Martab Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 @csabac Je to za podběhem (u FIII pravé přední kolo). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 @csabac není volně přístupné, musíš shodit ten plast na kolem a pak už je k tomu přístup, předpokládám, že u scaly to bude podobné..ještě jedno foto z větší dálky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Takže teraz som nalial do plna kvapalinu v meste musim 4x pritiahnut packu pokial vystriekne trochu vyzsie ako spodna hrana okna a az 5 pritiahnutie striekne naplno. To iste mi robi aj mimo mesta pri rychlosti 80. Je to cele zle lebo ak netaham packu rychlo stierace zotru aj 2x nasucho. Je to smutne setrenie zajtra idem zavolat najblizsi servis ci to je normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 A jak tu páčku "taháš" však podržím ji přitaženou k volantu a až je okno "ok" pak ji zase pustím, ne? Popřípadě opakuji. Pokud s ní jen "ťukneš" směrem k volantu, nediv se že to neostřikuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Hej, tahaj packu. Ja som dolial vcera a to iste, ide to silno a na prve, kym neidem rychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Ja packu pritiahnem pustim a zas pritiahnem pustim a dookola. Na pevno drzat som neskusal. Na Felicii pritiahnem pustim 1x a mam plny strik :) . No volal som do Skoda servisu a servisak mi vrvael, ze malo by hned strieknut vodu ale nebol si isty ze mam prist do servisu nech sa na to pozru technici. Volal som iny servis mne najblizsi tak uz tam bola len asistentka a mam zavolat zajtra . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Pevnou délku ostříku mívá třeba Citroen, ale u koncernu jsem to ještě neviděl. Normálně podrž páčku dle potřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Fotka je z pod uhla inak ciary su za rovno. Mam to na odsledovanie o kolko sa otoci a rozladi za jazdy operadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka02 Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 před 18 minutami, csabac napsal: Fotka je z pod uhla inak ciary su za rovno. Mam to na odsledovanie o kolko sa otoci a rozladi za jazdy operadlo. Ano, s tím souhlasím. Autem jezdím jen já a každý den si to musím upravit. Co jsem četla, tak je nás takových víc. Přitom máme v rodině dvě Scaly a u druhé jsme tento problém nevypozorovali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Dakujem za odozvu, toto info potrebujem k reklamacii. Ze nie som sam je ale sklamanie, lebo je to potom seriovo zla vyroba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 System na sledovanie funguje. Prva 20km jazda a kolecko sa posunulozo stredu po kraj toho vycnelku. Cez 1cm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Mali ste lockat aspon 1rok aby sa vychytali muchy.... Ale je pravda ze niekto to testovat musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Ano, lenze auto som potreboval vymenit teraz a sucasna astra nema vyklenok v kasni pre rezervu a ma absolutne maly kufor. Inak by som ostal pri opli. Ale zase scala sa mi paci velmi a verim, ze to doriesim, no bude to na dlho asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 To posuvanie operadla si ako zistil ze nie je v proriadku? To sa vlastne otaca cele kolecko operadla? Neviem ci podobne problemy riesia aj zakaznici inych znaciek u novych aut. Ja som sklamany z toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Tak, ze ma bolela sija a nacahoval sa po par jazdach za volantom. Najprv som si myslel, ze si neviem zvyknut na sedacky. No potom sim zacal doladovat za jazdy a zistil som, ze rano operadlo opiera chrbat viac, citim silnejsi tlak z neho, ako pri jazde cestou domov ak nedoladim pocas jazdy. A tak ma napadlo to, ze ten mechanizmus je spojeny s koleckom a ak sa uvolnuje, musi sa tocit i ono. A vcera ako som triasol tym operadlom, doslova sa to tocilo pred ocami. Az nechut som chytil z toho, ked som to videl. Ze simply clever. Myslim, ze ak by bol na packu, kde su vymedzene zapadky, tak to nikdy nepovoly. A nie pri mojich 75kg aby sa to rozhegalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Toto by sa nemalo stavat ani v citigo, ci fabii, nie v aute s vyssou vybavou co chce byt medzi htb na spici. Ako nechapem jednu vec, ked to testovali, to nik nevidel? Ci to odbijeme zazracnou vetou v navode, noze sa rozladovat? Ako po 20km viac ako 1cm. A co pri ceste na dovolenku, kym tam pridem budem v polohe lezmej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Nechcete to řešit v tématu reklamace? Nebo založit téma závady? Tady očekávám nějaké obecné zajímavosti a novinky a ne 3 strany fňukání. 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaosrx Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 A kromě tohohle tématu to řešíte prakticky v každém jiném kde někdo něco napíše. Člověk chce sledovat nějaké novinky a ne se chystat pořad na nějaké chyby, ani se pomalu kvůli tomu na to auto netěším. Založte speciální téma a pište to tam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 ok, sorry za zahltenie tych stran. zalozim novu temu pre zavady. chaosrx, v tvojom pripade by som to vyuzil pri preberani vozidla, ze by som si vsetko pekne skontroloval a. lebo kym ho neprevezmes mas lepsiu vyjednavaciu poziciu ohladom nekvalitneho spracovania a jej odstranovania. prave preto je pre mna to forum dobre, ze sa tu zdielaju info, ktore v casaku, ci na nete nie su. to ze co sa popise o autach, alebo aka novinka je to su tie veci, ktore su dostupne pre kazdeho, ale tie ktore ukaze az prax nikde inde ako tu sa nezverejnuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Založ téma, já to tam pak přesunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Volal som do servisu Skoda a ked som povedal znacku hned mi oznamil ze je zvolavacia akcia na preintalovanie softveru a ze hned sa pozru aj na stierace lebo podla neho by nemali ist na sucho stierace a az na 4 krat vystrieknut voda, ale ze sa pozru pri aktualizacii takze 31.10 tam som objednany . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka02 Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 před 1 minutou, slovacik napsal: Volal som do servisu Skoda a ked som povedal znacku hned mi oznamil ze je zvolavacia akcia na preintalovanie softveru a ze hned sa pozru aj na stierace lebo podla neho by nemali ist na sucho stierace a az na 4 krat vystrieknut voda, ale ze sa pozru pri aktualizacii takze 31.10 tam som objednany . Já jsem byla v servisu minulý pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 @slovacik já se přiznám, že jsem dost zmatený z toho, jak na 4x vystříkne teprve voda..nějak to nechápu..jaké čtyři stisky ? přece zmáčknu páčku směrem k volantu a držím, dokud voda nevystříkne..ty nějaké přerušované 4 stisky fakt nějak nechápu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 (editace) Na podnet kolegov z fóra, aby sme nehltili iné témy zakladám túto tému. Sem môžte prispievať ohľadom porúch a závad, ktoré ste na svojich autách zistili. Editováno: 25. Říjen 2019, autor: csabac 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 před 1 hodinou, Pawouk napsal: Založ téma, já to tam pak přesunu. založená, ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.