Publikováno Říjen 7, 201113 r Dobrý den ! Má někdo zkušenosti se sundáním tapecu zadních dveří ? ( u verza bez elektrického stahovaní ) Jde mi o to, kde zatlačit či zapáčit zkrátka postup, který by minimalizoval poškození . Popřípadě kde najít nějaký obrázek. - Děkuji Bert
Říjen 7, 201113 r Z fotky poznáš kde je tapec nacvaklej. Jsou tam jeste 2 šrouby schovaný pod madlem dveří a dva šrouby (jeden ze spodu a druhej je mam dojem že za výškovým reproduktorem u kliky) To madlo dveři má z vnitřní strany horní části díru a tam se musí odjistit. ale neřeknu ti přesně jak už si to nepamatuju.
Duben 20, 201312 r Nazdar ako sa dava dole kluka na stahovanie okna vzadu je tam nejaka poistka poradi mi niekto? Vopred dakujem
Prosinec 11, 201311 r Už od kúpy môjho Yeti-ho sa mi bezpečne nezatvárali piate dvere, spomenul som to pri návšteve servisu, ale nič s tým neurobili, vraj je to v norme. Nakoľko sa mi nezdalo, že sme všetci trieskali pri zatváraní dvermi tak, že sme ich púšťali z výšky, skúsil som pri šetrnejšom zatváraní dverí im TROCHU pomôcť dlaňou v oblasti otváracieho madla - fungovalo to zrazu OK, ale ejhle, včera som objavil v plechu pod logom preliačinu. Preboha z akého plechu je to postavené? Máte niekto nejakú radu, ako to vytiahnuť späť zvonku, poprípade ako demontovať čalúnenie piatych dverí aby som sa k tomu dostal zvnútra? Servis mi decentne poradil, že dvere sa musia vyklepať a prestriekať a nie robiť to doma - no určite! Neverím, že by na drobnú preliačinu na ploche 5x3cm nemali nejakú technológiu, Plastové čalúnenie neobsahuje žiadne skrutky - je tam asi narazené cez rýchlospojky, ktoré sa tiež asi pri snímaní polámu... Vďaka za tipy.
Prosinec 11, 201311 r Shodou okolností jsem to minulý týden sundaval měnil jsem brzdové světlo odešla jedna dioda. Musíš odšroubovat to gumové madlo.Potom už je to tam jenom nacvakané. Radím začít páčit ne dole u zámku ale u okna uprostřed jak je ta boule. Tam strčíš prsty a zabereš. Postupně potom dostran a směrem dolů k zámku. Zlomit by si nic neměl nanejvýš ti vyskočí ty plíšky z držáku tak je tam potom před montáží vrátíš. Náhradní plíšky mají v servise škoda nebo vw stojí 11 kč. Tak mnoho zdaru.
Srpen 31, 20196 r Potřebuju trochu poradit jak sundat (tak abych nezlomil nic plastového) tapicérku předních i zadních dveří.
Září 1, 20196 r suntat kliky, případně šrouby na spodním okraji a od spodu začít páčit. Občas nějaký camplík praskne, takže je dobré mít dva - tři náhradní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.