RDMBR Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 určitě lepší než Felicie nebo Popular 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 me se Felicia libi vic jak Scala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Divne, ze to bude ve vetsine jazyku Skoda Skala. Zrejme je to zamer, ale prijde mne to divne. Mam ale pocit, ze u nas to casto bude "Chcala". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Bohužel pro Škoda managment se na několika portálech uchytila nejvíce právě “Chcala”. Snad se časem dočkáme vysvětlení z patřičných míst. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Porad lepsi nez "srala". 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 (editace) před 52 minutami, bojler napsal: Divne, ze to bude ve vetsine jazyku Skoda Skala. Zrejme je to zamer, ale prijde mne to divne. Mam ale pocit, ze u nas to casto bude "Chcala". Nebo tomu budou říkat Renolt když to “sdílí” název. Chcala možná proto, že existuje už i Ochcávka Na můj vkus už to s těmi názvy co se snaží mít nějaký svůj určitý příběh či význam přehánějí. Nějaký číčoviny o tom že to znamená v latrinštině schody či co a že to má znázorňovat model který znamená nový začátek pro Škodovku, že jí to posune o notný kus výše... bla bla bla Kromě názvu to ve většině zemí dostane aji hnusnej přední nárazník ala Asie. Když projíždím kolem nových Hnujdé i30 a kouknu na úniky Scaly, tak bych moc rozdílů nenašel pokud nepočítám masku a světla. @osobne no mimochodem to bylo první co mě napadlo ve spojení s Rapidem. Škoda co se stále srala. Editováno: 15. Říjen 2018, autor: MilanHos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 (editace) A preco nie Scalaq? Editováno: 15. Říjen 2018, autor: deto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 @deto Tak se bude jmenovat až odvozený SUV :D Název nic moc, na S to opravdu začíná jak jsem si myslel, ale žádná sláva. Je mi jasný, že se snažili zbavit lowcost pověsti i realitě Rapidu, ale nevím... Většina lidí stejně netuší... prostě auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Scala... První se mi vybavilo Yugo Scala : https://en.wikipedia.org/wiki/Zastava_Skala Takže Škodovka přidá k Ochcáfce ještě model Chcala... Mno nevím, jestli se úplně distancovat od názvu Rapid (coby lowcostu, který postupně šperkovali a šperkovali), spíše mohli název ponechat a doplnit nějakým přídomkem. Kontinuita zachována, ale přídomek by zdůraznil ten "zcela nový kompakt co stanoví nové standardy". Něco jako kdysi zcela nové Punto dostalo přídomek GRANDE - to byla tehdy spulu s písmenem "P" stylizovaným do sedící figurky trefa do černého ! Název Škoda Scala je naopak podle mě výstřel někam kamsi mimo a do tmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Tisková zpráva Škoda SCALA: 181015_Tiskova_zprava.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Napadá mě třeba Rapid R. S tím, že to "R" by nový model nějak symbolizovalo, bylo by jakýmsi jeho razítkem - to by bal výzva pro Stefaniho, který přišel již vpodst. k hotovému modelu. Místo nahrazování loga písmenky (což nevím nevím) mohl raději vymyslet nějakou výraznou grafickou pointu pro prezentaci modelu. Prostě bylo by to "erko", to by se rychle vžilo a je tam prostě náznak na odkaz do histrorie značky. Tedy R stylizovat podle nějakého detailu původní Škody 110R. Nebo třeba při pohledu na příď - tam je to "erko" zřetelné: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Pokud je v tom záměr distancovat se od spojení low-cost Rapid, tak mohli alespoň vymyslet unikátní jméno. Tohle vypadá na hodně horkou jehlu a přitom se jim to povedlo ututlat do poslední chvíle. Divné.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 vždyť si zvykneme, za pár měsíců nám to ani nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Zahájení prodeje je únor-březen 2019. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Název Scala nebyla horká jehla minimálně v tom smyslu, že registrovaná je známka už dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Toyota uz se take chtela distancovat od nazvu Corolla a prijit s necim novym - Aurisem. Ovsem jaksi se to nechytlo, takze se vratila zpatky ke Corolle. Toto mi prijde opet stejny pristup, vymysli neco jinyho, vic "cool" a pak zjisti ze ono nic.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Byl jsem se v muzeu podívat na ten hliněnej model. Přes špagáty se nedalo dostat blíže k modelu. Zadek vozu se dost zužuje a střecha se také dost svažuje. Uvidíme jaká bude realita u Scaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Kdyby to tak vypadalo ve Stylu nebo v MC tak by to bylo super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Uvidíme, jak bude vypadat sériová verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 http://www.auto.cz/svezli-jsme-se-skodou-vision-rs-takto-bude-vypadat-scala-125359 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 No to jsou úžasné projížďky v hale.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Tak ono by se to na normální silnici trochu rozpadlo, protože to asi nebude mít odpružení ani jako prototyp kodiaqa, aspoň tak jsem to někde četl. Ono to jde i ve videu slyšet, že tam na té krásné ploše bouchá podvozek přes projetí nepatrné nerovnosti. S tím co se odhalilo a bude to mít, tak je to takhle hezké, dobré auto, ale bude dle mě začínat na +- 390 a Style 480, teď otázka co to vše bude nabízet no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 @MilanHos ..... nevimco je tu v udivu, ale u Showcar je to celkem pochopitelny a logicky. Mnohdy nektere showcar vozy nejsou plne schopny se pohnout i nekolik metru. To to je plne pojizdny prototyp. Nemci jezdili i venku kolem haly bez problemu, avsak byla hrozba deste, tak zpatky do haly @Mics0d .... neboucha nic na podvozku, auto nikterak nerezonuje. Bouchaci zvuky jsou zpusobeny prejizdenim pred pricne nerovnosti, ktere jsou pres celou halu a jsou zakryty plechovim poklopem. Co se tyce prototypu VISION RS, je to za me doposud nejlepsi prototyp. Doposledniho detailu ciste zpracovane casti, je videt, ze si s tim Skoda design dal opravdu zalezet. S klidem taky mohu rici, ze Skoda SCALA bude hodne hezky auto, ktery se bude libit. Otazkou pak zustava, jak bude nastavena cenova politika 44631567_1927355337383771_6120712587902082564_n.mp4 44631604_490670374757539_1353810286278934215_n.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Ta oboustranná víčka nádrží (dle fotek, pokud nejsou jen přetočené) jsou jedno na elektriku, druhé na palivo, nebo to tak je schválně kvůli LHD/RHD verzím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 @LukasonJá chápu podstatu toho proč jezdí v hale, auto má když to přeženu nevyčíslitelnou hodnotu. Nechápu co nám má ale říct článek renomovaného motoristického časopisu o PROTOTYPU. Jízdní vlastnosti nám těžko popíšou a ikdyby popisovali, tak to bude mít pro nás nulovou vypovídající hodnotu. Ceny když sleduju současnou situaci, kdy F3 MC se s doplňky bez panoramy pohybují minimálně od 440000 výše. Pokud bych chtěl tu panoramu a ještě další věci oproti mé současné MC které bych chtěl mít a dříve jsem je mít nemohl tak se pomalu blížím k půl mega. Ale i s F3 Style jsem se dostal na 430000 jako nic a to bez tempomatu, hlídání mrtvého úhlu a podobných těch dražších doplňků. Jen tak sběžně jsem si pročetl tady na fóru aji situaci u O3 2019 a tam taky popisují, že je zdražení výrazně vyšší. Takže jestli Scala bude jen opravdu nepatrně levnější jako O3 před WLDC, tak se myslím moc nespletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.