Neonik Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Zdarec, koupil jsem starší Fabii a postupně ladím nedostatky. Jedním z nich je to, že Fabia neustále topí na maximum. V zimě by to asi nevadilo, ale s příchodem jara je to poměrně zásadní problém při cestování Mám tento panel (vč. klimatizace) Na změnu teploty to vůbec nereaguje, někdy se na chvilku rozsvítí tlačítko recirkulace, ale pak zhasne a nic se, předpokládám, nestane (zvuk slyšet není). Ve VCDS mám následující chyby (po výmazu zde zůstanou). Zkoušel jsem v Basic Settings adaptaci, ale odmítá to cokoli provést. Nějaký tip co s tím? Chtěl jsem se mrknout na zapojení motorů, avšak mám pocit, že bez demontáže celé palubky se k nim nemůžu dostat. Díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Pravdepodobne pujde o motorky pro ovládání topení hluboko v palubovce. Dají se dokonce opravit pokud se vyčistí potenciometr informující o poloze. Více zde : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.