Martab Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Hlavně Style bez automatické AC, až v paketu PLUS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 V konfigurátoru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Asistovaná jízda nejde kombinovat s conectivitou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 U asist. jízdy zmizí i pádla pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 (editace) Co jsem našel chyby: 1.Asistovaná jízda nejde s vyhřívaným volantem 2.Není tam nádrž 50 litrů 3.Chybí zadní kotoučové brzdy Editováno: 10. Květen 2021, autor: Dixik2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 před 49 minutami, Jan R. napsal: Mě vadí, že do základu nedají aspoň světelný senzor ( 2 diody, 3 drátky). I to Sandero o 100 levnější ho má. Kdo jezdí po Praze v každém tunelu to zapínat, ráno, večer a ještě točit kolečkem jako u Fabie 1. Cena tažného masakr a příprava na alfamarket není. Ke Style automaticky paket Plus, TSi, bílá a 16 kola a hned + 69t ! Tak na ten světelný senzor jsem zapomněl, ten u své Fabie III ambition mám taky v základu, a ta automatická klima u Style opravdu taky není v základu? Takže položka po položce a najednou člověk zjistí kolik toho chybí oproti Fabii III ve stejných výbavových stupních. Vypadá to, že si měla fabrika vymyslet i nějaký jiný argument, než zvýšení ceny ohledně navýšení výbavy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 @DušanV přesně tak automatická klima už není v základu ve style, jako byla u F3..pouze za příplatek bud samostatně za 10K nebo v paketu style plus za 20K...tohle skousávám velmi špatně :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 @DušanV EasyLight byl až do FL u FIII jen u Style, až po FL jej dostali nižší výbavy v základu. Ale jinak souhlas. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 (editace) Já ho měl u F3 Ambition pouze za litr do Ambition, v této době si myslím základ v době celodenního svícení. Když to nějaký prodejce nedá do skladovky, pak smůla. i ten Yaris má vzadu polstr Editováno: 10. Květen 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Hezká je, ale cena mi přijde přemrštěná. Podle mě je tam standardně prostor pro nějakou "trvalou" akční nabídku. Nevím proč, ale vždy mě strašně irituje ten panel manuální klimatizace. Čekal jsem, jaké to bude u nové generace, ale pořád to je jak ze starého plynového kotle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Polo předFL polstr vzadu nemá, celé výplně jsou z šutrplastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Tak uz jede i konfigurator. No krasa:)co by se mi libilo Ale tak nejak jsem to cekal, ze cena bude mezi 500-600KKc. Jako kdybych to kupoval, tak to asi mirne orezu (treba bych asi zustal na 15" -11KKc). Mozna bych case Asist jizdu zkusil rozfrcat bez paketu. Takto je to skoro v plne palbe. Nastesti plan menit je az nejdriv v2023, takze me spis bude zajimat kombi verze. Spis me mrzi, ze zmizela druha modra metaliza. Race je sice pekna ale "tuctova", radeji mam odstiny ala Seda Satin, Modra Denim, Modar Titan apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 (editace) Trošku zklamaný jsem ze Style, který přidává věci, bez kterých bych se obešel, ale některé podstatnější schází, takže Style Plus je nutnost. Naopak možnost připlatit za aut. klimu v Ambition je super. Taky ostřikovače světel dnes mnoho aut nemívá. Nepříjemným nezvykem je ten příplatek za 5 let záruky. Chybí mi tam červená nemetalická Corrida. Ve výsledku jsem bez barvy a litých kol na 384 tisících Kč za 1.0 70 kW Ambition. Pro srovnání, v roce 2017 nás stál Rapid Style Plus (xenony, lité 16", tempomat) s 1.0 81 kW 6MT asi 395 tisíc Kč mínus 4 tisíce Kč za barvu. Auta holt zdražují. Lepší to nebude. Editováno: 10. Květen 2021, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 před 2 hodinami, lumirnavrat napsal: Tak uz jede i konfigurator. No krasa:)co by se mi libilo Ale tak nejak jsem to cekal, ze cena bude mezi 500-600KKc. Jako kdybych to kupoval, tak to asi mirne orezu (treba bych asi zustal na 15" -11KKc). Mozna bych case Asist jizdu zkusil rozfrcat bez paketu. Takto je to skoro v plne palbe. Nastesti plan menit je az nejdriv v2023, takze me spis bude zajimat kombi verze. Spis me mrzi, ze zmizela druha modra metaliza. Race je sice pekna ale "tuctova", radeji mam odstiny ala Seda Satin, Modra Denim, Modar Titan apod. Yak yo zacni setrit, pac kombi v 2023 to bude za 19tis euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Jen tak pro srovnání, všude plné diskuze ohledně ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 11. Květen 2021 Sdílet Vloženo 11. Květen 2021 Když se podívám ke konkurenci, tak je vidět, že se plíživě zdražuje všude a člověk je rád, když se s přijatelnou konfigurací vleze do 400 tisíc. Nechci vidět, kde se tohle zastaví. Přesto by se mi u Fabie líbila širší nabídka normálních metalických barev nebo rozumnější příplatky za kola, a to výrazné zpoplatnění prodloužené záruky je taky nepříjemné, mohla by být aspoň tříletá v ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Jsem zvědavej, jaké bude ceny pro firmy. Tuší někdy kdy má jít do prodeje F4 a kdy bude ukončena F3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 V září by měla být na showroomech. Velké firmy mají i 30%, záleží kolik berou aut ročně. Ukončena F3 má být 2023 až přijde combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 První zhodnocení z mé straný. Prostornější, plasty sice trvdé, ale mají lepší povrchovou úpravu. Sportovní sedadla z lepším bočním vedením, ale zase mi přišel kratší sedák, kufr na tuto třídu veliký. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Tady nějaké reálné fotky ze zaměstnanecké akce. Mě to tedy nenadchlo, to třetí generace vypadala při uvedení lépe, jak bude vypadat Style na základních 15” .... https://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=810&t=1303374&st=0&sk=t&sd=a&start=945 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Český Style na 15" bude vyzerať úplne rovnako ako starý Ambition, pretože nový český Ambition bude vyzerať úplne rovnako ako starý Active. Nemôžem si pomôcť, ale to české rošambo s výbavami mi pripadá, akoby len premenovali pôvodný Active na Ambition a pôvodný Ambition na Style. Dúfam, že na Slovensko prídu normálne všetky tri výbavové stupne a bude to pekne odstupňované ako to bolo aj pri F3: Active: plechy, Ambition: hliníky R15, Style: hliníky R16 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Vy by jste mohli mít tři stupně hned jako u Scaly. Oni původně u F3 Ambition byli plechy, litá dali nedávno, snad rok dva zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Květen 2021 Sdílet Vloženo 12. Květen 2021 Áno, na Slovensku zatiaľ všetky modely od Fabie po Enyaqa sú v ponuke vo všetkých troch výbavách. A verím, že zachovajú túto tradíciu aj pri F4. Áno, aj u nás na začiatku bolo: Active: plech R14/R15 Ambition: plech R15 / Ambition Plus: hliník R15 Style: hliník R15 / Style Plus: hliník R16 ...a asi od FL hodili disky z Plus paketov do základu ako som to spomínal v predchádzajúcom príspevku. Som zvedavý, kedy zverejnia slovenské výbavy a ceny... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Skladovky.Ale příplatky nic moc: Vyhledávač vozidel | AUTO JAROV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 U Bartha už nabízejí operáky k objednání 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.