deto Vloženo 28. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Před hodinou, fsociety19x napsal: Skoda akurat tvrdi ze funckia blikanie a hukacka pri hladani auto na parkovisku funguje do 500m. Ked som to skusal, tak to bolo do cca 200m, urcite nie viac. Nicmene, zbytocna funkcia - v Appke vidis, kde auto stoji a vidis aj svoju polohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 29. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 (editace) neslo mi az tak o tu vzdialenost-a inak ano suhlasim je to zbytocne lebo clovek vidi polohu auta na mape skor mi slo vyslovene o to, ako ta apka komunikuje s autom. priklad: dataplug zrejme funguje len na principe BT a ak nie som v dosahu BT medzi autom a mobilom tak ziadne udaje sa neaktualizuju lenze ta skoda connect apka zrejme potrebuje aj aktivne data a pripaja sa bez potreby BT na simku ktora je v aute alebo na RJ?...to je to co by ma zaujimalo. Editováno: 29. Prosinec 2022, autor: fsociety19x chybka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 29. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 Auto komunikuje vlastne diky e-call systemu. Oboji totiz vyzaduje pristup na internet. Je tam pripojeni nasmlouvane s nejakym operatorem ktery ma smlouvu se skodovkou. Plus je mozne u nekterych dokonce internet i sdilet ve vozidle pokud vozidlo ma wifi v radiu. A tim vytvori hotspot. Komunikace ohledne zajisteni/odjisteni, stav otevrenych oken vozidla, stav km, dojezd, zdravi vozidla atd. zajistuje zabezpecene pripojeni na skoda serverech na ktere se vase aplikace MySkoda pripojuje pripadne na webu skoda connect kde mate svuj ucet zabezpeceny heslem. Jelikoz se jedna o provoz jak datovy tak i na strane serveru je treba jej nejak "zaplatit" proto to funguje v ramci predplatneho na rok kolem 1550 kč. Cena to zrovna neni lidova. Je mozne ale si to vyzkouset na mesic zdarma a rozhodnout se zda budete tyto sluzby vyuzivat a zda to za to nekomu stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 29. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2022 Presne tak! Cena za zaplatenie ďalších dát (jedny má človek doma, ďalšie v telefone a tretie pýta škodovka) nie je ľudová a preto funkcia že auto na mňa zabliká - hlavne večer - na parkovisku je absolútne OK. Navyše ja napríklad žiadne takéto aplikáie v telefone nepoužívam. Díky, ale rôzne servre - škodovku, vysávač, hladničku, fotovoltiku - v mojom telefone naozaj nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 Po několika telefonátech a dopisování, dnes stažena nová aktualizace MySkoda a zatím běží jak má. Rejpnul jsem si po telefonu na častou nedostupnost a nefunkčnost a dostal jsem půl roku aktivace k dobru. Asi na tom svět nestojí, ale dobrý a dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 Ahoj chlapi, řeším, zda do Scaly objednat i navigaci za 28 tisíc (s virtuálním kokpitem), ale za Boha nemohu najít, kolik mě bude stát infotainment online... Tedy jeho prodloužení. Jediné co jsem našel je, že by měl být 3 roky od koupě vozu zdarma, ale kolik stojí jeho prodložení nikde nevidím. To to jako škodovka tají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 Je to na e-shopu Skoda Connect, 1299 Kc/rok. Kratky telefonat do znackoveho servisu by ti taky dal odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 Netají. Při přihlášení na web Škoda Connect nabídka i všechny data. 1549,-/rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 Na konci března jsem platil i minulý rok stejně. Divné, že jsou dvojí ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 Hm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 @Mariacek na tomto odkazu se přihlásit https://www.skoda-connect.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 (editace) Taky nevim, kdyz se kouknu na prodlouzeni na Scalu, tak 999 Kc, kdyz dam Kamiqa, u ktereho to nemam, tak 1549 Kc. Nerozumim cenove Skoda politice🤣 Editováno: 4. Červen 2023, autor: Dodi 15 Scala-oprava castky na 999 Kc 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 (editace) Na Škoda connect se nepřihlásím, když auto teprve budu objednávat a při registraci to chce VIN... Díky za ceny, ale rozdílné nejsou. Jeden uvádíte cenu za balíček "vzdálený přístup" a druhý za "infotainment online" (oba 3 roky zdarma). Pak je ještě balíček "proaktivní servis" ale ten je na 10 let zdarma, tak mě tolik nezajímá. Auto plánuji mít 10 let, takže online navigace by mě vyšla za tu dobu na 37 tisíc. Jelikož to bude druhé auto do rodiny, oželím to a budu používat smart link a waze... Je to fakt palba... Editováno: 3. Červen 2023, autor: Mariacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 (editace) Tak jeste upresneni - vzdaleny pristup. Scala: v aplikaci mam nyni platnost neomezenou, po prihlaseni na ucet jiz se skutecnou platnosti a cenou za prodlouzeni 999 Kc. Kamiq: v omezene aplikaci uvedeno bez sluzeb, po prihlaseni mozne zakoupit za 1549 Kc. Vse viz fota. Editováno: 4. Červen 2023, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 8 hours ago, Mariacek said: Jeden uvádíte cenu za balíček "vzdálený přístup" a druhý za "infotainment online" No vždyť ses ptal na Infotainment online, tak jsem dal cenu za Infotainment online 😉. Jan R. si možná jen nevšiml, že klikl na jiný balíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Já jiný balíček ani nemám. Toto slouží k mobilní aplikaci abych na dálku odemkl, data, poloha … Neměl jsem zdarma 3 roky, už od nova se platí, což prodejce nevěděl a neuměl mi to zprovoznit. Proaktivní by měl být 10let zdarma, to je snad komunikace s ecallem … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 asi jsou ty ceny skrz modely a pocatecni vybavu jinak ... ja to mam ve vysledku 2300Kč ročně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Chtel jsem jen poukazat na nepochopitelne rozdilnou cenu u stejneho produktu. Jedine vysvetleni me napada prodlouzeni vs nova aktivace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 To je u mě stejné. 1549,- u nového auta i teď při prodloužení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Staněk Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Já platil v říjnu 2022 1549, - a stejná částka i na další prodloužení "zatím", jestli to do podzimu nezdraží. Škoda Kamiq 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Mě přijde celkově nefér, že nikde není transparentní ceník... Každopádně ty ceny mi přijdou hodně přestřelené. Kdyby to stálo 499 Kč, tak to koupí každý a nikdo nic neřeší. Funguje navigace v režimu offline, pokud si balíček nekoupím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Asi ano, ale nepůjde to online aktualizovat. Takže aktualizované aplikace (waze, mapy ...) pak používat navigace z telefonu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo-bop Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 On 2/21/2022 at 9:14 AM, doo-bop said: Dobry den, auto mam po 25 dnoch doma. Bateriu nemenili lebo menili celu eCall RJ. Cize informacia,ze bateria este neprisla, ktoru mi stale pri volani ci bateriu uz maju bola klamstvo. Hned na uvod som im hovoril ci sa nejedna o vadu RJ lebo som mal informaciu, ze porucha indikovana meracim pristrojom toto nejak nevie presne urcit a povie len ,ze bateria (iny skoda servis). Dalej po kominukacii priamo so skoda slovensko mi bolo povedane, ze sa o dobu, ktoru auto stalo v servise predlzuje zaruka (teda 25 dni). Potrebujem mat potvrdene, ze som auto odovzdal a nasledne prevzal. Vraj v elektronickom zazname auta sa zaruka nepredlzuje a musim mat ten papier (to je co toto za blbost !) K tomuto len tolko, ze "I" servis BA sa zachoval presne ako som predpokladal. Ani nahodou nespomenul to, ze sa mi predlzuje zaruka nie to este , ze by mi potvrdil zakazkovy list a este mi odmietol dat popis co sa vlastne s autom robilo (ze to je ich interna informacia). Takze na moje NALIEHANIE mi potvrdil ten zakazkovy list co som dostal na zaciatku a to je vsetko co z tejto absurdnej zarucnej opravy mam. Zakazkovy list obsahuje v popise informaciu "Porucha SOS". Samozrejme som takyto text postupu servisu poslal aj do skoda slovensko zatial este neodpovedali. DB Tak ideme na to. Debilny SOS opat RED a Workshop ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 @doo-bopTo s tou zárukou čo tu máš uvedené si nemyslím, že je pravda. To pri tých mojich reklamáciách a dňoch v servise ešte nikto nespomenul. Ten SOS aj keď vyriešia, sa o 1-2r znova objaví. Je to celé nedorobok, ako kopec vecí na tom aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo-bop Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 (editace) V servise ti to samozrejme zataja ako to zatajili aj mne. Ja som to komunikoval priamo so skoda a nasledne som ziadal zo servisu papier kde to mam potvrdene, ze auto tam bolo 25 dni. Tym sa budem preukazovat. Dobrý deň, V našich systémoch sa to nezaznamenáva. K uplatneniu si záruky po skončení záruky je potrebné aby ste preukázali, že vozidlo bolo v servise a o tú dobu sa predlžuje záruka. Servis Vám po ukončení reklamácie odovzdá zákazkový list na ktorom bude uvedené, ako bola reklamácia vybavená, kedy bola reklamácia prijatá a kedy bolo vozidlo odovzdané. Tento doklad Vám bude potom slúžiť na preukázanie toho že sa vozidlu predlžuje záručná doba o dobu kedy bolo vozidlo v servise. S pozdravom P T, After Sales Technika ŠKODA AUTO Slovensko s.r.o., Sabinovská 6, 821 02 Bratislava, Slovak Republic servis.info@skoda-auto.sk, www.skoda-auto.sk, www.skoda-auto.com Editováno: 13. Listopad 2023, autor: doo-bop 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.