Stringo Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Já na to narazil náhodou, jinak ta politická témata moc nesleduju, stejně se člověk dozví v 90% jen to, co oni chtějí, aby lidé věděli, když už se o něco zajímají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 No, mozna bys mel zacit. Protoze az se te ta temata zacnou dotykat i v realnem zivote, bude uz pozde. Jde o to si alespon udelat obrazek o tom kdo lze mene a naopak kdo lze vice a proc tak cini. Na druhou stranu, narozdil ode me, mas klidnejsi zivot a keci lidi jako je Sabiza te nerozhazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Víš, chodil jsem k volbám a ať jsem volil kohokoliv, stejně si pak v rámci koalice udělají jen to, co se jim hodí, vše ostatní bojkotoval někdo jiný, oni za to nemůžou atp. Fakt je jedno, kdo tam je, podívej se na Kalouska a jemu podobné, vždyť ten už byl všude a nikdo ho odtamtud nedostane, místo toho tam najede Babiš a všem se směje do ksichtu... Je to k blití, celá ta naše politická scéna. A víš co pomůže jako jediné řešení? Až lidi budou žrát vlastní hovna a seberou se a půjdou to tam do Prahy vytřískat, to jediné tomu pomůže, vše ostatní je jen konejšení sama sebe s vírou v lepší změnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Jenže tohle už je na celosvětové úrovni. Pak se všichni strašně diví, že stoupá extrémismus. Na základě podobných konstitucí se dostal Hitler k moci. A stejně se nepoučíme. A slibuju, že už se k politice nebudu vyjadřovat. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Hystorie se opakuje, každé sjednocení národů vedlo k následnému krvavému rozdělení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Tak já nějak nevím, ty názvy nových modelů jsou zvláštní ale tohle teda fakt zabili.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 jupííí. konečně si to budu moct nalepit na oktavku, ted tam mám rapid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Jak se to bude číst [emoji848]..."Eňak"??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 No každopádně je víc než jasné, kdo nazpívá znělku ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Nějak poslední dobou kroutím hlavou. Nová auta se jmenují jak názvy ulic v tatarstánu a nikterak mi ani nezajímají. Je to samé SUV, auta 4x4 přestávají existovat, nebo jsou příšerně drahá. Pořádný nový motor aby pohledal, vždy je inovace ve snížení počtu válců (třeba i formou vypínání dvou ze 4), a přidání nových kaťáků, nebo zvýšení počtu termostatů na chladícím systému. Zavedení stop startu, rekuperace, vypínání motoru za jízdy... ať jdou do hajzlu. Nedivil bych se, kdyby lidi přestali nová auta kupovat. Pravda, že někoho nalákají na infotainmenty a virtuální kokotpity. Za sebe, bych šel dnes do mírné ojetiny, i když to nemám za potřebí. Fakt nevím, co si za 4 roky koupím za auto. Je to děs. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 No buďme rádi, že ještě existují spalovací motory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Tak tak, já jen doufám, že ještě stihnu za 4 až 5 roků vyměnit auto za auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Jsem na tom stejně. Akorát doufám, že to stihnu už za 3 roky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Hosi, za 3- 5let budou ta auta tak draha, ze i Prazakum z toho bude spatne. Jeste budete radi za novou Dacii se starou technikou za 500tis..[emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 [emoji106][emoji38] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 A ony jsou pro nás teď levná? Holt budu muset navýšit rozpočet... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Nebo slevit z požadavků... Já třeba už víc navýšit rozpočet nedokážu. Docela jsem rád, že jsem si jednou v životě koupil úplně nové auto a že vím jaký to je pocit, ale další už asi nové nebude... Letos se má opět plošně zdražovat a to zejména ojetiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Já zas uvažuju o lehce jeté, to bych měl dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 V 50ti bych mohl zase uvažovat o něčem novém/zánovním. To už budu mít splacenou hypoteku, otázka je, zda bude chuť něco kupovat a zda jde co kupovat. Sdílení autonomních dopravních prostředků je vize budoucnosti [emoji848] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 No sdílení je to poslední, do čeho bych chtěl jít. Já mám auto jako miláčka a prakticky ho nepůjčuju ani manželce. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Ten Eňák, to fakt posrali, to už mi jako normální nepřijde. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Taky si auto opečovávám, ale všechno k tomu sdílení spěje. Auto klasické bude jen pro opravdu vyvolené... Neříkám že dnes auto není luxus, ...je, ale stále je to tak nějak dostupné většině lidí i za cenu, že si nekoupí nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Možná se to bude číst "Íny Aj Kjů" ale co by ta zkratka znamenala [emoji848] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 před 28 minutami, Stringo napsal: Taky si auto opečovávám, ale všechno k tomu sdílení spěje. Auto klasické bude jen pro opravdu vyvolené... Neříkám že dnes auto není luxus, ...je, ale stále je to tak nějak dostupné většině lidí i za cenu, že si nekoupí nové. Toho už se, doufám, nedožiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Nesmíte být tak negativní. Stále se dá koupit nové levné auto. https://www.elblesk.cz/ Tak začněte šetřit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.