Dzarin Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Ahoj, měnili jste někdo už originál stěrače? Za jaké? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 nejlepší je zase originál, vlastní zkušenost 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 A když ne originál, tak Bosch Aerotwin. Vlastní zkušenost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzarin Vloženo 30. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Takže vlastně originály jsou špatné, ale nic lepšího stejně není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Nevím jak u škodovky, ale u Hyundaie jsem měl origo stěrače z výroby 2 roky. Pak jsem je vyměnil opět za originál přímo od dealera, ale ty už po půl roce dělaly šmouhy. Takže to asi nebude úplně stejný výrobek. Jinak na britském Škoda fóru si dost stěžují na kvalitu stěračů u Karoqa. Jaké zkušenosti mají místní uživatelé, co už Karoqem nějakou dobu jezdí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 U mě zatím dobrý ale mám auto 2 měsíce takže teprve uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzarin Vloženo 31. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Zkušenost právě nic moc, guma je měkká, oproti Rapidu rozhodně zhoršení, když chci něco setřít tak musím několikrát, navíc v krajní poloze vlevo vrací levý stěrač část vody, zhruba 5-10 cm zpět, místo toho, aby ji odvedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macik68 Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 No jestli se ty stěrače zdají dost špatný už teď, tak to nechci vidět až začne konečně pršet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Auto mám skoro 6 měsíců a najeto 10.000km a nemám popcit že stěrače jsem natom tak špatně. Nemám rád špinavé okno , ale nečistím ho proudem s ostřikovačů a stěrači . Používám aktivní pěnu a Basics of Bling Detailing Spray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Pocas jazdy? :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 3. Září 2018 Sdílet Vloženo 3. Září 2018 životnost stěračů si člověk dokáže ovlivnit sám. Někdo stírá zaprášené okno, namrzlé okno atd.. To pak jdou stěrače do ……… . 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 4. Září 2018 Sdílet Vloženo 4. Září 2018 Habi001 přesně tak jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pája66 Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Zdravim,po13 měsících provozu, Karoq 2.0Tdi 110kw style 4*4 Dsg, originální stěrače začaly drnčet,poskakovat.Odmaštění okna i gumiček nepomohlo.V lednu výměna za stěrače BOSCH Aerotwin 3 397 007 863.Lepší než origo z výroby (Valeo) a s opatrností se dají rozebrat a vyměnit samotnou gumičku s trochou úpravy č.dílu 1K0 955 429 B,která je originální díl na VW v ceně cca 130kč.Toto mám vyskoušeno a převzato ze škoda yeti 1.4Tsi 2011 najeto 125000km a škoda yeti 2.0 Tdi 4*4 2013 90000km tam pasují bez úpravy.Dopručuji všem.Výrazně lacinější než předražený originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Já taky nedám dopustit na Bosche! Od té doby co Škodovka přešla na Valeo stojí to za hovno... Zkušenost z F3 kde auto bude zítra 2 roky staré a už tam je třetí pár... Uvidíme co Koďa :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Asi se zeptám blbě, ale jdou vám vyklopit stěrače? Mám na mysli, když chcete třeba umýt čelní sklo. Možná, že už se to dneska tak nedělá, ale když to zkusím, tak mě naráží o víko kapoty a nejde je odehnout. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Po vypnutí zapalování páčku stěračů dolů, vyjedou nahoru a ty je můžeš odklopit. Ta knížka v přihrádce tam není jen tak. :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Na to existuje tzv. servisní poloha stěračů, ale to bys musel nahlédnout do manuálu, kde je to bezpochyby popsáno v kapitole "Výměna stíracích lišt čelního skla". 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 No výměna lišt mě v případě pouhého umytí okna příliš nezajímá aneb proč to dělat jednoduše, když to lze dělat složitě :) Ale díky za tip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 @budis Ono nejde o to jestli jednoduse nebo slozite. Ty sterace se u novych aut casto "parkuji" v takove poloze, ze jsou castecne skryte pod kapotou. Duvod? Vzhled, odpor vzduchu, aerodynamicky hluk,.... Potrebujes-li je z jakehokoli duvodu odklopit, musis je dostat do takove polohy, aby to slo. A k tomu je navod, pripadne rada tu na foru, kterou jsi dostal. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Menil ste uz niekto zadny stierac?aky popripade odporucate?mne nenormalne vrzga.dokonca ani neprilieha celou dlzkou ale to je detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Zkus sklo i sterac (gumicku) poradne umyt vlaznou vodou s jarem. Vetsinou to na odstraneni vrzani pomuze. Jarem to odmastis a snad bude po vrzani. Nezda se mi, ze by byl zadni sterac potreba menit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Zadní stojí stejně za hovno jako přední tudíž pokud výměna tak zase Bosch ? jak jsem již psal F3 mám teď aktuálně 2 roky a měsíc = 3 sada předních a 2 sada zadního ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 V 13.04.2019 na 7:55, velkepeni napsal: Menil ste uz niekto zadny stierac?aky popripade odporucate?mne nenormalne vrzga.dokonca ani neprilieha celou dlzkou ale to je detail Od manzelky odlicovaci tampon a namoc ho do liehu,alebo kludne aj do slivovice a pretiahni nim gumicku zoparkrat.Uvidis,co z nej zotries dole.Mas mlade auto,pohybujem,ze bude uz na vymenu suci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzarin Vloženo 7. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Posílám video jak stěrač vrací vodu zpět na okno, místo toho aby ji odvedl, Rapid ani Octávka to rozhodně v takové míře nedělají.. VID_20190803_113300.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Nj, holt Rapid a Octa maj jiný typ, resp. výrobce stěračů … to co mám teď na Klokanovi je parodie na stěrač, přesně jak na videu, se mě to zdálo podezřele vachrlatý oproti stěračům bývalých embéček už od koupě, ale nebyla pořádná příležitost stírat, takové ty jarní deštíky v pohodě … včera v pořádné bouřce jsem ale na stěrače těžce nadával a vzpomínal na stěrače dřívějších embéček, které vodu po setření nevracely zpět na sklo … při výměně budu muset koupit kvalitnější a nekupovat předražený pseudoorigolowend ve škodovkárně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.