klakson23 Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Zdravím, potýkám se s problémy s předními stěrači. Pravý (spolujezdec) celkem kvalitně rozmazává. Najeto 5800km. Zkoušel jsem (rada servisního technika) odmastit čelní sklo, pořádně utřít špínu ze stěračů, ale výsledek je stejný. CCa 15cm rozmazaná šmouha po celé dráze setření. Reklamace nemá smysl. Jaké používáte stěrače vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabo Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 (editace) Mě originální stěrače stírají bez problémů. Dokonce mnohem líp, než jsem zažil u jiných aut. Bych koupil novou stírací lištu. Možná je nějak vadná. Případně dobrý zkušenosti mam s lištama od Bosche. Editováno: 28. Prosinec 2018, autor: brabo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Mám najeto cca 8500 a taky už nejsou nic moc, ale přes zimu je určitě měnit nebudu. Nejlepší zkušenosti mám s bosch aerotwin. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 před 3 hodinami, klakson23 napsal: Zdravím, potýkám se s problémy s předními stěrači. Pravý (spolujezdec) celkem kvalitně rozmazává. Najeto 5800km. Zkoušel jsem (rada servisního technika) odmastit čelní sklo, pořádně utřít špínu ze stěračů, ale výsledek je stejný. CCa 15cm rozmazaná šmouha po celé dráze setření. Reklamace nemá smysl. Jaké používáte stěrače vy? Má ten stěrač dostatečný přítlak na sklo? Rády totiž zatuhnou na kloubu ramínka. Zkus to, zda volně chodí, případně rozhýbat a promazat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Podobná zkušenost na Fabii. Stěrače na jaře vyměněny na servisní prohlídce a už zase vrzaly a dělaly akorát čmouhy. Jedinná možnost je výměna za nové a je klid ;-) myslím že rok a stěrače jsou mrtvé... Za mě jedině origo nebo Bosch Aerotwin jak zde psl kolega :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 originál je bosh nebo valeo, jak kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 29. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 (editace) před 19 hodinami, Pawouk napsal: Má ten stěrač dostatečný přítlak na sklo? Rády totiž zatuhnou na kloubu ramínka. Zkus to, zda volně chodí, případně rozhýbat a promazat. Myslíš dát stěrače do servisní polohy a oklápět a přiklápět zpět na sklo? Auto mám od Listopadu 2018 a tak mě to celkem zarazilo. Zkusím ještě teda ten přítlak, (V servisu mi řekli, že žádný přítlak se nedá štelovat) když nepomůže dám šanci ještě Bosh aerotwin a když ani to nepomůže, zkusím cokoliv z číny. Jaký je prosím přesný rozměr stěračů? Editováno: 29. Prosinec 2018, autor: klakson23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 jj, přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Me se stejne choval zadni sterac. Pozorne jsem se podival na profil na skle a bylo videt, ze od stredu spatne doleha na sklo, byl prohnuty jako luk a ve stredu nemel vubec zadny kontakt se sklem. Mirne (opravdu mirne) jsem ho nekolikrat prohnul opacne a ted sedi a stira perfektne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 31. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Objednal jsem bosch aerotwin tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 14. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Tak ani Bosch nepomohl. Dělá to úplně steně, jak originál. Zkoušel jsem "napružit" ramínko, ale výsledek je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Tak to v servisu pěkně kecali, jak už zvykem. Síly na stěrač se samozřejmě s pomocí přístroje štelovat dají. Akorát asi chce najít někoho, kdo to umí a má ten přístroj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 před 25 minutami, klakson23 napsal: Tak ani Bosch nepomohl. Dělá to úplně steně, jak originál. Zkoušel jsem "napružit" ramínko, ale výsledek je stejný. Můžu se zeptat, kdy jsi ty stěrače měnil? Psal jsi výše, že objednáš Bosch (prosinec) a teď sem dáš foto, že to dělá i po výměně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 14. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Objednal jsem je někdy v prosinci. Nicméně to dělalo od začátku. Ne tak hodně jako teď, ale dělalo to. Neměl jsem čas to vyfotit, tak proto to dávám až teď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Tak zkus až budeš v servisu říct, že ti špatně stírá pravý stěrač a ať ti to opraví i za cenu výměny (neřekl bych jim, že to dělá i po výměně). Pokud bych při převzetí viděl stejný problém, tak bych zakázku odmítl převzít, že problém stále trvá a odmítl bych uhradit nový díl. Vím, může to být dohadování, ale třeba se budou víc snažit to odstranit (i za cenu štelování jak se psalo výše). Vidíš, že asi možnosti jsou, jen jsou prostě někde holt pohodlní... Nebo zkusit jiný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmund Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 Nehuci vam motorcek zadneho stieraca? Dost ma to irituje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 15. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 Když jsem tam byl, tak říkal, že musím používat jejich vodu do ostřikovačů. Ukázal jsem mu účtenku, že kupuji pouze jejich vodu. Pak že mám pořádně odmastit okno a stěrač, výsledek lepší, ale za chvilku to samé. Pak říkal, že pouze reklamace stěrače, ale když jsem vyměnil stěrač za jinou značku tak to dělá to zase. Tak dle mého to nebude stěračem, ale asi přítlakem. Zkusím koupit novou lištu, nebo jk se tomu říká. Snad to nebude ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Březen 2019 Sdílet Vloženo 15. Březen 2019 V 14. 3. 2019 na 17:58, klakson23 napsal: Objednal jsem je někdy v prosinci. Nicméně to dělalo od začátku. Ne tak hodně jako teď, ale dělalo to. Neměl jsem čas to vyfotit, tak proto to dávám až teď :-) Co používáš za vodu do ostřikovačů? Takto mi mazali sklo u aut napříč modely vždy nějaké levné vody typu carlson, tank ono edice a podobné navoňanné dešťové vody, které mi tam nalili v servise nebo na firmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 16. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 pouze jejich originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 16. Březen 2019 Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 Mě tohle hodně dělá zimní směs (Mám Golfa VII). Dnes jsem si namíchal letní a je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Březen 2019 Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 před 6 hodinami, klakson23 napsal: pouze jejich originál Originál čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 16. Březen 2019 Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 asi myslí kapalinu se značkou ŠA nebo VW, záleží co v servisu mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 17. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 JJ, myslím přímo "ŠA" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 11. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Problémy pořád stejné. Ramínko (údajně) vyměnili za nové, čelní sklo nové. Jediná novinka je, že jsem se snad rozhádal se všemi servisy v Brně :) Problém vidí, ale nevyřešili ho ani jeden servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 A když použiješ hodně vody na ostřik v průběhu stírání udělá to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.