Publikováno Říjen 16, 20195 r Ahoj, potřebuji odpojit baterku a nevím či je potřeba něco nakodovat (navi nebo imobilizér) mám škoda superb lll. Děkuji za radu.
Říjen 16, 20195 r Okna,dojazdy,inak nic,ale svietit bude prvy moment vsetko,ako stromcek.Postupne zhasne.
Říjen 17, 20195 r Ty okna jdou jako u starsich skodovek ze tojedese dolu este 2x zmacknes dolu a to stejny nahoru ? Nebo se to musi pres diagnostiku ?
Květen 11, 20205 r po odpojeni baterie je tedy potreba neco udelat? krom tedy vyse jiz zmineneho? Budu zitra potrebovat odpojit baterii, tak se ptam co mne ceka:) MR2020
Květen 13, 20205 r tak uz jsem to vyzkousel sam:) neni potreba nic, jen ujet par metru a pak znovu nastartovat.
Květen 14, 20205 r Vzdyt ti to Shaarky napal presne jak to je. Kdyby jsi ted udelal diagnostiku, tak je v polovine jednotek chyba.
Květen 14, 20205 r Ano, je to tak. Jednou jsem kvuli tomu laboroval asi dve hodiny a po par metrech stromecek zhasl.
Květen 15, 20205 r Ty mluvíš o kontrolkách na palubce. Já to myslel tak, že se časem samy smažou (přepíší) ty chyby v řídících jednotkách.
Květen 15, 20205 r Je to tak jak napsal bojler, osobne vyzkoušeno a použito na Fabii III, pochybuji, že jiný model Škodovky by to měl jinak . Jestli ano, tak by se o tom psalo v návodu k obsluze příslušného modelu.
Leden 22, 20214 r po odpojení baterie nefunguje el. ovládání předních dveří. Musím stále držet při zavírání či otvírání a na dálku též nefunguje?
Leden 22, 20214 r Musis nastavit dojezdy. Kazdy okno sjet dolu 2x este zmacknout dolu pak manualne vyjet oknem nahoru a zase este 2x zmackniut nahoru a tim by to melo byt nastaveny a fungovat 😉
Leden 22, 20214 r Přesně tak. Je to tady napsáno o pár příspěvků výše. Stačí mrknou do návodu k obsluze.
Leden 24, 20214 r Po odpojení baterie všetko naskočilo OK okrem poruchy ACC ani po 2x 300 m a opätovnom štarte. Budem vďačný za radu mimo doporučenie navštevy servisu.
Leden 25, 20214 r Aj keď sa mi zatiaľ nik neozval, tak problém sa vyriešil aj bez VCDS. V Údajoch o automobile, Settings , som našiel možnosť obnovenia nastavenia ACC z výroby a po odsúhlasení sa porucha stratila. ACC momentálne OK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.