rikimiki Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 Ahojte, Mám Kamiq Style s Amudsenom vyrobený 09/2019 a nemá ešte Lauru. Neviete náhodou kedy bude dostupná na tento model, alebo ako si ju viem pridať? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalik73 Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 Ahoj, já mám Kamiqa vyrobeného 12.7. 2019 (dle app MyŠkoda) do prodeje 08/2019 - výbava style + Amudsen a Lauru tam normálně mám... Je teda fakt, že jsem ho kupoval až letos v únoru od prodejce jako předváděcí vůz, takže nevím jestli tam něco dohrávali nebo tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikimiki Vloženo 17. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Ahoj, já mám Kamiqa vyrobeného 12.7. 2019 (dle app MyŠkoda) do prodeje 08/2019 - výbava style + Amudsen a Lauru tam normálně mám... Je teda fakt, že jsem ho kupoval až letos v únoru od prodejce jako předváděcí vůz, takže nevím jestli tam něco dohrávali nebo tak... No ja mám taky style plus a tiež bol kupovaný ako predvádzacie vozidlo v lednu, ale Laura tam neni. Keď stlačím tlačítko na lauru tak to nahodí správu že funkcia nepodporovana.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Machura Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Myslím, že se za cca 400,- doplácelo hlasové ovládání, není to ono? Máš to ve vozidle? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikimiki Vloženo 17. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Myslím, že se za cca 400,- doplácelo hlasové ovládání, není to ono? Máš to ve vozidle? No ja som si to bral ako testovaci voz, tak neviem čo vyklikali v konfiguratore alebo nie. Dá sa to inak popripadne dodatočne dokúpiť?Gesendet von iPad mit Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. A odstraň si tu hlášku z Tapatalku "Gesendet von iPad mit Tapatalk ", taktéž to porušuje pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikimiki Vloženo 17. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. A odstraň si tu hlášku z Tapatalku "Gesendet von iPad mit Tapatalk ", taktéž to porušuje pravidla fora. Keby som vedel ako sa to dá nastaviť, tak už to mám prec Gesendet von iPad mit Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Děláš si srandu? Zase cituješ předchozí příspěvek! Hledej někde v nastavení, to je tvůj problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sisak636 Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Ahoj, dá sa Laura pridať do auta? Mám amundsen. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Nedá sa oficálne dohrať . Jedine,že by to niekto vedel mimo.Chcel som kúpiť auto čo bolo na sklade a nemalo luaru a predajca preveroval a povedali mu, že nedá sa dohrať :/ To bol aj jeden z dôvodou prečo som ho nebral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 25. Únor 2023 Sdílet Vloženo 25. Únor 2023 Kdo ma tedy Lauru a jake jsou sní zkušenosti.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.