Martin Rušaj Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Dostál jsem info, že tyto dvě služby nejsou určené pro trh v ČR. A měl jsem S8 (až po stáhnutí té neof. apky to jelo )a nebyl jsem schopný telefon načíst a teď mám nové jabko 2020 a taky to píše, že nelze se s telefonem spojit. Ale od myslím nových ročníku aut už to prý jede. Taky nechápu v čem je ten problém. Když škodovka toto má v infotainmentu a nejede to. tak buď jsem blbý a neumím to /ale zkoušeli to i jiní odborníci) nebo nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 (editace) Já ti pořád nerozumím, co ti vlastně nejede? Připojuješ to přes kabel? Já mám čtyři roky staré jabko, Karok MR2020, infoteinment Bolero a přes kabel to šlape jako hodinky, vč. Waze. Bezdrátově to samozřejmě nejede. Editováno: 22. Prosinec 2020, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 (editace) Ještě mě napadlo? Máš to správně nastavené a povolené v mobilu. Ke spojení je nutno mít aktivované Siri. https://support.apple.com/cs-cz/HT205634 Editováno: 22. Prosinec 2020, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 @budis Jasně že umí. Jen to vypadá maličko jinak (předpokládám že u CarPlay to taky neni 1:1) a novinky tam přicházejí o něco později (např. navigace v pruzích) ale to podle mě není důvod nepoužívat. Co mě žere, je to zadávání cíle nebo třeba vyhledání benzínky na cestě to se prostě dělá špatně - než nastartuju auto tak už to mám připravené a když náhodou potřebuju jinam tak odpojím kabel najdu si to na telefonu a zas to připojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Takže uznávám svou chybu a neznalost. Zapnul jsem Sisi a jede to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannys85 Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 před 23 hodinami, Martin Rušaj napsal: Bezdrátově by to mělo jet, ne? Já měl android a aby to jelo musel jsem stáhnout do mobilu apku, která byla někde tady prezentována. Ale přes tel. přes USB. Pokud člověk nemá koupený bezdrátový smartlink, tak jde android auto spustit jen přes kabel. A díky toho, že Škodovka dodatečně neumožňuje zprovoznit bezdrátový smartlink, tak je pouze možnost "pomoci" si nějakým speciální zařízením jako třeba uvedený CPLAY2AIR WIRELESS ADAPTER. Pro android zatím žádné podobné zařízení není, ale údajně se vyvíjí a mělo by být brzy dostupné. Respektive se dá dokonce něco takového vytvořit za pomocí druhého rootnutého telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannys85 Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 před 23 hodinami, budis napsal: Ja nikdy moc nepochopil, proc bych mel chtit primo 1 ku 1 zrcadlit mobil do auta. Uz jen to, ze mobil jen zridka ovladam na sirku. Na to mame prece zvlastni prostredi Android Auto/Apple Carplay primo uzpusobeny pro auta nebo ne? Mě např. vadí, že android auto zatím nepodporuje mapy.cz anebo že v jakékoliv hudební aplikace (yt music, spotify ,jet audio apod.) nejde přetáčet v písničkách. Často poslouchám hodinové sety a chci třeba "přeskočit" nějaký track v setu, tak na mobilu bych si normálně kliknul na časové ose dále, ale na displeji infotaimantu to nejde. Oba výše uvedené problémy bych vyřešil právě tím zrcadlením. Pokud někdo (google) argumentuje, že to přeskakování nejde kvůli bezpečnosti, tak pak postrádá smysl jakékoliv "klikání" v android autu (např. přepínání mezi dvěma aplikacema, vybírání písničkya z playlistu apod,). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Proč sem někdo míchá Android ? A ještě nám vysvětluje co na něm špatně. To tady nikoho nezajímá !!! CarPlay funguje bez problémů a není to žádné 1:1 by bylo nepoužitelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 (editace) Neuvažuje někdo o koupi? Cena je sice dosti vysoká (okolo 5-6tis.Kč), jelikož se jedná o novinku a průlom v této oblasti, ale tato krabička promění infotaiment v přehrávač multimédií, jako např. filmy přes VLC nebo z Netflix, hudební videa z YouTube atp.. Nic se neinstaluje a celé zapojení je tzv. Plug&Play. MMB CarPlay box Editováno: 5. leden 2021, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 No nevím, využití mi přijde značně malé, za jízdy pouštět video je jen otázka času, kdy se řidič zadívá kam nemá, pro mne jako řidiče nepoužitelné. V koloně, parkoviště apod. možná, ale využití minimální. Pro posádku, zbytečné na to mají tablety apod. :). A 6k na aliku není nejméně :-). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elback Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Neviete preco mam waze cez smartlink vzdy v nocnom rezime? Da sa to niekde nastavit? V mobile funguju rezimy den/noc v poriadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 Nemáš trvala zapnuté hlavní světla? Waze přes SmartLink se řídí podle auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elback Vloženo 21. Červen 2021 Sdílet Vloženo 21. Červen 2021 Nie mam to na auto. Zatial som to vyriesil tak, ze waze je trvalo v rezime den namiesto auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Vloženo 4. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2021 Prosím nemáte zkušenost s tím, ze se vám po uspani telefonu (iPhone) vypne přehrávání? Poustim dětem pohádky z alzamedia. V T6 to funguje bez problemu a teď o3 ať přes CarPlay nebo Bluetooth se to vždycky vypne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Vloženo 4. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2021 36 minutes ago, viktor said: Prosím nemáte zkušenost s tím, ze se vám po uspani telefonu (iPhone) vypne přehrávání? Poustim dětem pohádky z alzamedia. V T6 to funguje bez problemu a teď o3 ať přes CarPlay nebo Bluetooth se to vždycky vypne :( Nevím co se změnilo ale už to jde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 nevíte co by mohlo být špatně v nastavení, když mi Apllecarplay auto nechce povolit vyhledávání adresy? Když mám spojený telefon, jedu třeba podle waze or google a chci vyhledat adresu tak mi to napíše tuto hlášku-viz foto. Musím vzít telefon do ruky a naťukat v teflonu... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 za jizdy se daji volit jen pripravene cile. neda se psat (bezpecnost). kdyz zastavis, melo by to jit .. mozna jeste rucni brzda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 před 34 minutami, Roman.dj1 napsal: nevíte co by mohlo být špatně v nastavení, když mi Apllecarplay auto nechce povolit vyhledávání adresy? Když mám spojený telefon, jedu třeba podle waze or google a chci vyhledat adresu tak mi to napíše tuto hlášku-viz foto. Musím vzít telefon do ruky a naťukat v teflonu... Díky Zadat ciel cez hlasove ovladanie v jazyku,aky mas navoleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dFraZi Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Kompas je momentálně nedostupný CarPlay a navigace přes Apple Mapy. Poradí mi někdo co s tím? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.