Bumbisek Vloženo 22. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2019 Ahoj, má někdo CANTON v 1,5 sportlinu? přidává systém na zvuku motoru při režimu sport nebo ne? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Ahoj daj si režim Individual , motor nastav na Šport a Zvuk motora vypnúť a uvidíš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 25. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Kdybych měl na čem, tak to udělám ? nicméně jsem zjistil, že přes repráky nic nejde, jde to přes takzvaný “soundactor”, který je ve standardu 2.0l u 1.5 není ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Aha ja mam 2.0l :-) a zvuk pocujem a neviem teda odkial ide ale z motora ani vyfuku isto nie :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 25. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Prý je to pod předním sklem a děla to vibrace, jmenuje se to soundactor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Kazdopadne,vibrator prida 2 valce naviac :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 26. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Jojo je to hustý, když jsem v tom jel tak jsem čuměl, prodejce říkal, jojo to je canton, další říkal, že to je v každým sportlinu a další zase že to je proste zvuk motoru ? musel jsem pátrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 V 25. 10. 2019 na 8:55, Bumbisek napsal: nicméně jsem zjistil, že přes repráky nic nejde, jde to přes takzvaný “soundactor”, který je ve standardu 2.0l u 1.5 není ? Nemyslím si, že je ve standardu v závislosti na objemu motoru, ale max. ve verzi Sportline (u Kodiaqu ještě v RS). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 30. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Ano jen verze sportline 2,0L, to jsem neupřesnil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.