lookin52 Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak vozíte psa v autě. Jde mi o ochranu sedadel a pás pro psa. Našel jsem jen něco málo u Octavia III https://forum.skodahome.cz/topic/151347-v%C3%BDb%C4%9Br-potahu-seda%C4%8Dek-p%C3%A1s-pro-psa/?tab=comments#comment-2458699, proto zakládám nové téma. Cena originálu Škoda je skoro 2 500 Kč jen za ochranu sedaček a pak ještě pásy za cca 1 500 Kč jeden (psa budeme mít od štěněte, takže bude růst). Navíc jsem nenašel nějaké recenze, jestli vydrží atd. Není lepší použít nějakou alternativu? Našel jsem třeba na alze toto: https://www.alza.cz/pet/deka-ochranna-do-auta-pro-psa-prime-ear-137x146cm-d5543688.htm je to za 1/4 ceny originálu od Škody. A pás třeba toto: https://www.alza.cz/pet/karlie-flamingo-bezpecnostni-postroj-do-auta?dq=5595121 Jaké jsou vaše zkušenosti, co byste doporučili? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Pejska vozíme, sice jezevčík. Potah jsme máme z kauflandu. Spodní část nepropustí vodu a horní je je potažená látkou. Obojek nepoužíváme, má kšíry, pás používáme také. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Momentalne jazdi s nami len kratke trasy, hlavne za dedinu na prebehnutie sa. Manzelka si posuva sedacku dozadu a pes ide k jej noham na zem. Mame nejaky mix Foto v aute neviem v mobile najst. Mam doma i potah na zadne sedacky z Lidlu (pouzity len parkrat aj to nie pod psa), pas zena kupovala niekde v lokalnej predajni myslim. Ked nezabudnem mozem odfotit poobede 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Dávám na zadní sedačku obyčejnou plachtu a kšíry s pásem máme ze zverimexu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 Taky mám potah na zadní sedačku z Lidlu, takové to "U" mezi zadní a přední sedačky. Nicméně to psovi klouzalo, dávali jsme mu tam ještě deku. Teď když máme malé dítě v sedačce vzadu, jezdí pes na sedadle spolujezdce a to mu dáváme jen deku na sedadlo a jednoduchý pás na obojek a občas, když nezapomenu tak mu vypínám čelní airbag. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Takhle vypadá potah pro psa u mě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 V 27. 5. 2020 na 6:16, wirer napsal: Manzelka si posuva sedacku dozadu a pes ide k jej noham na zem. Taktéž takhle jezdíme s naším psem= střední plemeno Wheaten. Už si fenka zvykla jezdit i několikasetkilometrové trasy. Většinou jede vsedě s čumákem na klíně partnerky a když ji to přestane bavit, tak se schoulí do klubíčka na zem a doslova chrápe. Měl jsem strach, že co Policie, když pes není nějak přikurtován, ale prý v pohodě. Při případném nárazu nemá kam letět, to bychom se asi museli převrátit na střechu aby pes nějak vypadl, ale to zase když bude nějak přivázán v popruhu, tak by se při tom převrácení mohl také oběsit. Všechny způsoby přepravy psa mají nějaké pro a proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 (editace) Dobrou chuť , akorát nevidím pivko.? Editováno: 31. Květen 2020, autor: Petr AMF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Na to bych se moc nespoléhal, povinnost zajistit přepravované zvíře ti dává zákon, narazíš na ostrého policajta a sankce může být až v řádu tisíců korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Naprosto souhlasím, protože 90% majitelů psů co vidím na to *ere. (Já mám svýho psa zajištěnýho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lookin52 Vloženo 24. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 Ahoj, nakonec jsem objednal potah z Alíka https://a.aliexpress.com/_dXDLHnX Vyšlo to i s dopravou na cca 1000 Kč. Přišel zhruba za měsíc a jsem s ním velice spokojený (mám ho zatím jen týden). Má protiskluzovou ochranu, kapsičky, zakrývá i dveře. Jde rozdělit napůl, takže si do zadu může kdokoliv sednout k psovi. Jó a bezpečnostní pás byl v balení taky (pouze pás, ne postroj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.