vita12 Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Mám to tam rok a nic nehoří. Po měsíci zapomínání to vypnout to byla úleva :-) @OnMiT312 Mám style a v té řadě jen jedno tlačítko (S/S) a funguje. Napájení jsem nikde brát nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Ja som s tým spokojný ale vždy sa niekto nájde kto si niečo vymysli. Vie niekto z čoho pozostáva ten kábel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Keď už to tu preberáme. Má niekto nejaký tip ako najlepšie rozobrať ten dekor a dostať sa ku tlačidlám ? Nerád by som olúpal ten chrómový rámček okolo radičky a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 (editace) Nevim, zda mas DSG nebo manual. U manualu staci jen opatrne vycvaknout ramecek s manzetou kolem radici paky. Myslim, ze u DSG to bude podobne. Pak uz se da otvorem pro radici paku jednoduse zespodu vymacknout panely tlacitek. Ten chromovy ramecek tam zustane ma miste. Neni potreba nikde nic pacit. Editováno: 22. leden 2022, autor: OnMiT312 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Po 2 týždňoch spokojnosť s modulom. Funguje super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Mám tento z Aliexpressu a super funguje dobře už nemusím myslet na vypínání ručně. Superb III facelift Sportline r.v. 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Jedno toto udělátko se mi tady válí, kdyby měl někdo zájem - sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Taky jedno mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Dnes dorazilo, jdu to zkusit nahodit, snad bude opravdu stacit sundat vak na radici pace a tlacitka pujdou vysunout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Vak ani potřeba sundávat není, stačí vycvaknout panel s tlačítky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 (editace) @OnMiT312 dakujem za odpoved. No ja mam DSG tak neviem, ci to bude rovnake. Fakt by som to nerad zlomil, lebo cena tych plastikov nieje sranda :). Editováno: 7. Březen 2022, autor: Romiiken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvasar155 Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Ahoj, nemáte někdo postup jak vytáhnout to tlačítko ? Nerad bych aby mě tam někde něco křuplo a pak to vrzalo. Mám 2016, DSG. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 13. Červen 2022 Sdílet Vloženo 13. Červen 2022 Vytahuje se cely ten panel s tlacitky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 (editace) Modul som nosil v aute v priehradke od 19.4.2022. Ked mi prisiel, skusil som ho namontovat, no po minute snahy som to vzdal. 2x :) Dnes som si k tomu poriadne sadol, mal som to hotove asi za 10 minut. Najprv som mal problem tlacitka vybrat, potom som mal problem vsunul ten pamatovy modul pod tlacitka.. Nakoniec sa podarilo (snad sa neodpoji). Funguje super zatial (skusal som). Kupoval som konkretne toto / https://www.aliexpress.com/item/1005003000304929.html Nejake fotky v prilohe Editováno: 16. Červen 2022, autor: skdh 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Používam už polroka, funguje dokonale. Po zapnuti zapaľovania vyskočí na budikoch, že SS je vypnutý. Super. Pri potrebe zapnúť to ide cez tlačítko. Pamätá si poslednú polohu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2022 V 16. 6. 2022 na 18:29, skdh napsal: Funguje super zatial (skusal som). Kupoval som konkretne toto / https://www.aliexpress.com/item/1005003000304929.html Tak jsem si to, po tom co jsem to tady četl, objednal taky. Doma to bylo za 12 dnů. Sice to nemám do Supa, ale do OIII, nicméně jen chci ostatním, kdo ještě váhají, říct ať neváhají. Modul funguje perfektně. Mám nastavený režim paměti, čili pokud do toho nerypu tak to v podstatě vždy po zapnutí zapalováni S/S vypne. Nicméně mám vždy možnost si jej zapnout. Instalace byla oproti SIII ještě jednodušší. V OIII není ten konektor tlačítek pevný (aspoň tak mi to z fotek přijde), ale tlačítka jsou připojená volně kabelem, čiže modul se jednoduše zapojil pouze jen jako "prodlužovák". No, dost řečí. @skdh díky za nakopnutí 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 2. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2022 @Wojnar Za malo, rad som pomohol 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 (editace) Též jsem to nedávno nainstaloval a spokojenost. Předtím jsem měl Start/stop vypnutý diagnostikou, ale někdy by se hodilo ho zapnout (např. popojíždění před omezením s kyvadlovou dopravou, kde se kus popojede a poté několik minut stojí). Funguje podle očekávání. Jen instalace s DSG byla trochu náročnější. Dle rad a fotek výše jsem zkusil nejdříve vycvaknout jen ten malý panel okolo manžety (uvnitř chromového rámečku), to ale moc nepomohlo, protože okolo kulisy DSG není dost místa, aby se dalo šáhnout zespod a vycvaknout tlačítka (narozdíl od manuálu). Tlačítka jsem tedy opatrně pomocí kreditky vycvaknul shora, ale pak jsem zjistil, že přívodní kabel je někde skřípnutý a stejně mi nedovolí tlačítka vytáhnout z panelu natolik, abych se dostal pod ně a mohl odpojit konektor. Takže jsem nakonec musel vycvaknout celý panel včetně tlačítek a parkovací brzdy a pak už to šlo snadno. Navíc se tak ukáže dost místa, kam modul schovat (pod samotnými tlačítky je místa málo a tlačit modul přes kabely někam dolu se mi úplně nechtělo, abych je nepoškodil)... Editováno: 4. Červenec 2022, autor: Sharky487 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaAT Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Start-Stop se dá deaktivovat i bez potřeby rozebírání čehokoli, kupování nějakých hejnlátek z Aliexpres, a podobných blbostí. Stačí si pořídit www.carly.de s roční licencí pro Škoda (popř všechny značky), a přes něj to jde z telefonu trvale deaktivovat. A jako bonus máte ještě nástroj pro čtení a mazání chyb … 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 Evidentne si nepochopil pointu. "Predlžovací kábel" z Číny je práve super riešenie pre tých, ktorí nechcú kódovať svoje auto (napr. kvôli záruke alebo leasingu), alebo nechcú úplne prísť o túto funkcionalitu a chcú mať možnosť stop-štart občas aj zapnúť. Ďalšia vec ktorú ktorú síce neviem určite, ale asi to bude podobné ako napr. u Caristy, je to, že nebude to fungovať na ročníkoch 2019+. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Tohle bude fungovat na všem kde se S/S ovládá tlačítkem a je to pro daný model vymyšlené, tj. osazené takovými konektory, které jsou pro daný model. Například O IV už to má v infotaimentu a tohle tímto paměťovým modulem ošetřit nelze. Ale známý má Tiguana MR 2022 a S/S má na tlačítku. Čili s největší pravděpodobnosti bude stačit najít modul s příslušnými konektory. Není to nic jiného než prodlužka pin to pin a zrovna pin pro S/S je snímaný pomocí uP a jeho stav předávaný dál. Pak už záleží na sw jak se to bude chovat: Paměť/OFF/Jakoby_Nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 A jak je to s poznámkou o nevhodnosti pro auta s elektronicky ovladanymi tlumiči, předpokládám DCC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Také mám kabel z Ali a DCC nevidím žádné známky..vše funguje tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 @LiveBombTo udělátko neudělá jiného, že za Tebe "zmáčkne" tlačítko pro vypnutí/zapnutí S/S. Takže pokud není pro DCC škodlivé samotné vypínání S/S obecně, pak nemůže vadit ani udělátko. EDIT: Mám tady tento: https://www.aliexpress.com/item/1005003000304929.html a zmínku o DCC tam nevidím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Board Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Pokud by o to udělátko měl někdo zájem, tak dejte vědět. Bohužel mi jedno zůstalo doma (nové, nepoužité). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.