Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám takový dotaz. Nějak mi to hlava nebere a jen mě zajímá jestli to tak má být.

Bal jsem nedávno na STK. 0 závad všechno v pořádku, ale... Mám z výroby namontované tažné zařízení s odnímatelnou koulí.. Když jsem technickou dělal tak mě technik řekl, že musím kouli vozit sebou na STK, jinak mě dá štempl jen na měsíc a musím přijet s ní. Tak mě zajímá jestli je tahle blbost opravdu v předpisech nebo ne. Není problém abych si ji příště vzal, ale nechápu princip a navíc to brát i jako vážnější závadu ?!

Prijde mi to logicke, mate to zapsane v TP a je to tudiz soucast vozidla. 

Přesně, tak, je to součást vozidla, navíc zapsaná v TP, takže na STK tam musí být, aby ji mohli řádně zkontrolovat.

·              Je-li k technické prohlídce v STK přistaveno vozidlo s demontovanou částí odnímatelné spojovací koule třídy A 50, musí žadatel o technickou prohlídku předložit ke kontrole i odnímatelnou část příslušného spojovacího zařízení vozidla. Kontrolní technik zkontroluje vizuálně technický stav odnímatelné části, její konstrukční příslušnost k části spojovacího zařízení namontované na vozidle a následně provede kontrolu opotřebení spojovací koule třídy A 50 podle tohoto odstavce.

·              Pokud žadatel o technickou prohlídku demontovanou část odnímatelné spojovací koule třídy A 50 ke kontrole nepředloží, nelze provést kontrolu stavu a opotřebení spojovacího zařízení. Zjištěná skutečnost je hodnocena jako vážná závada a žadatel musí chybějící část předložit ke kontrole při opakované technické prohlídce. Do „Protokolu o technické prohlídce“ se v poznámce uvede:

„Odnímatelná spojovací koule třídy A 50 nepředložena ke kontrole“

NJ, je to kravina stejná, jako když jsem mel N1 a na tech. jsem musel vozit mříž, kterou jsem vlastně ani neměl. Je to stejné, jako kdyby jsi odmontoval zadní sedačky a jel na STK bez nich. Prostě když je to s něčím homologovaný, musí to tam při kontrole být, jinak nelze provést kontrolu.

Mně to tedy přijde zcela logické. To bych z auta před STK taky mohl odmontovat vše nefunkční :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.