alfik21 Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Ahoj všem, rozsvítila se oranžová kontrolka s vykřičníkem a maxidot píše "Zkontrolujte si zadní světla". Jenže všechna svítí. Má někdo nápad, co s tím? :) Předem díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 nebyla změna na LED třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 skus brzdove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 špatný dotek v objímce, vyčistit, zkontrolovat patice žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfik21 Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 před 24 minutami, Wittmann napsal: špatný dotek v objímce, vyčistit, zkontrolovat patice žárovek. Zkusím, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 hlavně se zaměř na ty "kapky cínu", které na žárovce slouží jako kontakt. Bývají vymačkané, stačí je pájkou přetavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfik21 Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Vyřešeno, špatný kontakt na couvací žárovce na jedné straně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfik21 Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Jinak mě překvapilo, že na netu není pořádný návod, jak do zadních světel. Mám bratrance v autorizáku a pro ty, co nevědí: stačí ty dva torxy zevnitř kufru a mezi karoserii a světlo zatlačit škrabku z víčka nádrže černou stranou a světlo vyjede ven samo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 A v manuálu jsi hledal? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfik21 Vloženo 16. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 (editace) Hledal, nenašel jsem asi slepej Hledal jsem teda hlavně v sekci Světla... Editováno: 16. Srpen 2019, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Ano nám bez bratranců stačí manuál, je tady furt dokola tolik zbytečných dotazů ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.