Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo

Pán je vtipálek, že? -_-

Jsou to "obyčejné" potahy, prostě nasadíš a je to ;)

uplne bez problemov, robil som to cca. 2 tyzdne spat :)

Myslíte, že dám do fábky tyhle potahy? aniž budu muset "stahovat z kůže" sedačky nebo opěradla?

http://www.autopotahy.sk/galeria/fabia/ps.jpg

neee, to tam nedávej. Není nic horšího, než mít v MPI potahy RS !! Snad už jen mít to v Junioru.. :p Tím nesnižuju MPíčka, sám ho mám, ale pak si ještě nalep vzadu vedle 1.4 cedulku RS, a bude to dokonaný ;):D

Když už máš nutkání koupit potahy, kup alespoň nějaký "neutrální".. A koupil bych rozhodně černé, tady z té bílé budeš za chvilku nešťastnej..jj

zober ich. mozno v inej farbe, ta biela je naprd, co sa tyka udrzby. maju rs v roznych odtienoch sivej ciernej a vyzera to potom ok. a ten rs znak je tiez za priplatok, takze tam nemusi byt. Ale hlavne zober co sa paci TEBE a nie ostatnym. ja mam od nich polokozu RS grey, s upravou na nohy vpredu a je to ok -_-

ale jo, ať si tam dá co chce.. mě to je přeci jedno, to byl jen názor "kolem_jdoucího"

Ale stejně jako by nebylo hezký a smysluplný mít modrej levej blatník u červeného auta, tak stejně nesmyslné mi přijde mít RS potahy v mpi. Jo, kdyby ti tam vyštepovali nápisek MPI, to by byla frajeřina..

Jinak ale potahy jsou hezký, ale v tmavém provedení.. ;)

Potahy jsou pěkný, ale ta bílá fakt není moc praktická ;-) Zvolil bych jiný odstín ;)

Myslíte, že dám do fábky tyhle potahy? aniž budu muset "stahovat z kůže" sedačky nebo opěradla?

http://www.autopotahy.sk/galeria/fabia/ps.jpg

neee, to tam nedávej. Není nic horšího, než mít v MPI potahy RS !! Snad už jen mít to v Junioru.. :p Tím nesnižuju MPíčka, sám ho mám, ale pak si ještě nalep vzadu vedle 1.4 cedulku RS, a bude to dokonaný ;):D

Když už máš nutkání koupit potahy, kup alespoň nějaký "neutrální".. A koupil bych rozhodně černé, tady z té bílé budeš za chvilku nešťastnej..jj

možná by všichni, co mají nárazníky, kola, pedály atd. z RS, měli vše sundat ze svých MPI. myslím, že když někdo má doplňky z RS, nechce ho napodobovat.

prostě věci z RS vypadají lépe, ikdyž tohle zrovna není orig.

ať si tam dá, co se mu líbí.

Souhlas s Petou... :worthy:palec:

• 1 měsíc později...

zdárek kolegové.nevíte proc potahy do autí????????????????????hmmm tat přiďte a já vám půjčím na tíden děti a uvidíme. :t :laugh.gif:worthy:doh a dnes když dáš nějakou tu korunku navíc tak máš skvělí potahy.nemyslím tím ty univerzál (žvejkačky)ale kvalitní.

potahy fuj fuj fuj fůůůůj -_-:smich::smich:

ne vazne treba muj deda ma v aute takovy ty chlupaty tygrovany,vypada to jak v bordelu..kdyz s tim nekam mam jet tak jdu radsi pesky..ale proste vymlouvat mu to nema smysl :p

Upraveno od rcd.net

Potah mám pouze vzadu a to kvůli synovi :disgust: . Nedovedu si to představit bez nich. Předek je ale bez. ;)

ja osobne som za poťahy...nedo..e tu sedačku tak ako bez nich iked verim že ta sedačka niečo vydrží..

až budem mať nejake sportlajny alebo rs tak to bude o inom :D

ale dovtedy...poťahy hehe

U mna by mali byt potahy povinnostou,ale to potom nevyniknu sedacky :(

Potahy nikdy.

PS.: nemám děti

mam potahay , podnikam v stavebnictve a vozim ludi aj ked sa prezliekaju radsej tam mam potahy , ale silno rozmyslam ze ich dam len dozadu, lebo ked ich davam na predok je to riadny porod ta vymena :)

• 1 měsíc později...

má auto škoda nějaké vzorníky potahů?

uvažuji o potazích, doporučíte mi nějaké?

předem díky

zkuste sem dát odkaz

U nas SK su vyborne poťahy www.abena.sk uvas neviem skus Google.

U nas SK su vyborne poťahy www.abena.sk uvas neviem skus Google.

Vitajte na stránke slovenského zastúpenia

dánskej firmy ABENA A/S

ktorá exportuje hygienické a ochranné výrobky do celého sveta

??????????????????

google vyhodil zmatek

Sorry doplietol som to. :(

Jinak pro škodovku dělá potahy MAD a ty jsou podle většiny ohlasů nej a je toho tady na fóru o nich plno

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.