Říjen 12, 20186 r Mi máme aktuálně slevy následující, ač nemáme ve firmě s automotive nic společného. Je to v rámci nynějších firemních benefitů na základě slevy u konkrétního dodavatele Škoda, protože tam bereme celou firemní flotilu. Každopádně před půl rokem, když jsem sám sháněl auto, dostával jsem i větší slevy, protože prodeje nebyly nic moc. Teď když je prodejů hodně, tak jsou slevy asi nižší.
Říjen 12, 20186 r Ano, v současné době prakticky jediná varianta, jak se k podobné slevě dostat = velkoodběratelská smlouva zaměstnavatele a z toho plynoucí nárok na slevu. Ovšem už si to nekoupíte např. na IČ a konkrétně u nás je to omezeno na konkrétního prodejce.
Říjen 18, 20186 r Autor Tak a je utrum. Škodu Rapid Spaceback od včerejška neobjednáte. Jedna etapa končí. Upraveno Říjen 18, 20186 r od radlat
Říjen 18, 20186 r Moj firemny bol vcera vo zvarovni,dnes v lakovni,zajtra ma montaz...stihli objednat LTT
Říjen 19, 20186 r Mě jde pořad udělat objednávka teď jsem to zkoušel Sent from my iPhone using Tapatalk
Říjen 19, 20186 r V Thu Oct 18 2018 na 18:20, Patrik1971 napsal: Moj firemny bol vcera vo zvarovni,dnes v lakovni,zajtra ma montaz...stihli objednat LTT Ahoj, jak víš že tvého spacebacka zrovna vyrábí, a kdy jsi ho objednával?
Říjen 24, 20186 r Rapid nekončí dostane svou další generaci, k mání ovšem bude jen někde: http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-rapid-se-prekvapive-docka-druhe-generace-v-prodeji-bude-vedle-nove-scaly/
Říjen 24, 20186 r Dá se čekat, že minimálně čínský a indický Rapid musí dostat nástupce s karoserií sedan. Že by to sjednotili s ruským trhem? Nebo v Rusku bude Scala s ošizenou technikou? To asi můžeme jen spekulovat. Upraveno Říjen 24, 20186 r od Twisted
Říjen 24, 20186 r V 19.10.2018 na 22:22, Sklennny napsal: Ahoj, jak víš že tvého spacebacka zrovna vyrábí, a kdy jsi ho objednával?
Říjen 24, 20186 r před 3 hodinami, Patrik1971 napsal: Ahoj, to jde online, nebo je to foto od dealera?
Listopad 1, 20186 r Autor Poslední spacebacky budou vyrobeny v únoru, liftbacky ještě pár týdnů pojedou.
Listopad 2, 20186 r Kdyz jsem byl v servise prezouvat, tak prodejce prohlasil potencionalnimu zakaznikovi, ze jim prijde uz jen jeden rapid a pak az v dubnu Scaly.
Listopad 2, 20186 r Docela na prd je, že končí u Škodovky všechna auta s velkým kufrem v nižší třídě. Počínaje Rapidem a s příchodem další generace i Fabie, která bude pouze v provedení hatchback. Žádná náhrada bohužel v dohlednu není a kdo bude chtít nové auto s velkým kufrem (nad 500 litrů), bude muset sáhnout po Octavii, která zase není úplně cenově dostupná....
Listopad 2, 20186 r Co máš na mysli? Že Fabie kombi bude končit? https://auto.idnes.cz/skoda-fabia-combi-kombi-0bs-/automoto.aspx?c=A170502_103315_automoto_fdv
Listopad 3, 20186 r Článek z května 2017... Od té doby to bylo několikrát vyvráceno a minimálně potvrzeno.
Listopad 3, 20186 r @bunicek ty věříš všemu co se napíše v novinách? To snad ne?! Samozřejmě, že automobilka zvažuje všechny možnosti, ale když téměř 50% všech vyrobených Fabii je karoserie combi. Oni to moc dobře vidí, dokud je tak vysoký podíl této karoserie, tak nic rušit nebudou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.