Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

pánové, samozřejmě je nutné k základnímu swinku mít dokoupenou službu smartlink, pokud se nepletu jde jí zadat pouze v konfigurátoru a nelze ji aktivovat již v zakoupeném voze. Cena cca 3000

Přesně tak. Jestliže stisknu na rádiu tlačítko APP napíše mi rádio - pro aktivaci funkce kontaktujte prodejce. Prodejce tvrdí, že to nejde.  :-( 

jj, podľa cenníka je Smartlink pre CZ trh až od Style a pre SK trh až od Ambition (minulý MR to mohlo byť inak). Ak ti rádio píše, že máš kontaktovať predajcu, tak by ti to malo ísť dodatočne aktivovať.. na ostatných modeloch to v tomto prípade aktivovať ide. Skús navštíviť iný autorizovaný servis. Rátaj so sumou 5000kč + práca..

Upraveno od brrrrm

Případně je možné si připlatit za dražší bezdrátový SmartLink, ten ale přidat dodatečně asi nepůjde (funguje ale skvěle):

SmartLink = komunikace infotainmentu s telefonem přes USB kabel

Bezdrátový Smartlink = komunikace infotainmentu s telefonem přes WiFi (nebo USB kabel)

Zaujímalo by ma, že prečo sa ten bezdrátový smartlink nedá dorobiť. Čo tomu bráni?

Lebo ja si to predstavujem veľmi jednoducho, že by som vytiahol VIN z auta, čo to má, podľa toho doobjednal diely a následne po nahodený dielov dokódoval. Nemám to vo výbave a jazdím dlhé trasy, takže to až tak nepociťujem, že stále musím káblovať, no uvítal by som to a myslím si, že je to super vec v aute.

Upraveno od csabac

bude tam HW omezení, a když výrobce říká že to nejde tak to nejde, ne že je to technicky nemožné, ale že to výrobce dělat nebude. Tečka.

Nieco nesedi. Radio mu pise "pro aktivaci funkce kontaktujte prodejce" a v servise tvrdia ze to nejde. Cize nekde ty soudrozi udelaly chybu? Tecka.

@FannanekH ratam s tym, ze HW chyba. Ale to by sa podla VIN dalo identifikovat z auta, co to ma a dokupit. Domontovat a dokodovat trebars i mimo servisu, ak to vie dakto. Nemusi to byt priamo so SA.

Přesně tak, je toho více, co je zablokované pouze skrz sw a stejně vám to ani za peníze neodblokují. Je to jejich politika a asi ví proč to dělají. Já to nechápu :D

před 8 hodinami, csabac napsal:

@FannanekH ratam s tym, ze HW chyba. Ale to by sa podla VIN dalo identifikovat z auta, co to ma a dokupit. Domontovat a dokodovat trebars i mimo servisu, ak to vie dakto. Nemusi to byt priamo so SA.

stejně tak u většiny škodovek  jde dokodovat zapnutí vyhřívání zrcátek společně se zadním sklem.. nechápu proč to ještě nemáš...

" dokodovat zapnutí vyhřívání zrcátek společně se zadním sklem" - to jsem také nevěděl. Zkusil jsem tomu chvíli věnovat online - ale kódování se mi zatím nepodařilo najít. Ví někdo a podělí se?

• 2 měsíce později...

Všichni mistři, prosím ozvěte se :-) SPĚCHÁ. Potřebuji dodatečně do Scaly dodat Smartlink, ale jiným způsobem než, že vytáhnu 5 klacků ve Škodovce :-)

Ozvěte se, pokud to nějakým  způsobem lze.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.