Březen 6, 20205 r před 46 minutami, kokta7 napsal: a Marcel přijede? zkusím tedy dorazit taky. pondělí je dobrej termín si myslím Ano, přijedu, sice ne na 5 hodinu, ale po půl 7 bych už měl v těch Krušovicích být.
Březen 7, 20205 r Jako chudinku bych videl tohle co tam stoji. https://www.autoforum.cz/zajimavosti/korejsky-mercedes-tridy-s-stoji-po-par-letech-zlomek-ceny-sve-i-svych-souperu/
Březen 7, 20205 r Mne Clint nevolal, sere na me, o moji ucast nestoji, tedy ja nevim jestli dorazim.Velka ucast mela byt i minule a nakonec tam prijeli 4 lidi a ted nedopluje kapitan aby mi pujcil kormidlovat svou lod jak sliboval. Ackoliv Holandsky syry uz mi taky vozi asi 4 roky. To jsem si uz kolikrat dal v kantyne jako nahradu Holandsky rizek. [emoji16]
Březen 7, 20205 r před 4 minutami, Petrrr napsal: Jako chudinku bych videl tohle co tam stoji.https://www.autoforum.cz/zajimavosti/korejsky-mercedes-tridy-s-stoji-po-par-letech-zlomek-ceny-sve-i-svych-souperu/ Tak holt není všechno tak luxusní jak se zdá, některé značky mají holt i propadáky, třeba Suzuki Kizashi, VW Phaeton....
Březen 7, 20205 r Jo Phaeton ztroskotal podobne, muze to byt stejne luxusni jako Mercedes , stejne kvalitni, ale nema to proste tu hvezdu a o to jde. Mne by ovsem nevadilo, ze ten Genesis nema hvezdu, kde muzes mit takove auto za cenu 4lete Octavie se 100tis stocenymi km.
Březen 7, 20205 r před 1 minutou, Petrrr napsal: Mne Clint nevolal, sere na me, o moji ucast nestoji, tedy ja nevim jestli dorazim. Velka ucast mela byt i minule a nakonec tam prijeli 4 lidi a ted nedopluje kapitan aby mi pujcil kormidlovat svou lod jak sliboval. Ackoliv Holandsky syry uz mi taky vozi asi 4 roky. To jsem si uz kolikrat dal v kantyne jako nahradu Holandsky rizek. Mě taky nevolal....a navíc už to dlouho neorganizuji, abych si určil nějaký termín sám. A když potom náhodou nějaký ten čaj je, nevychází mi to s prací a dovolenou si brát kvůli tomu opravdu nebudu.
Březen 7, 20205 r Protoze jsi taky druhoradej i kdyz jsi Prazak. [emoji23] No uvidime, kdyz prijede kokta a pujci mi svest vetrnikem z Bavorska, mozna to zvazim.
Březen 8, 20205 r Ale volal, lidem kteří ovšem na forum vůbec nechodí.. V 6. 3. 2020 na 15:00, Clint napsal: Volal jsem Ozimu, Tomiikkovi a Sidovi, ti nejsou na fóru. Všichni dorazí.
Březen 8, 20205 r Jestli bude mít manželka ranní (s dětma do hospody nepojedu), tak taky dorazím, tentokrát nic pracovního nemám...
Březen 8, 20205 r Stringo ty vole, nech toho. Kolik let sem chodis? Kolikrat si byl na caji? A tech caju bylo nespocet a to driv byly co kazdy mesic. Tak nedelej heeerecku, vsichni vi, ze stejne neprijedes. [emoji23][emoji23][emoji23]
Březen 8, 20205 r Než jsi do klubu přišel ty, tak jsem jezdil pravidelně, halt daň za hypotéku se někde musela projevit. Pro mě je to z ruky hodně, Krušovice v týdnu a ještě večer [emoji849], dělám směny, občas mě někam pošlou na elektrárnu, co ti budu povídat.Ale tentokrát by to mohlo opravdu vyjít, manželka ale neví co bude mít za směnu, pokud odpolední, je to v háji, s dětma tam nepojedu, pokud bude mít ranní nebo noční, tak přijedu na Kofolu [emoji6] akorát bude muset být provedena prezentace účastníků, protože poznám asi jenom Clinta, Motosmena, Stanmara a Pawouka, jo a kudrnatýho Koktu [emoji23]
Březen 8, 20205 r Aha. Zapomněl jsem na Stringa. Má u mě kofolu zdarma. Je to pirát silnic, který vraždí maminky s kočárky a bezúhonné chodce. Byl jsem v tu dobu na horách s omezeným přístupem k netu. Z něj si vemte příklad....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.