brrrrm Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 (editace) Do konca roka malo byť uvoľnené len beta testovanie.. a ako vidno podľa príspevku vyššie to naberá reálne kontúry. Len dúfam, že nebude potrebné si kúpiť nejakú špeciálnu verziu Sygic for Android Auto.. A hlavne som zvedavý, či už tým pádom bude opäť vedieť čítať doručené správy v češtine/slovenčine... Editováno: 4. Prosinec 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 A funguje vám nyní hlasové ovládání v AA? Mně se to nedaří zprovoznit, dříve mi to fungovalo dobře. Po zmáčknutí tlačítka na volantu mi jenom "anglicky" přečte nějaký český text, ale co říká jí rozumím. A neudělá nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Dělá mi AA to samý, dříve fungovalo čtení i zadávání velmi dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 @Kuchar7 @ben06 mne to čítanie nikdy nefungovalo. jedine čo fungovalo bolo po stlačení ovládania na volante, hlasové zadávanie cieľa v google maps. Po stlačení tlačidla na volante mi automaticky spustí google maps a diktujem adresu. Aj to len vtedy,ked je google asistent v nastaveniach telefónu vypnutý. Inak len po anglicky odvetí, že nerozumie požiadavke a správy teda vôbec nedokáže čítať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 dejte v aplikaci Google anonymní režiim a pak by to mělo zase mluvit česky. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 @csabac Já právě taky měl asistent vypnutý a fungovalo hlasové zadávání do mapy i jiné pokyny. Ale nyní se po zmáčknutí tlačítka na volantu asistent sám aktivuje a už pak nefunguje hlasové zadávání. Když ho vypnu, tak po zmáčknutí tlačítka je zas zapnutý... @vormen Kde to nastavím? To je volba "Používat bez účtu"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 nemám teď nic s androidem u sebe, ale v aplikaci Google, někde tři tečky, nebo hamburger menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 @Kuchar7 skontroluj v nastaveniach ci ho mas vypnuty stale. mne po niektorych aktualizaciach zapne a zistim to az pri zadavani cez tlacidlo, ze zase to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 @csabac No, jak píšu, vypnu asistent, připojím mobil, zmáčknu tlačítko na volantu a asistent je zas aktivovaný a nejde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Můžu potvrdit, že ať nastavím, co nastavím, tak v autě to se mnou komunikuje jen anglicky. Jako ne že by to byl takový problém si anglicky pokecat, ale problém jaksi je, že to nerozumí českým názvům a jménům, takže je to jaksi úplně naprd. Je to škoda, protože zrovna nechat si vytočit číslo, se hodí bez nutnosti hrabat se v seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Gladstone Šafrata Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Hlasové ovládání Google zatím není a ani asi nebude v češtině, skoro jako všichni hlasoví asistenti, kromě Siri na iPhone, pro který se chystá česká lokalizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 9. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2020 Nedávno ještě hlasové ovládání v AA v češtině fungovalo obstojně. Pevně doufám, že současný stav je předzvěst spuštění asistenta v češtině, a bylo by po problémech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 Tak tak. Ostatně mě je fuk jestli to funguje česky nebo anglicky, ale hlavně ať to rozezná české názvy a jména. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 V 4. 12. 2020 na 10:19, vormen napsal: dejte v aplikaci Google anonymní režiim a pak by to mělo zase mluvit česky. Ano, opravdu stačí v nastavení aplikace Google dát volbu "Používat bez účtu" a už opět funguje v AA ovládání a zadávání navigace hlasem česky i přes tlačítko na volantu. Tohle nastavení úplně odstaví Google Assistent a tak je to opět použitelné. Dokonce i s nainstalovanou poslední verzí aplikace Google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 Co vsetko to ovlada hlasom pri tomto nastaveni? Lebo ja som to doteraz nemal,no s vypnutym google asistentom mi sla navigacia. K tomuto nastaveniu bez uctu mate zapnuteho i asistenta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 Assistent je takto úplně deaktivovaný. Fungují základní povely navigace a hledání Google. Zkus třeba: Navigovat do nemocnice Motol Navigovat do ...adresa... Navigovat na čerpací stanici Ukončit navigaci. Kolik je hodin? Kolik stojí benzín? Jak dlouho trvá cesta do...? Přehraj Queen We will rock you apod. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 To navigovat mi fungovalo i pri vypnutom asistente. Ale nic ine. A vie to takto precitat i sms v cz a sk jazyku? Lebo to nedokazalo. Len splietalo s anglickym prizvukom blaboli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 Číst sms v cz neumí. Nicméně na tom asi Google pracuje viz tady: https://smartmania.cz/google-asistent-a-cestina-pripravy-jsou-zrejme-v-plnem-proudu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 Google na tom pracuje a slibuje už roky, takže na tohle bych se nevázal, to dřív bude česky mluvit Siri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Vcera som to nastavil podla toho ako to tu bolo uvedene. Napriek tomu u mna zostal stary stav. Vie navigovat cez google maps hlasom, no nic ine nedokaze. Ak mu zadam inu poziadavku, tak anglickym akceptom spusti, neviem ako vyhoviem vasej poziadavke. Navigacia ide priamo len vyslovenim ulice ci ciela. Ako keby bol aprimarne nastavena na hlas len navigacia u mna a tu rozpoznava i bez povelu navigovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Som na tom rovnako, dal som Používať bez účtu a tiež odpovede anglickou slovenčinou, že nevie vyhovieť požiadavke. Ak surovo poviem iba adresu, Waze nájde správny cieľ a odpovedá ľúbozvúčnou slovenčinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 tak podle posledního vyjádření Googlu český asistent zatím nic :-( https://www.mobilmania.cz/clanky/google-assistant-v-cestine-naznaky-neberte-vazne-start-sluzby-je-v-nedohlednu/sc-3-a-1350150/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Už by měla být dostupná beta Sygic s podporou android auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuyonmodel Vloženo 18. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 před 20 minutami, vormen napsal: Už by měla být dostupná beta Sygic s podporou android auto. Ano, uz to testujem, za vsetko co chce clovek navyse treba priplatit, nezobrazuje aktualnu rychlost ani maximalnu, premavka je tak isto spoplatnena. Mapy su nedostatocne. Zatial Waze najschopnejsia navigacia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2020 Na telefone ukazuje a v AA nie, ci ako? Lebo mne to cez mirrorlink tiez neukazuje rychlost a na tel. ano, no neda sa to nastavit, aby to tam slo a nie je to ani predmetom platenia, kedze po odpojeni to ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.