MarekRMK Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Zdravím , Mám O3 combi 1.6 TDI 81kw Greenline r.v. 2014 a strašne všetko počuť z vonku do auta a aj naopak , tesnenie na dverách vyzerá byť ok ,dvere lícujú s karosériou a neviem kde by mohol byť problém. Aj na diaľnici pri 130 km/h počuť do kabiny dosť silno aerodynamický hluk. Môže to byť tým že je to výbava Ambition? že je slabšie odhlučnené ? lebo známi ma takú istú O3 aj výbava ta istá ale je to Elegance a uňho to tak nepočuť. Za všetky rady vopred ďakujem . Nenašiel som tu podobný problém tak som založil novú tému . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 To je tazko povedat. Skus si nainstalovat aplikaciu, ktora dokaze merat hluk v dB a orientacne budes vediet, aky je alebo nie je rozdiel a ci sa ti to zda alebo nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 To asi ne. Prohlídni pořádně těsnění kolem dveří, okna zda se uzavřou úplně....koukni zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekRMK Vloženo 21. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Ďakujem za rady ešte sa pozriem lepšie na to tesnenie . Stiahol som si aplikáciu na meranie hluku a dnes som to vyskúšal na diaľnici pri 130 km/h aplikácia ukazovala 83-87db vietor veľmi nefúkal neviete mi niekto s podobným autom napísať koľko db mate pri takej rýchlosti vy? Momentálne to nemám s kým porovnať . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houska #2 Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 ...určitě by tam neměl být ten nepříjemný hluk větru jako když stahneš okno, to auto není tak starý aby do něj fičelo jak do krabice!...Co dveře sedí? Já bych to měl na to těsnění, prasklé, nebo tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesnik Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Drobný zlepšovák- všiml jsem si,že mezi chromovou lištou oken a B a C sloupkem s tím nešťastným klavírním lakem jsou mezery.Podíval jsem se treba na Golf 7 a tam to perfektně těsní.Vzal jsem tedy černý venkovní silikon a opatrně ty mezery vyplnil.Musím tady říct,že jsem okamžtě poznal rozdíl a svištění větru výrazně ustoupilo a ozve se později.Kdyz se to udělá dobře tak není šance poznat,že to tam nemá být.Nebo jinak,mělo by to tak byt už z výroby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.