PašoTom Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, kde můžu najít reproduktor který pípá při chybovém hlášení když se objeví chyba nebo není voda v ostřikovačích a podobně. Potřeboval bych ho nějak vypnout. Mám problém s chybou... Vozidlo opusťte jen v poloze P. A když vám chyba za jízdy pipne i 20x za minutu tak to je na palici už. Někdy i vícekrát. Už přestávám mít na to nervy. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Ze zadu na budikach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 No ale to je problem v niecom inom, nez v tom reproduktore ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PašoTom Vloženo 23. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Vím, že je chyba jinde a né v repráku. Ale nechce se mi dávat 17 tisíc za novou kulisu řazení. Tohle mi řekli v autorizáku. Dostali to tak nařízeno od škodovky. Navíc není jisté jestli to bude tím. Takže proto vyřadím reprák ať to pořád neposlouchám a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 čo nie je isté ? je to určite vadná kulisa , raz to skončí tak že nebudeš vedieť vytiahnuť kľúč zo spínacej skrinky alebo ho vytiahneš a nezamkneš auto ... zaujímavý nápad riešenia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PašoTom Vloženo 24. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Mají na to vliv tři čidla. Jedno je na převodovce, druhé ve dveřích řidiče a třetí je v podvolantovce. Je mi naprosto jasné, že začnou opravou toho nejdražšího - kulisou. Navíc mi přijde jako blbost měnit celou kulisu kvůli jednomu čidlu. Ale tak co taky jiného čekat od škodovky. Rovnou mohli chtít vyměnit celou převodovku ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 nemáš o tom vôbec šajnu , je vadný mikrospínač v kulise nič iné ... ostatok ako som povedal , vytrhni reproduktor a o mesiac neplač že ti nejde von kľúč alebo zamknúť auto cenotvorba je aká je , samostatne sa to objednať nedá a mení sa kulisa , ale podľa toho čo čítam si šikovný tak ju pekne rozober , zožeň podobný mikrospínač a dopasuj , a ušetríš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Ondriska Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 (editace) V 23. 2. 2019 na 10:34, PašoTom napsal: Vím, že je chyba jinde a né v repráku. Ale nechce se mi dávat 17 tisíc za novou kulisu řazení. Tohle mi řekli v autorizáku. Dostali to tak nařízeno od škodovky. Navíc není jisté jestli to bude tím. Takže proto vyřadím reprák ať to pořád neposlouchám a je klid. Nazdar. Už si problém vyriešil? Ak hej napis nejaké info. Ale prosím dúfam že riešenie nebolo odstaviť reprák.? Editováno: 5. Prosinec 2019, autor: Tomas Ondriska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.