Publikováno Září 20, 20186 r Ahoj :) někdy se mi stane když vjedu třeba do tunelu že se mi rožnou hlavní světla-což je ok,ale když s tunelu vyjedu tak ještě třeba 5 min svítí než přepne na denní svíceni a to je jasno a svítí slunko.. a většinou mi to hned zhasne jak vyjedu že reaguje hned... nevíte co stím?někdy to udělá i během dne že rozsvítí hlavní světla a po 10 min zase přepne na denní.. díky Upraveno Září 20, 20186 r od Pawouk Upraven název tématu.
Září 20, 20186 r a jak rychle jezdíš? protože ono to přepíná i v momentě, když valíš přes 140 za dne Upraveno Září 20, 20186 r od Czeczo
Září 20, 20186 r mne to sem tam robi tiez...Neriesim... Ale viem, ze sa da nastavit cez VCDS aktivacia svetiel podla vonkajsejho svetla. Skus zacat tam...
Únor 19, 20196 r Mě poslední dobou nesmyslně svítí, když peče slunko a jak je pod mrakem, valí to denní svícení. Někdy mi ten senzor přijde pěkně poblázněný.
Červenec 3, 20241 r Zdravím, mám škodu superb 2 FL v plné výbavě. Když dám spínač světel do polohy AUTO, tak i ve dne (za světla) svítí xenony. Můžete mi poradit proč se světla sama nepřepínají mezi denním svícením a potkávacími světly? Předem děkuji za rady. Pěkný večer! Upraveno Červenec 3, 20241 r od Radek 0647
Červenec 3, 20241 r Není to dovoz? Mohlo by být jiné kódování, případně to mohl někdo překódovat. Pak by ještě mohl být špatný snímač světla a auto by si mohlo myslet, že je pořád tma. Když dáš přepínač do polohy 0, tak svítí denní světla v mlhovkách? Svítí v režimu AUTO i zadní obrysová světla?
Červenec 3, 20241 r Superb 2 FL má denní svícení LEDkama v hlavních světlometech. Denní svícení v mlhovkách je záležitost před FL. U prvních modelů Superbu 2 denní svícení v mlhovkách vůbec nebylo. Nejlepší je to napíchnout na diagnostiku. Jinak je to samá spekulace.
Červenec 4, 20241 r před 13 hodinami, Lancelot napsal: Není to dovoz? Mohlo by být jiné kódování, případně to mohl někdo překódovat. Pak by ještě mohl být špatný snímač světla a auto by si mohlo myslet, že je pořád tma. Když dáš přepínač do polohy 0, tak svítí denní světla v mlhovkách? Svítí v režimu AUTO i zadní obrysová světla? Dovoz to není, auto bylo koupené úplně nové ve škodovce v Česku. V poloze 0 sviti denní svícení a v režimu AUTO sviti stále i zadní obrysová světla. Fungovalo to normálně, před asi rokem to začalo dělat.
Červenec 4, 20241 r před 18 hodinami, acesky napsal: Superb 2 FL má denní svícení LEDkama v hlavních světlometech. Denní svícení v mlhovkách je záležitost před FL. U prvních modelů Superbu 2 denní svícení v mlhovkách vůbec nebylo. Jenom doplním. První modely bez DLR v mlhovkách to měly vyřešené tak, že se přes den svítivost výbojky snížila o 10% a deaktivovalo to AFS. Tím se měly šetřit. před 7 hodinami, Radek 0647 napsal: Dovoz to není, auto bylo koupené úplně nové ve škodovce v Česku. V poloze 0 sviti denní svícení a v režimu AUTO sviti stále i zadní obrysová světla. Fungovalo to normálně, před asi rokem to začalo dělat. Má věštecká koule to vidí na vadný světelný senzor. Ten řídí přepínání světel a určuje světelné podmínky pro CH a LH (fungují pouze v režimu spínače auto). Bez diagnostiky se dál nehneš. Upraveno Červenec 4, 20241 r od Ort
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.