bojler Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Škoda spustila eshop, doprava nad 2000Kč zdarma, možnost platit kartou, doprava PPL. http://eshop.skoda-auto.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grim334 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 napad dobry, ale ten kdo jim dela v sharepointu tu navigaci by tomu priste mohl venovat vic casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 neví někdo, jak je to s dopravou k partnerům Eshopu Škoda? platí se za to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 No nevím. Když si dojdu do škodováckého servisu, tak mi tam objednaná zásilka dojde do druhého dne a bez poštovného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Již minimálně rok sleduji neměnící se nabídku na http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/akce-mesice Docela srandaakce měsíce, sleva výstr. trojuhelník o 89 haléřů, sada žárovek, sleva o 17 haléřů. Tak objednávejme, protože taková nabídka se těžko odmítá, navíc od naší oblíbené značky. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) Pokud opravdu eshop sledujes, tak moc dobre musis vedet, ze tyto produkty byly do vcerejska v akci. Lekarnicka i trojuhelnik staly pulku, byly zlevnene i nahradni sady zarovek. Prihlas se do skodovky, dokonale lidi tam porad hledaji. Editováno: 1. Srpen 2018, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) No popravdě, nevím co vlastně bojler obhajuje. Jestli to, že v akci měsíce je už minimálně rok stejná nabídka nepotřebných věcí, jako beztak předražená lékárnička, vesta a žárovky, nebo má jinou potřebu. Nicméně já mluvím o neměnící se nabídce a současných jistě směšných slevách, nic víc. Toto mě vlastně přimělo založit toto téma, spíše pro pobavení. Pokud někdo má potřebu semnou nesouhlasit, ať se třeba udownvotuje. A tu poslední větu teda nechápu vůbec, mám svojí práci, nejsem dokonalý, akorát jsem příznivec škodovek. dopl: to je teda Tragedie Editováno: 1. Srpen 2018, autor: Galaxy64 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Uzivatel, ktery neni schopny mit v poradku reklamu ve svem podpisu chce zesmesnovat jine za neaktualizovane ceny? Parada. Cucim na to jako vydra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Žádnou reklamu v mém podpisu nevidím. Čuč si jak chceš, nerej do mě. Fakt nevím za co se tady tak statečně biješ. Asi musíš mít poslední slovo. OK bude po tvém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 @Galaxy64 ..... vidim ji jasne, bryle nenosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 No tak to je pecka. Já ji tam nevidím. Tohle už dávno neplatí, nemá to tam být a já to nevidím, proto se divím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Máš vypnuté podpisy, nebo možná jen svůj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Kdo jezdite jeste na plechach, da se tomuhle (sleva na uz drive zlevnene) odolat? Mne to sice stalo par stovek navic , ale proc se s takovou nabidkou nepodelit s ostatnimi... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 to je hodně pěkná cenovka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Cena hodně pěkná, jen kdyby rozměr pneu ja tyto disky nebyla taková pálka. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Ta cena, to snad není pravda..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Tak to je drsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Docela se divim, z jakeho duvodu se takoveto akce uz nekolikrat objevily. Jen kdyby se neco takoveho objevilo i u Superbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Asi chtějí aby nejezdily škodovky s plechama a vypadaly tak na ulici Škodovky lépe. Prvně jsem si myslel, že těch Dione mají skladem hodně a chtějí uvolnit místo těm novým 16” co jsou podobný Dione. Každopádně tyto slevy trvají už skoro 2 roky kdy byly Dione poprvé za 1399 a to už smrdí tím že je stále vyrábí dál. Ale je pravda, že by podobné slevy mohly dát i na modely vyšší řady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Za mne škoda že dávají do slevy jen stříbrné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 A dneska uz nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 uz vcera vecer jsem je tam nevidel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetys Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Asi měli poslední 3 kusy a chtěli je doprodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Na zbozi jsem vcera nasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.