Publikováno Říjen 22, 20186 r Kdyby nekoho zajimalo, tak se v nabidce eshopu nove objevil tento dil. Za ty prachy do bych do nej sel. Vyhody jsou celkem zajimave. Napadaji nekoho nejake nevyhody? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/spodni-ochranny-kryt-agregatu-karoq-57a071608bx
Říjen 22, 20186 r Zajímavé. Já mám v konfiguraci auta "Paket pro špatné cesty", tak by mě zajímalo, jestli tohle je jeho součástí anebo jde o zesílenou ochranu navíc.
Říjen 23, 20186 r @BirK pokud máš objednaný paket pro špatné cesty, tak ho tam už budeš mít. Včetně dalších úprav
Říjen 23, 20186 r @Habi001 Mám 1,5 style a nějaký plastový černý kryt tam je,je to to co nabízejí na eshopu? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/spodni-ochranny-kryt-agregatu-karoq-57a071608x Upraveno Říjen 23, 20186 r od cilda1
Listopad 2, 20186 r Autor Dil objednan pres eshop, doruceni k dealerovi, montaz cca 15 minut na pockani. Nutne sundat naraznik. Za praci nic nechteli, zaplatil jsem jen ten dil. Super pristup.
Leden 12, 20196 r To já jsem neobjednal ani kryt ani paket pro špatný cesty a mám tam obojí. Snad, že je to 4x4? Nevím.
Leden 13, 20196 r Paket pro špatné cesty je za příplatek, divil bych se, kdyby ti ho tam dali a nenaúčtovali, na takové věci si ŠA dává velký pozor.
Leden 13, 20196 r Taky jsem se divil, protože jsem paket neobjednal a je to že spoda celý zadeklovaný jen je vidět kardan a výfuk. Akorát jsem se nedíval jestli je ochrana na zadních ramenech? Jdu se podívat.
Leden 13, 20196 r Citovat K paketu pro špatné cesty patří ochranný kryt pod motorem, ochrana elektroinstalace, brzdových vedení a dalších komponent pod vozem. Víc jsem v popise od ŠA nenašel. Bývalo u některých modelů i to, že byla vyšší světlá výška, ale to zřejmě u Karoqa není. Já jsem paket pro špatné cesty v konfiguraci měl, tak by se to dalo porovnat, ale nemám takový vlez pod auto jako ty
Červen 24, 20196 r pro Čočkyna: No tak jsem se konečně dostal podívat se na spodek auta a nafotil jsem spoustu fotek ale sem to dát nemohu protože je to mimo téma ,tak jen pár co se týká zakrytí zadní nápravy. Pokud bude zájem o ofocení spodku Karoqa tak to hodím někde v samostatném tématu.( Zajímavě řešen výfuk , to budou náklady!) Upraveno Červen 24, 20196 r od man.kar
Listopad 8, 20195 r Tieto dve veci sa vylucuju,nemozu sa naraz na jedno auto konfigurovat,ani dodatocne dorabat?
Listopad 8, 20195 r Na eshopu škody u krytu pro Octavii je upozornění že nelze s nezávislím topením, ale u Karoqa nic takového není. A v konfigurátoru u Karoqa nezávislé topení a paket pro špatný cesty lze kombinovat. I jsem ho tam měl a nakonec jsem ho zrušil. Kdyby měl někdo ověřené informace o možnosti dodatečně instalace na auto s nezávislím topením budu rád. (a nebudu sám ?) Edit : Jedině kde by mohl by zakopaný pes je více druhů krytu motoru. Upraveno Listopad 8, 20195 r od Joker 85
Listopad 8, 20195 r Mám jak nezávislé topení tak paket pro špatné cesty origo z výroby. 1.5 benzin automat 4x4. Duben 2019
Listopad 25, 20195 r myslíte, že je to užitečná věc (paket pro špatné cesty), nebo zbytečně vyhozené peníze? :-)
Červen 23, 20205 r V 8. 11. 2019 na 11:00, Joker 85 napsal: Na eshopu škody u krytu pro Octavii je upozornění že nelze s nezávislím topením, ale u Karoqa nic takového není. A v konfigurátoru u Karoqa nezávislé topení a paket pro špatný cesty lze kombinovat. I jsem ho tam měl a nakonec jsem ho zrušil. Kdyby měl někdo ověřené informace o možnosti dodatečně instalace na auto s nezávislím topením budu rád. (a nebudu sám ?) Edit : Jedině kde by mohl by zakopaný pes je více druhů krytu motoru. Aj si ten kryt riesil,alebo nie?
Leden 29, 20214 r Může někdo posoudit stav před a po montáži toho krytu pod motor? Je poznat nějaký rozdíl? Špiní se méně? Děkuji.
Leden 29, 20214 r Urcite ano,rýchlejšie sa ohrieva,pomalsie chladne,ak stojim vonku pred auto,zmizol taky ten odraz od cesty zvukovy,proste kapanek stichol.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.