] Když chceš hned změnit třeba stanici na rádiu, potřeboval bys manuál.
Prosinec 21, 20195 r Autor Řeknu vám, že já bych z toho auta ani neměl radost. Ty palubky začínají bejt ve stylu kosmické lodě a ne auta.
Prosinec 21, 20195 r před 10 hodinami, Clint napsal: Kdepak, já už jsem po záruce, tohle bych neuhrál. Nicméně uvidíme. Teď dobrý. Neboj se toho jezdíš jen do autorizaku dají ti kulanci ? ale dlouho bych nečekal blíží se 6rok od výroby
Prosinec 21, 20195 r 255.JPG.d2f56bdb89f9523cef34cd3a26ba994b.jfif @Clint Upraveno Prosinec 21, 20195 r od kokta7
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.