Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 17 minutami, vormen napsal:

záleží samozřejmě na motoru a výbavě, ale víc jak 450 bych za ni nedal

před 15 minutami, Tomíno S. napsal:

Za mě max 450 000,-

Nad tuhle hranici by volil už něco jinýho

Za dobře vybavené (a nové) auto asi rozumná hranice, souhlasím. Otázka s jakou motorizací a převodovkou (přeci jen 1.5 s DSG jde často i u skladovek nad půl milionu)... 

Vloženo

No, když tomu nerozumíte, tak k tomu přistoupím jinak. Příspěvky mimo téma SCALA odstraněny. Barvu a velikost kol, či to, zda jsou lepší plechová, nebo jiná, nebo sněhové řetězy, si řešte v odpovídající sekci. Tady to prostě nemá co pohledávat.

Vloženo (editace)

@Tomíno S. a @8ans8

Je to moc individuální. Záleží na výbavě a motorizaci. Někomu stačí 1.0TSi s manuálem, pro nás byl základ 1.5TSi s DSG.

Strop, asi za Táninu Scalu 540, víc bych za ni skutečně nedal, ale je to fullka...

Editováno: , autor: xtrack
Vloženo

Xtrack, já za Scalu dával 335 000,-  a myslím, že v této cenové kategorii jsem koupit lépe nemohl.

Nad 500 000,-, bych se spíš poohlížel, vzhledem k mým potřebám (hlavně rodinným), po kombi nebo MPV, kde za ty samé peníze dostanu větší užitnou hodnotu.

Jinak jak říkáš, tohle je individuální. 

Spoiler

Vloženo (editace)

@Husita No fullka to uplně není, nemáme SCC, Drive mode select, el sedák šoféra a automatické parkování, jinak vše.

Mrkni na téma vaše Scala "Tánina Bílá Moon Scala"

@Tomíno S. Myslím že levněji se ani už koupit nedá, koukal jsem u Volfa na Scalu Ambiente 70kw za 310, ale se škofinem a proti účtem, Tvá cena byla teda dooost dobrá?

Zeptám se Tě, na fotce výše je Scala na 16" kolech hoedus aero? 

Naše Scala je spíš Táni = manželky, na dálky a výlety máme Superba a Arteona?

Navíc za 500 už je třeba zánovní superb, což je jako rodinný kočár podle mě akorát.

@atlan Dá se domluvit dobrá cena, obvzlášť v této situaci s koroňákem.

Editováno: , autor: xtrack
Vloženo

Ahoj, nevíte někdo, na kolik cca vyjde výměna čelního skla(senzor deště) i s prací?

Vyřizuju pojištění a nemám vůbec páru, na kolik to nastavit, díky.

Vloženo

Cajky: resil jsem to samé u Kamiqa a okno s vyhřevem, kamera, senzor,  tónování a s vymenou me zdelila 9750kc.

A okno prý originální Škoda. 

Tak třeba ti to pomůže. 

Doporučuji návštěvu servisu kde meni okna a pozeptat se.

Vloženo (editace)
V 29. 6. 2020 na 18:27, cajky napsal:

Ahoj, nevíte někdo, na kolik cca vyjde výměna čelního skla(senzor deště) i s prací?

Vyřizuju pojištění a nemám vůbec páru, na kolik to nastavit, díky.

Ptal jsem se prodejce při koupi rapida style+ (taky s dešťákem) a prodejce mě řekl, že je to jen Rapid a 5.000 mi bude prý stačit, nedávno jsem měnil na O1 tónované s pruhem za rovných 5 na pojistku.

Editováno: , autor: ben06
Vloženo

Na Scalu stojí samotný sklo třeba 5-6, ale práce další 2-3, protože je tam Lane Assist a ten je potřeba při výměně skla zdlouhavě zkalibrovat. Myslím, že pojištění skla na 10 by mohlo být ok.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...