seetr Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 Čtení značek se zapíná v nastavení navigace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Dnes na me vyskocilo toto: Stalo se nekomu totez a zkusil aktualizovat? Jelikoz to bylo za jizdy a pri pohybu aktualizovat nelze, tak jsem to prozatim zrusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 23. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2020 I já už jsem to po dva dny musel také vždy zrušit, protože se mi nechtělo stát na místě. Podle toho, co se tam píše, tak to asi není nic podstatného. Možná se mýlím, ale myslím, že v případě, že uživatel nemá zvlášť zaplacené datové pakety (tím nemám na mysli Infotainment online prozatím zdarma k novému autu) pro vytvoření wifi v autě pro přístup k internetu pro další zařízení cestujících (mobily, tablety), tak je to bezpředmětné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Na mě to vyskočilo taky, pokaždé akorát když jsem někde zaparkoval. Dvakrát jsem to zkoušel potvrdit a spustit aktualizace, ale ani jednou se nejspíš aktualizace nepodařila. Po zapnutí auta, když jsem se vrátil se infotainment dlouho načítal a pak akorát vyhodil hlášku "Background System Services nebylo možné spustit." a jestli se nepletu tak verze systému je stále stejná, takže se aktualizace nejspíš nepodařila. Aktualizaci to na mě vždy vyhodilo mimo domov, takže to bylo mimo naší WiFi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 V úterý se mi to taky objevilo. Chtěl jsem to za jízdy spustit, ale ukončilo se to, že to nelze za jízdy. Pak jsem stál na semaforu a zkusil to spustit ručně a najednou to šlo a pokračovalo i po rozjetí s informací, že není nutné zůstávat na té obrazovce s aktualizací. Pak se objevilo, že systém byl aktualizován. Co obsahovala aktualizace ale nevím. Žádné mě známé problémy se nevyřešily, na obrazovce s verzí softwaru jsou všechna čísla stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 24. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Co obsahuje tato aktualizace je vidět o pár příspěvků výše, kde dal Michal Tvrdik fotku infotainmentu. Ale ani ta zobrazená zpráva neříká nic konkrétního. Nicméně jsou to zřejmě updaty, které nemění SW jako takový zásadně a tak není důvod měnit číslo verze. Já si dokonce myslím, že číslo verze se mění jen a pouze v případě, že je update takového rozsahu, že je nutno to provést v servisu. Ale mohu se mýlit. Já jsem byl před chvílí v garáži a aktualizaci provedl. Proběhla během necelé minuty a bez chyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Tu obrazovku jsem viděl. Je tam právě položka "odstranění závad". Já žádné závady, o kterých jsem věděl, opravené nemám. Vylepšení jsem také žádné nezjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 24. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2020 @KennyMc Ty používáš datové pakety? Na té obrazovce je uvedené, že aktualizace se týká datových paketů. Což je ten případ, kdy si zaplatíš datové pakety k tomu, abys mohl v autě mít z Amundsena hotspot a k němu se připojovat například s tabletem a surfovat po internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Tak to mi nedošlo, že výpis položek se týká jen datových paketů. To nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 27. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2020 O víkendu opět nabídka aktualizace SW a opět pro Datové pakety. Aktualizace provedena včera. Dnes při ranní jízdě do práce nepřítomný piktogram znázorňující úroveň nastavení soukromí. Ale netuším, jestli to s tou aktualizací nějak souvisí, uvidím odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Má někdo informaci, zda bude Laura součástí nějaké aktualizace Amundsenu zpětně i do Kodiaqu 2018? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 30. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Tak další aktualizace SW, v krátkém sledu (během týdne) již třetí. A opět pro Datové pakety (menší vylepšení, oprava chyb). To by mě zajímalo, co to má pořád znamenat. Datové pakety nemám aktivované a tak ani nelze zjistit, v čem se aktualizace přesně projeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 V 6. 11. 2019 na 9:37, Michal Tvrdík napsal: @csabac Já mám v nabídce toto: A vypnutí po 10s s hodinami funguje tak, že displej svítí černě ale hodiny nezobrazuje, takže asi chybka. Nastaveno takto: Co to máte za nabídku? Je to opravdu z infotainmentu Amundsen? Mám také (Kodiaq 6/2018) a vypadá jinak. Nějaká novější verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 @Redfish Je to Amundsen. Ale srovnavat ho v Kodiaqu a Scale asi uplne nejde, pac je to “jina generace”. Leda s Kamiqem. @Joscer To jsem zvedavy az sednu do auta, jestli aktualizace co na me vyskoci bude obsahovat vsechny predchozi aktualizace, nebo se bude muset jet postupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Sorry, myslel jsem, ze jsem v sekci Kodiaq. Ale i tak me nenapadlo, ze Amundseny se lisi podle modelu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 31. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2020 @Michal Tvrdík Já myslím, že aktualizace by měly být kumulativní, teda alespoň pokud se týká stejné části SW (v tomto případě "Datové pakety"). Předpokládal bych tedy, že se bude stahovat pouze jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Dofam, ze to neni definitivni, ale mam informaci, ze asistentka Laura neni do modelu Kodiaq a asi ani Karoq planovana. Coz me zarazi, protoze jsem predpokladal, ze do drahych aut to dodaji pres update Amundsena. Dotaz na Ferdu25 nebo jineho odbornika: Pujde do nejak dobastlit nebo neni sance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 3. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Tak dnes ráno už popáté nabídka stažení aktualizace infotainmentu za poslední dva týdny. To by mě zajímalo, co to má znamenat. Nezbyde asi nic jiného, než se zase obrátit na support s žádostí o vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marincz Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Zdravím prosím o radu dlouho jsem používal režim sport digitální displej a včera jsem si chtěl zvolit rozšířený displej kde jsem si chtěl zvolit mezi kulaté budíky navigační mapu.Zmáčknul jsem tlačítko B a začal rolovat dle návodu a hledal jsem složku navigace, ale i telefon jsem nenašel. Můj postup je správný nebo dělám něco špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 9. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Nejdříve musíš stisknout tlačítko VIEW, abys digitální display dostal do zobrazení Standard, tedy 2 budíky s prostorem uprostřed. Až pak by měla jít tlačítkem B vybrat a zobrazit navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 @Marincz Zkuste jeste zmacknout tlacitko “Zpet” - mozna jste v nejake podnabidce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marincz Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Ano vyzkoušeno a děkuji hezký den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 14. Únor 2020 Sdílet Vloženo 14. Únor 2020 Tak dneska aktualizace eshop, opravy chyb a vylepšení. Od té doby eshop nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 15. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 Také jsem spustil aktualizaci s označením "Shop". Po dokončení jsem Shop spustil a objevila se mi jedna volba a to "Datové pakety". Ťuknul jsem na ní a spustilo se cosi, co už zůstalo viset. Pořád se točilo kolečko a nic dalšího. Tak jsem se na to za chvíli vykašlal. Ale myslím si, že to není chyba. Mohlo by to být způsobeno tím, že nemám u Cubic Telekom založený účet a spárovaný s Infotainmentem. Ale protože datové pakety nepotřebuji, nepotřebuji ani z Infotainmentu vstupovat do jejich shopu, takže to nechám tak, jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 (editace) Ne, že bych to potřeboval, ale chtěl jsem vědět, co se asi změnilo. Po spuštění se zobrazila hláška o připojování (nevím přesně znění, hláška byla přes celou šířku displeje), a po chvíli zobrazení hlášení chyba / nelze (zas si nepamatuju přesně). Infotainment byl tu dobu online připojený (podle globusu a nastavení soukromí - jako obvykle ikony bílé). Zkusil jsem to 3x a pokaždé stejný výsledek. Dnes (17.2.2020) další aktualizace se stejným popisem, obchod se spustí v pořádku. Editováno: 17. Únor 2020, autor: KennyMc Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.