Malarkey Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Samozřejmě že nebudu, napadlo mě to v době kdy se měla představovat a chvilku po představení kdy to bylo prezentováno jako nadauto, ve výsledku jen Rapid 2. Ve všem lepší, ale nic za co bych chtěl vysolit navíc dalších 150k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Výška Scaly - s upravenými pružinami to vypadá o dost lépe. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 (editace) Kombinace dobrá, jen v těch 17 vyniknou ty malé kotouče. Vypadá to, že vzadu se začínají tvořit vrypy, fleky, nic moc pohled. Dnes jsem seděl ve dvou a ani u jedné neseděl A sloupek se stropnicí. Jen tak porovnat to nešlo, jestli špatně nalisované držáky příchytek nebo ty příchytky špatně dané. Příští týden bude ve Světě motorů test s Ceedem 1.0. Výsledek je asi jasný. Editováno: 10. Srpen 2019, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 V 2. 8. 2019 na 10:51, bojler napsal: Nejsou k dispozici pro Style volitelně zrcátka v barvě karoserie tak, jako to dřív šlo např. u OIII Scout, která měla standardně stříbrná? Pro český trh nejsou v tuto chvíli. Jedině jak mít zrcátka v barvě karoserie je tak, že si dáš černý lak... :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Když se na webech objevují informace o chipování, konkrétně zvýšení krouťáku o 58 Nm nebo 50 Nm, docela by mě zajímalo, jak se na to bude tvářit spojka u 1.5 TSI, která by měla být do 250 Nm - což už má v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Otázka je, jaká tam je převodovka, DQ200 mí limit 250Nm, MQ250 byla svého času i u 1.8 TSI v OIII. Hlavní je, jak budou u toho chipu nastavené přechodové stavy (omezení Nm při řazení, náběh po sešlápnutí plynu a pod.) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Měla by tam být právě DQ200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 A suché spojky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Do budoucna by v tomhle směru měla být nadějí nová MQ281, coby náhrad MQ250 a MQ350. Má být pro rozsah 200-340Nm, takže by se mohla dostat do velkého počtu modelů a měla by mít i velkou rezervu právě pro Scalu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Včera jsem si Scalu vyzvedl po 10denním servisu (závada ACC) a dnes ráno při rozjezdu do levotočivé zatáčky něco bouchlo v podvozku, auto lehce poposkočilo a od té doby klepe podvozek jako kdybych jel po panelech. Rozjížděl jsem se, rychlost nebyla vyšší než 30km/h a i s manželky Fiatem 500 tu zatáčku projíždím prudčeji. Tedy jedeme do servisu. Z 80 dní co ji mám, už strávila v servisu 35 a vypadá to, že není konec. Fakt mám takovou smůlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Občas se nějaké kusy extra nepovedou ( mají to, ale všechny automobilky). Třeba jen špatně něco dotáhli přitěch servisech a hned se to projevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka02 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 (editace) před 49 minutami, tomas.zmuda napsal: Včera jsem si Scalu vyzvedl po 10denním servisu (závada ACC) a dnes ráno při rozjezdu do levotočivé zatáčky něco bouchlo v podvozku, auto lehce poposkočilo a od té doby klepe podvozek jako kdybych jel po panelech. Rozjížděl jsem se, rychlost nebyla vyšší než 30km/h a i s manželky Fiatem 500 tu zatáčku projíždím prudčeji. Tedy jedeme do servisu. Z 80 dní co ji mám, už strávila v servisu 35 a vypadá to, že není konec. Fakt mám takovou smůlu? Ne, já jsem ji do servisu dala hned 24h po převzetí z autosalonu ??♀️ Editováno: 7. Srpen 2019, autor: karkulka02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Ten Rapid 2 je horší jak jeho předchůdce na kterém jsem za 3 měsíce reklamoval 3 věci ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 A byl také hned z kraje výroby 2012? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 před 1 hodinou, tomas.zmuda napsal: Včera jsem si Scalu vyzvedl po 10denním servisu (závada ACC) a dnes ráno při rozjezdu do levotočivé zatáčky něco bouchlo v podvozku, auto lehce poposkočilo a od té doby klepe podvozek jako kdybych jel po panelech. Rozjížděl jsem se, rychlost nebyla vyšší než 30km/h a i s manželky Fiatem 500 tu zatáčku projíždím prudčeji. Tedy jedeme do servisu. Z 80 dní co ji mám, už strávila v servisu 35 a vypadá to, že není konec. Fakt mám takovou smůlu? Co bys chtěl za 550k, neblázni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Pánové, obecné způsoby řešení reklamací sem nepatří. Toto téma je jen o informacích přímo o Scale. Přesunuto sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 https://www.autorevue.cz/v-cesku-byla-spatrena-temer-neznama-skoda-scala-muze-jezdit-i-za-1-kc/km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2019 (editace) S panoramou a hned to vypadá lépe, luxusně Editováno: 11. Srpen 2019, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 11. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2019 (editace) Měl jsem na tři dny 1.5ku v automatu a napsal jsem pár postřehu k motorizaci 1,5 TSI | 7° A | 110 kW. Nicméně mimo téma motoru - restart infotainmentu proveden "pouze" 1x", kdy po odpojední telefonu z USB obrazovka zčernala a nereagovala. Další odpojení probíhala OK. A pak, při průjezdu tímto místem, se vedení v jízdním pruhu nechalo zmást stíny od zábradlí a v normálním úseku to chtělo šahat do řízení- nic moc. Obecně jsem lane assist vypínal i na užších okreskách, kdy je občas fajn při nulovém provozu narovnat zatáčky. Stejně tak se vypnutý stav hodí ve chvíli, kdy proti vám jede SUV, které má napravo sice hromadu místa, ale stejně přečuhuje do vašeho pruhu, takže raději zajedete až k čáře u krajnice. Jinak vše šlapalo jak má a tenhle motor bude dobrá volba :) A doplneni - 17ky na Bridgestonech mi prisly subjektivne o chlup hlucnejsi nez 18ky na GoodYearech. Tvrdost podobna. Editováno: 11. Srpen 2019, autor: Michal Tvrdík Doplneni infa o kolech 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgik75 Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 (editace) Mam objednanou Scalu 1.5 Tsi Dsg, Style, virtuální kokpit.. a po precteni recenzi, premyslim, zda si to nerozmyslet.. je opravdu to cukani tak caste a napadne?vyresi to nejaky software? pry se seka i infotainment? tak nevim.... Editováno: 14. Srpen 2019, autor: georgik75 doplneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka02 Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 @georgik75 sama tedy virtuální kokpit ve Scale nemám (nevyhovovalo mi to, ale každému sedí něco jiného), ale měla jsem ji na týden zapůjčenou a problém nebyl žádný, ale upřímně "porodní bolesti" Scala rozhodně má. Bohužel je smutné, že noví majitelé jsou jako pokusní králíci (osobní zkušenost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 @georgik75 Mám 1.5 TSI DSG od května (z toto je 40% času v servisu), s motorem žádný problém, žádné cukání, ACT registruji jen rozsvícením ikonky. Motor je opravdu živý, řadí velmi rychle a táhne skoro v celém rozsahu otáček. Plně souhlasím s tím co psal Michal výše, docela i chytře podřazuje při jízdě z kopce a šlapáním na brzdu a řazením pádly pod volantem dopiluji, co motor nedomyslí. ;-) Mám srovnání jen s 1.0 TSI 70 kW v Rapidu a upřímně ten motor taky není špatný, při vytočení je auto živé, ale je to hrozný traktor, srovnal bych ho s 1.9 TDi 77 kW v OII FL co jsem měl. Mimochodem, opět se mi projevila závada ACC, tedy 27.8 jde do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgik75 Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Takze motoru se obavat nemusim, mam do toho jit? Jinak u vas spokojenost? krome zavady ACC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 To se nemůžete divit, když kupujte auto z počátku výroby - problémy jsou a ještě budou. Tak tomu vždy bylo, je a bude u všech modelů a nejen škodovek. Ostatně spousty témat na tomto foru jsou toho důkazem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 V 7. 8. 2019 na 8:28, tomas.zmuda napsal: Včera jsem si Scalu vyzvedl po 10denním servisu (závada ACC) a dnes ráno při rozjezdu do levotočivé zatáčky něco bouchlo v podvozku, auto lehce poposkočilo a od té doby klepe podvozek jako kdybych jel po panelech. Rozjížděl jsem se, rychlost nebyla vyšší než 30km/h a i s manželky Fiatem 500 tu zatáčku projíždím prudčeji. Tedy jedeme do servisu. Z 80 dní co ji mám, už strávila v servisu 35 a vypadá to, že není konec. Fakt mám takovou smůlu? Při 4te rozdílné vadě kterou uznaj bych se pohádal a auto jim vratil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.