Michal T. Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Tak další poznatek - web i mobil app šlape, nicméně nechodí upozornění např. na opuštění oblasti, což je taková fajn věc, kdyby vám auto někam neplánovaně mizelo. V appce se to sice objeví, ale notifikace nepřijde. Jinak Amundsen bez záseků, jen někdy mu to chvíli trvá než vše načte a spustí Carplay atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 3. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 No to není všechno. V mobil app: Zkratky v úvodní obrazovce nezobrazují dva ze tří údajů. Chybí Zdravotní karta vozu. Jsou záložky Stav vozu a Dveře a okna prázdné. Až když se na ně ťukne, tak se zobrazí detaily na podzáložce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Přidám další bod k již uvedeným: 10. Chtěl jsem při přehrávání médií použít oblíbené položky a uložil si tam playlisty. Po dalším startu už přes oblíbené položky nejdou playlisty spustit. Vůbec to nereaguje, jako by na flešce žádné nebyly. Co jsem si uložil do oblíbených jako alba, nebo soubory, tak ty fungují. Už jsem si myslel, že jsem vychytal to pořadí přehrávání souborů, když mi po týdnu zas začalo hrát vše na médiu podle abecedy, nehledě na umístění ve složkách. Chování infotaimentu mě hodně zklamalo. Je to škoda, protože displej je parádní, v noci neoslňuje, hraje to hezky. Ty pomalé reakce po startu bych mu odpustil, po chvíli už reaguje celkem přijatelně. I když i to by mohli vychytat, zvlášť když některé funkce nelze spustit bez něj (například vyhřívání předního okna, které je potřeba právě hned po startu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 @KennyMc to okno sa po starte pusti same ak nastavis automaticke spustanie. Niekedy nie hned ale zachvilocku hej, zapni si spotrebice na maxidote a tam ho hlasi, inak v menu ikonka neukazuje, ze je zapnute. Sem tam ho ukaze miesto teploty hore vpravo na displeyi. playlist som vzdal uz. Kym nebude update je to prehravanie medii beznadejne nedotiahnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Mám nastavené automatické spuštění, ale zatím ještě asi nemrzlo tolik, aby se to zapnulo a nebo to nebylo vidět. Dal jsem si tlačítko na zapnutí vyhřívání předního okna do oblíbených, a zobrazuje se mi to i na obrazovce "Home" a tím to zapínám. Je to aspoň větší tlačítko než v menu klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 (editace) @KennyMc zapina to casto, mne dnes za 15min hazdy cca 4x. Pouziva to na odhmlievanie, ale ja mam auto rezim s tym, ze ac som vypol manualne a odhmlieva to cez celne. Ani o tom neviem a okno je vzdy v pohode ciste. Ako dam nieco na obrazovku? Ja by som takto vyhodil vypinanie displaya po 10s, aby som v noci nemusel 5klikov spravit po kazdom starte Editováno: 4. Listopad 2019, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Uz to vypinanie displaya mam tiez v oblubenych, to je velka pomocka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 To vypinani displeje jde nastavit mezi oblibene? Ja to v nabidce ikonek nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 @Michal Tvrdík ano ide. Aspon u mna. Stiahol som listu a cez to male okienko pridat oblubene mi ponuklo. Vypne ale s hodinami, teda tak, ze hodiny tam ostavaju a neda sa to cez listu uplne bez nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 (editace) @csabac Já mám v nabídce toto: A vypnutí po 10s s hodinami funguje tak, že displej svítí černě ale hodiny nezobrazuje, takže asi chybka. Nastaveno takto: Editováno: 6. Listopad 2019, autor: Michal Tvrdík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 @Michal Tvrdík ja mam bolero, rozdiel bude predpokladam softwarom pre Amundsen. mne to ponuka ZVUK, ESP, BT, TP, AUDIO, AC, NOCNY REZIM. Hodinky viem deaktivovat iba cez menu a nastavenia, ako si uviedol v poslednom obrazku. Ak ti to nejde, skus po restarte auta. Vela veci na tom infotaimente blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 (editace) @csabac Zkusil jsem 10s restart skrze zapínací tlačítko, ale stav zůstává stejný - hodiny se po automatickém pohasnutí obrazovky nezobrazí. Btw. když jsem měl vyplé zapalování a zapnutý pouze Amundsen, tak se mi zobrazily při nastavování "Oblíbené" i ikony pro nezávislé topení a Aircare :D Bohužel ikona noční režim tam nebyla. Editováno: 6. Listopad 2019, autor: Michal Tvrdík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Chtěl bych se zeptat, zda tady má někdo zkušenosti se zamrzáním zvuku. Mám ve Scale Navi paket s Amundsenem a soundsystémem a jednou za čas (cca 1/10 nastartování) se vůbec nespustí zvuk. Normálně přehrávám hudbu z mobilu přes bluetooth a spárování proběhne bez problémů, hudba se podle přehrávače spustí jak na mobilu tak na infotaimentu ale z repráků nejde vůbec nic a to ani když přepnu na rádio. A ne hlasitost není ztlumená, kdyby to někoho napadlo. Jediné co pomůže je úplný restart auta. Tzn vypnout zamknout a na chvíli od něj odejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaosrx Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Tak auto konečně doma a hned mi přistála aktualizace. Bohužel to v módu probíhá aktualizace sedí už dobrých 10 hodin a nic se neděje. Nestalo se vám to někomu taky? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 @Dczek ano mam. Pri prehravani medii sa to stava. A pomoze len restart, alebo vypnut a nastartovat. Soft mam posledny aktualny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 9. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 @chaosrx Mě se to také stalo. Po pár desítkách minut jsem normálně vypnul zapalování a auto zamknul. Po dalším zapnutí zapalování se už nabídka, že je nová aktualizace, neobjevila. Tak předpokládám, že se ta aktualizace stáhla nějak "na pozadí" klidu auta a nainstalovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marincz Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Prosím kde najdu na digitálním tachometru celkový stav kilometru a i na infotaimentu mám SCALU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Je potřeba vypnout ACC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marincz Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Zkusím děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 12. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Celkový stav km by se měl objevit někde na přístrojovce při vypnutí zapalování. V případě virtuálního kokpitu se objeví v místě, kde je informace o AAC a to i v případě, že AAC není vypnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marincz Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Děkuji za rady dnes to prověřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Tak info z podpory na 4 dotazy které jsem posílal:Chybějící Drive Green ukazatel - měl by tam být a mám kontaktovat servis. Ale předpokládám, že je to SW záležitost řešitelná aktualizacemi infotainmentu. Aplikace (např. Počasí) ke stažení v Obchodě - bude prý dostupné od 5KT 2020. Nechodící notifikace o opuštění oblasti - v řešení, zítra vyzkouším u nové verze app. Chybějící zdravotní karta - vyřešenou novou app. Popravdě Drive Green (Score) jsem nepotkal ani u jedné ze Scal co mi přošly rukama (ty teda měly Bolero). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Mno tak nevím - notifikace nepřišla a dnešní ranní jízda se v apce (web i mobil) vůbec neobjevila - ani km/spotřeba/čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 16. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Ohledně neexistence DriveGreen a nemožnosti zaškrtnout "Naučit vzorce užívání" v nastavení navigace mi ze supportu odpověděli: Stran chování infotainmentu navštivte prosím znovu servis. Pokud jsou jeho možnosti řešení updatem FW infotainmentu vyčerpány, ať prosím vystaví „hlášení DISS“ nebo se obrátí na nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Je hanba , co dokazala Skoda vypustit a tak sa chvalit v reklamach. To aby clovek nic nemal na starosti len chodit po servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.