unmarket Vloženo 20. Červen 2019 Vloženo 20. Červen 2019 Začala mi svítit kontrolka brzdových destiček. Tak jsem je vyměnil a kontrolka svítí dál. Prý někde může být vadný kablík, který jde někam k palubní desce, ale představa, že bych nějak demontoval palubní desku, jenom proto, abych zjistil, zda je kabel dobrý, mě děsí. Dá se to nějak zjistit jednodušeji? Citovat
CentriFUGA Vloženo 20. Červen 2019 Vloženo 20. Červen 2019 Zkus jít po konektoru kam se zapojuje destička u kola a po tom kabelu jak vede nahoru a kolem kousek dál, většinou to bývá někde prodřený kabel někde u kola... 1 Citovat
unmarket Vloženo 20. Červen 2019 Autor Vloženo 20. Červen 2019 Ok. Zkusím. Když ono se k tomu tak blbě může. A nedej bože, kdyby byl problém někde v palubní desce. To se snad podomácku ani rozebrat nedá. Nebo jo??? Citovat
Martttin Vloženo 20. Červen 2019 Vloženo 20. Červen 2019 Da, ale este som to nevidel, ze by bol problem pod palubkou. Co to sice nevylucuje, lebo so mtoho videl malo ? ale najskor to naozaj bude niekde pri kolese ? Citovat
atlan Vloženo 20. Červen 2019 Vloženo 20. Červen 2019 Lenze este pise ze mu to cuka motorom niekde inde vo vlakne. Pozrel by som zvezky v motorovom priestore, ale pokial viem kable hnily od rozliatej nemrznucej zmesy do ostrekovacou, len u fabie. A kde je nadobka na dolievanie a kabelovy zvezok u jeho auta nemam sajn. Citovat
Martttin Vloženo 20. Červen 2019 Vloženo 20. Červen 2019 Kable u Fabie I hnili nie od ostrekovacov, ale preto, lebo hlavny kablovy zvazok bol v mieste, kde natiekla dazdova voda, ale uz sa nevysusila... ako opatrenie sa robilo to, ze sa ten zvazok odizoloval a "vyvesil"... toto je ale o Superbe a neviem o tom, ze by tam niekde nieco hnilo tak, ako u fabie... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.