pava Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 mam konecne prezute a dal som funglaky barum polaris 2 a vobec nehucia a ani nie je ziadny rozdiel medzi letnimi a zimnimi Zatim Jezdím Polaris 2 už třetí sezónu a pořád tichoučké, nemůžu si stěžovat. V poměru cena/výkon myslím dobrá guma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 jaaaj to musia mat z vas zienky radost ked im vtrepete elektrony do vane ste taky poriadkumilovni aj pri inych prilezitostiach ci len co sa tyka auta? já je mám uložené v bytě (šatna), přemýšlel jsem o ložnici ale už tam mám kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 skoro měsíc jsem měl objednány Pirelli Snowsport a pořád nikde nebyly a nejsou. Tak jsem se odpolko dožral, zajel do Barumu a koupil 195/50/R15 polaris2. Gumy, přezutí, vyvážení, laserová geometrie 6980,- káčé. Projel jsem je jen kousek, ale jsem mile překvapen jak jsou tichounký, snad budou dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 (editace) skoro měsíc jsem měl objednány Pirelli Snowsport a pořád nikde nebyly a nejsou. Tak jsem se odpolko dožral, zajel do Barumu a koupil 195/50/R15 polaris2.Gumy, přezutí, vyvážení, laserová geometrie 6980,- káčé. Projel jsem je jen kousek, ale jsem mile překvapen jak jsou tichounký, snad budou dobrý já měl k autu polarky1 , a kekel, už neee , ale dvojky jsou prej gut Editováno: 29. Listopad 2006, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Mam Pol2 a jsou v poho, vykon v zime bez problemu, jen proste huci na vode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Mam Pol2 a jsou v poho, vykon v zime bez problemu, jen proste huci na vode... Mám stejné postřehy. Ona na vodě ani tak nehučí, spíše tak sviští, takový zvláštní zvuk. Je to dobrá guma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 pava: Tak, tak, svisti je to spravne slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 presne tak polaris 2 super ale ked je mokro pistia , hucia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Tak som dnes prezul na zimné gumy, myslím že v správny čas. Doteraz bolo na zimné " príšerné teplo". Ale ako to vyzerá, tak asi príde už aj pani zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Přezuto už mám zhruba 14 dní,jezdím na Polaris 1.Příští rok chci koupit nové už kroutí 4 zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Uz jsem taky prezul, sehnal jsem pres znameho za hooodne solidni cenu pneumatiky Dayton 510, pry to vyrabi Bridgestone, tak jsem na ne zvedavej jaky budou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Já už jezdím skoro měsíc na zimních. A venku 15 stupňů. Tento způsob zimy zdá se mi poněkud podivný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 to jo divná zima.. (než napadne budu mít slicky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Já už jezdím skoro měsíc na zimních. A venku 15 stupňů. Tento způsob zimy zdá se mi poněkud podivný. Buďme rádi, že je taková. Suché silnice, relativně teplo. Nebo je lepší silnice plná bílé s*ačky a soli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Tohle je parádní zima!! sníh by mohl napadnout jen na horách, a na trasy kam chodím na běžky na silnice by vůbec nemuselo chumelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Taková to italská zima se mi taky líbí, jen se to trochu teď pokazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Taky nejsem proti, bo jsem hrozně zimomřivý a za optimální teplotu vzduchu považuji 25°C, nejlépe u moře se slunečníkem, jachtičkou a piňacoladou Ale na druhou stranu jen aby jsme neodhazovali sníh ještě v květnu - když je na draka zima, tak pak většinou není žádné jaro a léto na prd a to by se mě nelíbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 zapomel jsem sem taky napsat: nemam prezuto ale prestoupeno s fabie do lupa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Tak jsem se dnes díval na svoje Polarisy 2 a nevěřil vlastním očím - mám tam napsáno "MADE IN PORTUGAL" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Vyroba v CR je prilis draha pro levne Barumky a tak se presouvalo Conti Nemecko->CR, Barum CR->Rumunsko (+Portugalsko?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak konečne padá Už jsem to byl projet na letišti ve Vyškově - prostě hrabárna, oblouky a další píko..... Samozřejmě, že na zimních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak pneumatiky se dočkaly prvního kontaktu se sněhem, ale že to trvalo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Tak pneumatiky se dočkaly prvního kontaktu se sněhem, ale že to trvalo co ? Trvalo, trvalo.... Ale vzhledem k datu v kalendáři by se tento thread už mohl spíše jmenovat "Kdo ještě nemá přezuto...." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 konečně nadělilo, tak jsem ty nový zimničky mohl ozkoušet a bylo to ucházející.... bokem to umí jet hezounky, stopu to drží a dokonce to i jakž takž rozumně zastaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 konečně nadělilo, tak jsem ty nový zimničky mohl ozkoušet a bylo to ucházející....bokem to umí jet hezounky, stopu to drží a dokonce to i jakž takž rozumně zastaví Hlavně bacha na sloupky a debily s letníma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.