salamandr333 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Zkus otevřít levé zadní dveře a pak by měly jít otevřít zadní, je chyba v zámku řidiče, pokud to takhle bude fungovat, už jsem si na to zvykl cca 4000,- se mi za to dat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 co spínač ve dveřích?? myslím, že nejsi první kdo má problém se zámkama, tak se tady zkus porozhlídnout napiš do vyhledávače mikrospínač a najde ti to dost témat, kde řeší tvůj problém třeba tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ikrospínač http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ikrospínač http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ikrospínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rvg1rvg1 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Hoj.Nejspíš ude problém v konektoru na zámku nebo na nějakém kontaktu.Kolegovi jsem se nedávno dobýval do levých zadních.Jemu zůstaly dveře uzamčené a po čase přestaly reagovat úplně.A jak se zamkne safe systém tak ty dveře neotevřeš.Aspoň jsme na to nepřišli.Musel se na zavřených dveřích sundat tapec i ten plech.Potom zkoušel opakovaně otevírat a zavírat a já jsem lomcoval za zámkem a konektorem.Asi po 20 minutách se to povedlo.Rozebral jsem zámek,prostříkl kontakty a zatím je klid.Tak radši moc neotálej ,dokud ti jdou otevřít.Jak se blokne úplně,tak si užiješ.Pokud nemáš moc času tak dveře centrálem odemkni a odpoj konektor.A do opravy je zamykej ručně.Zduř ale ako dam dole tapec pri zatvorených dverách???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaLu Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tak jsem zkousel vsechno mozne a nemozne a nic, takze doslo na nejhorsi. Odnytovani, sundani kryciho plechu a vyndani oteviraciho mechanizmecku. Asi pul hodiny jsem studoval co by tam mohlo byt spatneho a proste jsem nic nenasel, venku fungoval uplne bez problemu. Takze jsem ho tam zkusil namontovat zpatky a ono to zaclo fungovat normalne tak jak ma.Takze vlastne ani nevim cim to bylo.Takze zpetna montaz, zanytovani, tapec zpatky a vsechno funguje tak jak ma. Nicmene to byla pekna pakarna. Konecne je Fabka v poradku a muzu ji konecne prodat, uuz aby byla pryc. LEN DPLNIM moju skusenost, nemam sice dialkove ovladanie, ale stalo sa mi to iste, ked mi znamy, ktorý mi robi servis odstranoval zatekanie do dverí, tiež somtam maln nity, tak ich odvrtal, dal tam ako on hovorí nitovacie matice, prestesnil silikonom a poskladal naspat. Vysledny efek bol, ze uz do dvereí netecie, ale dvere sa nedali otvoril. Positka sice po zatiahnztí vnutornej klucky vyskocila ale dvere otvorit nesli. Pomohlo to jemne pritlacenie dverí dovnutra. Ked som mu to povedal, odpoveda ze to nieje problem a treba len dostavit zamok. Zobral auto, za 2 hodiny bol spat a bolo to OK. Co robil neviem, ale kedze ja nemam elektriku , tak to u mna to bolo 100% v mechanike. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 jestli pomůže jen zatlačení na kliku a ne na dveře, tak bych to tipoval na špatně usazený (příliš napnutý ?) lanko klika/zámek. jo jo tohle bude jeho problem moc našponovaný lanko k vnější klice dveří na to pozor je to zrádný pěkně sem si s tim zavařil když se Octavie začly prodávat dávno tomu ale na tu pakárnu co sem si tim udělal nikdy nezapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joe12320 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 ahojte skodovaci moze mi niekto poradit mam na fabii zablokovane dvere vodica zasekli sa klucky sa pohibuju ale to je tak vsetko dvere neotvorim nemate s tim niekto skusenosti a ak ano ako ste to otvorili dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafush Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Nepíšeš jestli máš centrál (s nebo bez dálky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joe12320 Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Ahoj central tam je ale dorabany nie oreginal bez dialkoveho iba na kluc ale central je funkcny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 zevnitř to otevřít jde? jedstli jo musí se opravit vložka zámku (jeden typ už moc nejde oficiálně ne ale u nác v servisu opravujou i ten) díly na to k sehnání jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joe12320 Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 nejde to otvorit ani zvonku ani zvnutra.a vlozku zamku mam rozobratu je nefunkcna ale central funguje akurat sa to neda otvorit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 choď s tým do servisu, majú tam na to nejaké škodovácke vychytávky, Dalo by sa aj zhodiť dole zadné dvere a potom sa viac odryje zámok na dverách a snáď sa ho podarí odomknúť. Takto to robili kamošovi v škodovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retrej007' Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Zdravíčko mám problém....Fába hatch.. zadní pravý..asi vypadlý táhlo centrál skočí jenže klika nic...vnitřní to samý!!!Jak na to?dveře nejdou otevřít!!!pač sou zaseklý a jak do nich? vykuchat jako kapra?! už se mi nechce pač mám vykuchaný už u řidiče viz téma táhlo el. okno...dobrá rada nad.... nevim asi sem herbyho nas.... a ted mi dělá naschvály nebo nevim díky všem co ví o čem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 sundej tapec, to by mělo jít i když neotevřeš dveře a pro lepší přístup bych vyndal sedačku a pak se dostaneš k zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volnas11 Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 (editace) Před 14 dny mi nejdou otevřit prave dvere a od dnesniho dne i leve dvere co se stim da delat.Dekuji za pomoc.DAlsi den po poklepani se leve dvere otevreli,proto jsme odpojili privod elektriky k temto dverim a zajistujeme zevnitr. Editováno: 22. Květen 2010, autor: volnas11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 rozobrat a zistit pricinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 asi sem nějak mimo ale po cca 5-ti přečteních dotazu jsem nepochopil o co jde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 (editace) Hodím svůj dotaz do tohoto tématu. Máme Fabii Combi Classic Plus 9/2003 s centrálem bez DO z výroby. Poslední dobou se špatně otevíraly zadní levé dveře, např. v pátek ráno OK, pak za hodinu nešly vůbec a zase byly schopné provozu večer. Dnes jen ráno a od té doby už nejdou otevřít vůbec a jsou zavřené a mohu s nimi lomcovat jak chci a nic!! Když odemknu auto, tak všechny kolíčky vyjedou nahoru a u těhlech dveří nic. povyskočí jen o 0,3 mm. Zkoušel jsem otveřít zevnitř klikou a nepovedlo se, ale kolík při této činnosti normálka vyjíždí nahoru, ale jak pustím kliku, tak zase zajede. Tak jsem demontoval tapec (řeknu vám zlatá felicie ), že hned na mně vykoukne zámek, ale ouhle, je tam plech - a tady končím Koukl jsem do DP a píšou tam pro mě nesrozumitelný věci. prosím o odpověď na pár otázeček: 1. v DP demontovat kliku dveří?? to přece nemůžu udělat, když jsou trvale zavřený??? 2. na tom plechu je přimontován i nosič skla?? a teď to začne: zašroubovat šroub M5 (délka cca 70mm) do blokového klolíčku -2- a vytáhnout z rozpěrného kolíčku -3-. zašroubovat šroub M8 (délka cca 80mm) do rozpěrného kolíku -3-. vytáhnout rozpěrný kolík z vedení spouštěče skla a tím i ze skla dveří. posunout sklo dveří nahoru a zafixovat páskou. Ty šrouby jsou nějaké speciální nebo obyčejné, jaký mají průměr?? Rozpěrný kolík i blokový kolík se oba postupně vytáhnou?? Jak dostanu sklo nahoru - dám kličku na hřídelku a vytočím vzhůru, kam až vytočit? Mám obavu aby nevypadlo. 3. na plechu je ještě z vnitřní strany přidělaný cosi plastového černého a máto jako by černé nýty (vuz obrázek, červené kolečko) skrz na skrz a blokuje to taky zčásti sundání toho plechu. Mám to nějak vypáčit nebo prostčit na druhou stranu?? Díky předem za pomoc. Co si myslíte že to může být? Editováno: 29. Květen 2010, autor: Dandisan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Omlouvám se,pokud tu už podobné téma je,ale nemohu otevřít zadní dveře na Fabii Combi. Centrálem je auto normálně otvřené,caplík je vylezlý,ale dveře otevřít nejdou-ani zvenku,ani zevnitř!!! Lze ty dvěře nějak otevřít,abych mohl zámek vymontovat a podívat se,kde je chyba?Myslím,že pokud oddělám tepecírunk,moc si nepomohu-je tam ještě plech a mechanismus na stáčení okýnka.Existuje nějaký fígl,jak s mechanismem zavírání otočit? Díky za každou radu. Petr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 no ved odsrobuj aj plech pod tapacirom. popripade z vonku ak si nieco robil si mohol zle nasadit tiahlo, takze skus povytiahnut klucku a potiahnut tiahlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 aspoň nějaká malá rada http://forum.skodahome.cz/topic/15580-otevreni-dveri/page__p__429382__hl__zadn%C3%AD+dve%C5%99e__fromsearch__1#entry429382 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Díky za pomoc,dnes jsem to podle návodu rozmontoval a opět sestavil.Vše funguje na jedničku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olej2 Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 bratranec koupil fabku a nejdou otevrit dvere central tam je jen na klič a ten někdy jde a někdy nejde když zatahnu venku za klykzu tak jde volně asi +- 3cm jak kdybi tam nebylo to lanko.Zevnitř páčka taky nefunguje jak kdybi šla na prázdno prosím o radu jsme z toho zoufalí děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. leden 2011 Sdílet Vloženo 16. leden 2011 asi by to chtělo přitáhnout lanko na klice, zde najdeš návod, jak vyndat kliku ze dveří a tam najdeš jak povolit kliku a přitáhnout lanko, který je napojený na zámek dvěří adruhej konec je na klice z boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasplik Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Prosím o radu . Prestal mi fungovať centrál (teda zámok) na LZ dverách. Dvere mi ostali uzamknuté a nejdu otvoriť. Dvere sú ešte aj zaistené detskou poistkou. Ako prosím otvorím dvere ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 no ved zhod tapacir a otvor to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.