sixty-nine Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Zdravíčko. Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s výměnou chladiče na Fábce. Hlavně mi jde o uchycení větráku k chladiči. Předem děkuji za Vaše rady a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diselmilka Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Zdravíčko. Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s výměnou chladiče na Fábce. Hlavně mi jde o uchycení větráku k chladiči. Předem děkuji za Vaše rady a zkušenosti. Zkusenost nemam ale tady mas ke stazeni dilenskou prirucku tak si s tim pohraj http://www.uloz.to/10497481/dilenska-prirucka-fabia-rar?utm_source=search&utm_campaign=0&utm_medium=all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajaadoleh Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Ahoj, muze nekdo me poradit jake ma cislo dilu podle skodovky vodni chladic do Fabii sedana 1.4MPI s klimatizaci rok vy. 2003. predem vsem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 (editace) Kód motoru? A kW? Můj typ: 6Q0121253AG Editováno: 26. Červen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 alebo 6Q0121201HA 6Q0121201B 6Q0121253H 6Q0121253K http://www.euro-saturn.sk/produkt.php?kod=27359&sel_druh=&sel_znacka=%8AKODA&sel_typ=&sel_typ2=&sel_palivo=&sel_prevodovka=&sel_klima=&sel_rok_vyroby= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 presne ako píše VAG BoBo...ak niečo potrebujem,tak treba dať úplné informácie o vozidle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 alebo 6Q0121201B 6Q0121253H 6Q0121253K http://www.euro-satu...sel_rok_vyroby= By mě zajímalo, kde si našel tyhle kódy pro Fabii rok 2003? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 aha, sorry ten rok 2003 som nezaregistroval .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotelak Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Zdravím, prosím Vás potřeboval bych poradit. Dnes jsem měnil expanzní nádobku a chtěl jsem propláchnoutcelou soustavu ale výpustný ventil, který je pod světlem u levého světla mivůbec nic nevypouštěl nevíte co s tím? A druhý dotaz trochu houpej ale zeptám se. Ventilátor, který je u chladiče mi vůbec nikdy nesepíná tedaaspoň mi to tak přijde. Kontrolkateploty je přitom uprostřed. Koukal jsme i na pojistky a tam je vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 za prve: ........ vypustny ventil je na leve strane ( strana ridice ) neni nikde pod svetlem,... nevim co jsi vypoustel tedy ..... vypustny ventil je na chladici dole v levo, u vyusteni spodni trubky .... za druhe: ........... proc ches aby ti spinal ventilator ? ... to ze je kontrolka nebo spis rucickya uprostred je uplne normalni,... kazdopadne pokud nefunguje tak se spatne cidlo teploty chladice, ktery tento ventilator spina, ale take nemusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) Vypustny ventil je na strane kde je baterka pozri foto. Ventilator ti ma zapinat len ked sa ti prehreje t.j. ked ti stupne teplota .Skus ale 10 min nechat nastartovane auto na mieste a mal by zapäť ventilator na chladiči. Editováno: 11. Březen 2013, autor: kluvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 No 10 min asi jen nepomůže,to by musel stát v teplé garáži. Sundej plastový kryt pod motorem a ten ventil nepřehlédneš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Tak tak, ventil máš u spodní hadice stačí otočit a vypustíš obsah by mě zajímalo co jsi vypustil jinýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 No 10 min asi jen nepomůže,to by musel stát v teplé garáži. Sundej plastový kryt pod motorem a ten ventil nepřehlédneš! no ale myslel som ze auto bude mat ohriate po jazde ,a tak nechat bezat motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotelak Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Hele tak přesně tenhle ventil jsme povolil a právě že nic neteklo.. beru to z pohledu řidiče jsme zapoměl dodat ;-) i když jsme nádobku vyměnil tak jsem tam dolil cca 1,5 litru víc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) najprv povoliť a ešte sa musí povytiahnuť Editováno: 11. Březen 2013, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 ... a nádržku bez víčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 a poprípade vyhodiť čidlo teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotelak Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Určitě zkusím Vaše rady snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 tomu ver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagmarka Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Tak po dnešku již mám zkušenost s výměnou chladiče na Fabii 1.4 MPI bez klimatizace. Jak jsem se zde dočetla, že se musí sundat nárazník tak to jde i bez sundavání nárazníku, jen se musí odmontovat vzduchový filtr baterie i s uložením a levý světlomet, výměna mi trvala celkem 3.5 hodiny, bez nějakého kvaltu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 nárazník sundavat opravdu nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tgfh Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 (editace) Kluci, v říjnu mi střelil chladič, začal chcát, ujel jsem tak tak 50km domů, kdy utekl asi litránek vody. Chladič se vyměnil - značka NIELSEN. 2 měsíce a chladič zase teče. Když nechám povolené víčko na expanzní nádobce, tak to jen kape a dá se jezdit. Nevím, co to znamená: - náhoda na vadný chladič - problém ještě někde jinde - napadlo mě těsnění pod hlavou, že to tlačí spaliny do okruhu, ten tlakuje a rve to chladiče. Jenže jsem si nic takového nevšiml, nejdou bublinky v expanzce a když jsem to různě povoloval, vždycky to jen trošku psyklo, nikdy nic hrozného. Mechanik říká, že to víčko je přece přetlakový ventil nastavený na nějakých 1-1,5 bar. Co si o tom myslíte? Jsem tím trošku zaskočen. Editováno: 19. Prosinec 2016, autor: tgfh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tgfh Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Byl jsem u mechanika na diagnostice závady a je to prasklý chladič. Otestovali jsme víčko, pouští při 1,7 bar. V chytré knížce píšou 1,2-1,5 bar. Tak ho dáme taky nové. Chladič vydržel od 25.10. do 14.12., tedy 7 týdnů ... Nevíte, jaká značka chladiče je dobrá? Moc na výběr co jsem slyšel nemáme. Buď drahý origoš a nebo nielsena, valeo atd. což údajně všechno vyjíždí na linkách v Číně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 a reklamoval jsi ho? Občas se prostě nezadaří, proto existuje záruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.