cuzik Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Tak chlapaci někdo tady opět piše voloviny, ale ti co mě znaj tak určo dosvědči, že tapec mam sundany za 5 minut i se stahovačkou a za 6 minut budu mit i vyndany i oknno. Nahozeni se všim všudy 10minut chce to prostě praxi vědět kam šahnout a hlavně nic nepolamat. Vysledkem ja dobra prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Radku torufnu si řict, že tapec maš sundany i za méně moje první sundávání bylo do 10 minut jak jsem měňil tlačítko na stahování oken pač sem měl ošoupane ty čudle gumove a druhe dveře byli taky do 5 minut... majkl: jakto, že nemáš vlákno ? jak je to možné ? Ty nepatříš mezi Supáky či co že sis jej nezaložil ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 měl jsem tam docela dost informací, který jsem se rozhodl umazat (zabezpečení, SPZ apod). Sice jen chvíli ale měl, tak jsem to chtěl upravit, ale už na to někteří reagovali, tak by tam vždy nějaký pozůstatky zbyly víš. Časem možná něco založím, uvidím - s tím, že si budu dávat právě na tyto věci pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.