Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, potřebuji odpojit baterku a nevím či je potřeba něco nakodovat (navi nebo imobilizér) mám škoda superb lll. Děkuji za radu.

Okna,dojazdy,inak nic,ale svietit bude prvy moment vsetko,ako stromcek.Postupne zhasne.

Ty okna jdou jako u starsich skodovek ze tojedese dolu este 2x zmacknes dolu a to stejny nahoru ? Nebo se to musi pres diagnostiku ?

Diagnostiku nepotrebuješ... 

Nepotřebuješ nic,jen 2x nastartovat a jet....ŘJ budou nicméně plné chyb.

• 5 měsíců později...

Co autorádio, nebude potřebovat odkódovat?

• 1 měsíc později...

po odpojeni baterie je tedy potreba neco udelat? krom tedy vyse jiz zmineneho? Budu zitra potrebovat odpojit baterii, tak se ptam co mne ceka:) MR2020

tak uz jsem to vyzkousel sam:) neni potreba nic, jen ujet par metru a pak znovu nastartovat.

Vzdyt ti to Shaarky napal presne jak to je. Kdyby jsi ted udelal diagnostiku, tak je v polovine jednotek chyba. 

Mám ale dojem, že se jedná pouze o dočasné chyby a samy se přemažou.

Ano, je to tak. Jednou jsem kvuli tomu laboroval asi dve hodiny a po par metrech stromecek zhasl. 

Ty mluvíš o kontrolkách na palubce. Já to myslel tak, že se časem samy smažou (přepíší) ty chyby v řídících jednotkách.

Tam taky, pokud se dobře pamatuju.

Je to tak jak napsal bojler, osobne vyzkoušeno a použito na Fabii III, pochybuji, že jiný model Škodovky by to měl jinak . Jestli ano, tak by se o tom psalo v návodu k obsluze příslušného modelu.

• 8 měsíců později...

po odpojení baterie nefunguje el. ovládání předních dveří. Musím stále držet při zavírání či otvírání a na dálku též nefunguje?

Musis nastavit dojezdy. Kazdy okno sjet dolu 2x este zmacknout dolu pak manualne vyjet oknem nahoru a zase este 2x zmackniut nahoru a tim by to melo byt nastaveny a fungovat 😉

Přesně tak. Je to tady napsáno o pár příspěvků výše. Stačí mrknou do návodu k obsluze.

Po odpojení baterie všetko naskočilo OK okrem poruchy ACC ani po 2x 300 m a opätovnom štarte. Budem vďačný za radu mimo doporučenie navštevy servisu. 

Aj keď sa mi zatiaľ nik neozval, tak problém sa vyriešil aj bez VCDS. V Údajoch o automobile,  Settings , som našiel možnosť obnovenia nastavenia ACC z výroby a po odsúhlasení sa porucha stratila. ACC momentálne OK. 

Si odpajal bateriu kvoli nabijaniu?

Áno ale viem že sa nemusí, ale som panelákový obyvateľ  a nemám 230 V na ulici.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.