Gabry5 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Už funguje, samo od seba sa to rozbehlo. Aj dáta sú aktuálne. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 A proč mně vlastně při každém zapnutí zapalování naskočí hláška o uživateli? Buď můžu dát ok nebo smazat. Teď jezdím málo, ale časem to bude pěkně rozčilovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caster Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 (editace) Není někde technický popis, jak ŠKODA Connect funguje ? Například jak systém komunikuje s autem, přes OBD sběrnici ? Chtěl bych si vyzkoušet spolehlivé ovládání auta na dálku vlastním systémem, bez potřeby platit za data a WiFi ;-). Nejsem úplný amatér, zatím sleduji na dálku napětí autobaterie viz fotka zařízení. Editováno: 29. Duben 2020, autor: Caster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 (editace) Funguje všetkým pripojenie na internet prostredníctvom wifi v aute. Na telefóne wifi vyhľadá a stále píše pripojené, žiadny internet. Editováno: 2. Květen 2020, autor: Gabry5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 A máš koupený datový balíček a Amundsen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Mám bolero a pripojenie by malo byť v štandardnej výbave, alebo sa mýlim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Standardně je auto připojeno k internetu pro potřeby funkce Škoda Connect, ale dál ten internet nedistribuuje do WiFi hotspotu pro pasažéry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Rozumiem, ďakujem za info ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 @Gabry5 Vzdyt ti @Kolacek12 tady odpovidal, ze je potreba koupit datovy balicek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Mne bolo povedané pri kúpe že ho mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 U mě dnes globus nebyl na displeji vůbec, při najetí v menu na nastavení služeb se objevila hláška, že online služby nejsou dostupné. Poslední dobou jsou s tím problémy stále častěji a začínám být rád, že nemám vzdálený přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Asi to bude mít spojitost s nasazením nové verze ŠC od 6. 5., u mě dnes zatím vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Dnes se rozesílalo tohle ENL: Nejzajímavější je asi spodní část, která informuje o tom sloučení aplikací. Nicméně na App store stále nic a včera a dneska celý Connect funguje tak napůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Taky mně to přišlo a doufal jsem, že bude konečně možnost dokoupit dodatečně vzdálený přístup. Zatím se nic neděje, ale třeba se blýská na lepší časy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Android verze už zřejmě k dispozici: Novinky Stáhněte si nejnovější verzi aplikace, kterou na základě Vaší zpětné vazby stále vylepšujeme. Nově v ní najdete: - Velký balíček podpory pro vozy se SmartLink+ připojením, včetně možnosti nahrávat a spravovat jízdní data v nové sekci „Záznam jízd“ nebo zobrazit detaily o právě probíhající cestě přímo v infotainmentu vozu. - Možnost zobrazení technických detailů o vozidle. - Oblíbenou funkci rychlého vyhledávání míst v okolí během plánování tras. A jiné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 (editace) Poslední aktualizace pro android z 29.4., jdu to zkusit na druhým telefonu a porovnám s ios. tak ty apky jsou zatím obě funkčně stejný Editováno: 6. Květen 2020, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Mne sa to prave po tejto aktualizacii zlucilo dokopy.To znamena,ze cez apku MY SKODA sa dostanen k datam Skoda Connect a cez Skoda Connect som dostanem k datam v MY SKODA.Vsetky udaje su aktualne,vsetko funkcne,zemegula v aute biela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 @vormen dej pak vedet. taky na to dokoupeni/aktivovani stale cekam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 "Zobrazíte užitečná data přímo na displeji infotainment systému vozu." Tohle funguje jak? V aplikaci mam auto pripojene a furt mi to hlasi "pripojte telefon a aktivujte smartlink" . Telefon mam pripojeny, smartlink+ funkcni. V telefonu ani v infotainmentu se nic nedeje. Ostatni veci jako android auto funguji normalne. Mam Karoq 2019. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 To máš verzi apky 3.3.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 vormen: ano, 3.3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 (editace) Mě teda po aktualizaci nové možnosti přibyly, ale nemám je aktivované u prodejce, resp to mi píše o zamykání auta. U ostatních možností to píše, že je to ve voze zakázáno a nebo je nastavenve voze režim soukromí. Alespoň dle aplikace. Tak uvidíme, zítra se jim zkusím ozvat. Jinak vlastně funguje jen zdravotní karta vozu, takže vlastně žádný velký progres :D I když možná je to jen chyba apky, když vám ostatním to nefunguje i po aktualizaci. Edit: na webu skoda-connect je ale vše při starém (jen proaktivní servis), vidím jen servis a plánovač tras, takže by mě moc nepřekvapilo, že jde jen o chybu app. Editováno: 7. Květen 2020, autor: boonno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Taky jsou tam oproti staré apce na ios karty pro překročení rychlosti a opuštění oblasti a dá se stáhnout a uložit zdravotní karta, to na ios nic nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 No ale logiku toho fakt nechápu. Teď mám v aplikaci moře karet, které jsou úplně k ničemu. Dokud to bude stále blokované v autě, tak proč se to zobrazuje? To jako aby mi škodovka ukázala, co bych mohl mít, kdyby to mělo auto z výroby objednané? Chápu, že kdyby to šlo objednat, že to bude svým způsobem lákadlo, ale za současných podmínek mi to přijde spíše jako provokace. A hlavně pak ten nesoulad s webovou aplikací, i když tam není ani zdravotní karta vozu. Takže ten nesoulad tam vlastně byl vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 před 12 hodinami, pejvlik napsal: "Zobrazíte užitečná data přímo na displeji infotainment systému vozu." Tohle funguje jak? V aplikaci mam auto pripojene a furt mi to hlasi "pripojte telefon a aktivujte smartlink" . Telefon mam pripojeny, smartlink+ funkcni. V telefonu ani v infotainmentu se nic nedeje. Ostatni veci jako android auto funguji normalne. Mam Karoq 2019. Mne pribudla v android auto zelena ikona MY SKODA a v nej vidim udaje o aute,fotku auta,ale mam superb,takze u mna jedine kablovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.