j.jurasek Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Ahoj. Connect mám na rok zdarma. Ale v autě třeba na parkovišti nemám internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 @j.jurasek no ja mam skoda connect taky, s Infotainment Online na 1 rok. Ale to neni ono, tam jsou jen online informace o doprave, moznost najit si cestu a pak si ji poslat do navigace a jine (pro me) zbytecnosti. Pak vedle toho bylo Care Connect, to je tusim na 3 roky, ktere zahrnuje prave ten vzdaleny pristup, taky zpravidla to znamena ze mas ten panel u vnitrniho zrcatka na strope kde je cervene tlacitko na zavolani pomoci a dalsi na asistencni sluzby atd, to SOS tlacitko je tusim nejak na 12 let. Zajimave je ze je to povinne pro nova auta ale Karoq se bere tak ze byl predstaven drive takze ne vsechna auta to maji, muj SyylePlus MR2020 to tlacitko nema. No a kdyz nemas panel s tlacitky u zrcatka tak mas vlastne smulu, protoze tim padem tam neni datove spojeni, pokud chces vyuzit ten Infotainment Online tak si musis poskytnout pripojeni sam - bud pres wifi hotspot z mobilu nebo LTE carstick. Kazdopadne predpokladam ze v takovem pripade uz se ke CareConnect(ten nazev uz pro MR2021 nevidim, ted je v ceniku proste Vzdaleny pristup) nedostanes. Opravte me jestli se mylim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Mas u Skodovky overenu identitu podla dokladu totoznosti?Inak sluzbu vzdialeny pristup nevies pouzivat.A ak nemas v aute net,netreba mat v slote pre sim zasunutu kartu s datovym pausalom?Bez neho to asi preto nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Moc děkuji. Myslím že tak to i je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 @Patrik1971 Ověření identity je potřeba pouze k dálkovému otevírání/zamykání auta pomocí apky, což myslím umožňují vozy od MR2019 nebo 20, přesně už nevím. Pokud má auto Care Connect a e-Call (tlačítko SOS) tak nepotřebuješ externí připojení k netu, aby vzdálený přístup fungoval. Net (externí) je potřeba ke službě Infotainment Online. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 (editace) Od doby co jsem si prodloužil Infotainment online na další rok tak se mi při každém nastartování auta objevuje hláška "Vítejte ve škoda Connect. Registrovaný hlavní uživatel: Jiří." a mám dvě možnosti, buď kliknout na "Změnit hlavního uživatele" nebo "OK". Nic jsem neměnil a i když pokaždé kliknu na "OK" tak při dalším nastartování musím klikání na "OK" opakovat. Nevíte prosím někdo jak se toho zbavit? Před tím mi to tuto hlášku neukazovalo. Editováno: 16. Červenec 2020, autor: BoBo88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Ak ma auto personalizaciu,zrusit ju.Nebude sa Ta uz pytat nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 to není moc řešení. Mám personalizaci a před tím to fungovalo bez problémů. Nechci jí rušit i když jí vysloveně nevyužívám. Jen bych rád, aby mě to auto zbytečně neotravovalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Chtěl bych si zprovoznit to abych si mohl na dálku ověřit jestli mam zamkle auto. No a k tomu potřebuji připojení na internet. Doporučíte mi něco. A jakým způsobem? Jestli si muzu koupit jen sim z daty a tu někam dát v autě a kolik dat tak za měsíc spotrebuji?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 U mna sa sim picha do zariadenia columbus infotainment v odkladacej skrinke pred spolujazdcom.Mam kupenu Vasu cesku kartu TWIST,je na nej 1Giga dat,za 8 mesiacov som spotreboval asi 450 mega.Treba raz do roka dobit tusim za 500 czk,aby si nestratil cislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jurasek Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Diky moc. Vyzkouším to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Chci se zeptat , když se přihlásím přes Škoda connect portál, nemám tam import vlastních cílů( poi) dříve jsem si ho mohl sám vytvořit, vybrat vlastní ikonu ,např. radary, rozhledny atd. a teď to tam už delší dobu nemám, pouze přidat rss informační kanály ,nebo body trasy. Infotainment Online mám aktivovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 Nemám to tam taky. Zřejmě opět nějaké vylepšení od IT ze ŠA. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2020 @LukášCBR díky za info, ani už nemám chuť někam volat a vysvětlovat že za to platím (1299,-Infotainment online + 999,- Care connect ) a ono to tam jaksi není ,nefunguje!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 https://www.auto.cz/skoda-sloucila-vsechny-ridicske-aplikace-do-myskoda-137301 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 V 12. 12. 2020 na 21:28, cilda1 napsal: @LukášCBR díky za info, ani už nemám chuť někam volat a vysvětlovat že za to platím (1299,-Infotainment online + 999,- Care connect ) a ono to tam jaksi není ,nefunguje!!!! Smutné, že si Škodovka za tohle dovolí inkasovat. Měli by uživatelům platit za testování. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BIMBOTOM Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Ahoj, mám dotaz ohledně connect, můj karoq má Bolero, takže škoda connect nemám ani navigaci tím pádem není ani možné využít cartstick. Chci vyměnit infotainment displej columbus+jednotka, navigace slot na Sim. Kodovani Otázka zní bude možné využít služeb škoda connect nebo to nebude možné. Nebo jaké funkce budou možné online. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazen10 Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Ahoj, tak nám tu polofunkční appku jěště asi vylepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 Docela zajímavá cena: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/lte-carstickpro/p/000051409F 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 27. Květen 2023 Sdílet Vloženo 27. Květen 2023 (editace) Ahoj, lze nějak přejmenovat profil host? Používáme auto spolu s manželkou a já jsem hlavní uživatel. Nebo se dá vytvořit rovnou nový uživatel? Editováno: 28. Květen 2023, autor: Guppy Překlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 nevíte prosím někdo jak se zbavit téhle hlášky? Jakmile dám převzít, tak mi to rozhází celé moje nastavení v autě... Už se to občas objevilo v minulosti a vždy to pak přestalo, ale teď se mi to objevuje při každém nastartování...:( Nebo proč se to vůbec objevu, kdo mi chce vnutit jaké nastavení. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 16. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2023 Ten infotejment online je jen pro zlost, samé ortavné hlášky po každém zapnutí zapalování typu "Vaše aktuální nastavení datového přenosu je: ....." Hláška celou jízdu nezmizne a jediná možnost jak se jí zbavit, je kliknout OK nebo nechávat zapnutý displej. Myslel jsem, že se toho zbavím registrací škoda-connect, ale je to z louže do bláta. Nejen že téhle hlášky jsem se nezbvavil, ale přibyly další, jedna z nich je ta co máš na obrázku , po převzetí to přenastaví všechno možné a můžeš znovu procházet nastavení a vše si poupravovat znova. Jenže ouha ikdyž jsem to jednou udělal, za nedlouho se to objevilo znova. Další opruz je výzva k zadání S-PINU, zadáš ho, zaškrtneš aby si ho pamatoval, chvíli to opravdu v paměti udrží, ale objevilo se to tam znova. Další hovadina je problikávání hlášky "Vítejte ..." . Takže nazdar bazar, vše jsem zrušil a musim se naučit žít s tou první debilní hláškou, že mám nastavený nějaký režim přenosu (mimochodem , ať nastavíš režim soukromí na cokoli, tak se to tam objevuje pokaždé. A to jsem se ještě nezmínil o otravném pípání, když otevřeš dveře a je zapnutý zapalování nebo nastartováno, opravdu to musí být slyšet až na druhou stranu parkoviště ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 21. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2023 Musíš do servisu a nechat aktualizovat verzi SW . Byl jsem tam minulí týden a dost věcí to opraví . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benobrno Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Ano. Jedině aktualizace. Také mi provedli aktualizaci. Samo se to vypínalo - restartovalo + hlášky. Aktualizovali - mají to v papírech, jen se musíte zeptat zda tam není aktualizace na infotaitment - a je celkem pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 27. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2023 neřekl bych, že to bude tento případ , auto mám 1 měsíc, tak předpokládám, že tam bude SW celkem nový, nevím jaká je aktuální nejnovější verze- může to sem někdo hodit, ale já tam mám SW 0324. Tohle nejsou chybové hlášky nebo restarty, ale hlášky typu "opruz", takže toto asi SW neopraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.