strangerino Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Zdravím, mám Rapida 2016 v plné výbavě a bohužel již po záruce... Problém je v tom, že mi nefunguje safe-lock... Kontrolka ve dveřích po zamčení vozu párkrát rychle zabliká a poté už jen v pravidelných intervalech problikne. Ale i když je okno vozu otevřené, tak je možné otevřít dveře vnitřní klikou, což vím, že by jít rozhodně nemělo... Vozidlo není vybaveno alarmem. Pouze mechanické zabezpečení, které nezasahuje do elektroniky vozu. Nevíte, co by mohlo být za problém? Signalizace všech dveří normálně funguje, osvětlení interieru také, ale safe-lock i přesto, že bliká, tak není aktivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 A ma to vubec Safe Lock? Mam Rooma, kontrolka blika stejne ale Safe Lock to nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strangerino Vloženo 3. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Jak si to ověřím? Případně je možné jej dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Všiml jsem si, že SAFE bývá v konfigurátoru za příplatek s alarmem, možná už ho běžně nedávají. Ale nemám teď Rapid po ruce, abych to zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Presne tak, SAFE systém sa už nedáva bežne do áut ako kedysi, ale presunuli to do príplatkovej výbavy, spojili ho spolu s alarmom. Ak máš alarm od výroby, mal by si mať aj SAFE systém. Ak nemáš alarm, nemáš ani SAFE systém a je jedno, či máš Active alebo Style... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Je to tak, jak píšou kolegové. Jen upřesním, že SAFE systém jakou součást centrálu byl u rapida jen do 09/2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 před 12 hodinami, strangerino napsal: Jak si to ověřím? Případně je možné jej dodělat? Dodělení Safe Systém mám tušeni že jde ale bude to ranec 4x zámky + kódování. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e1837016b-zamek-dveri-pravy-predni-skoda-30431.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 (editace) Tak ako píše Yosef, mám Rapid liftback vyrobený 01/2013 a SAFE LOCK tam je, po vytiahnutí kľúča to vypisuje ešte aj na displeji. Na služobnom Spacebaku 11/2015 tam Safe Lock nie je. Editováno: 5. Červen 2019, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.