Kolacek12 Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Ahoj, nemáte někdo nebo neviděli jste? Mám Scalu v barvě Black Magic, myslím, že by zadek auta nevypadal špatně. http://www.spoilercentrum.cz/produkty/koncovky-vyfuku-dummy-skoda-scala-alu-brush/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Neviděl, ale mám také v plánu koupit. Tak když budeš rychlejší, tak nahoď fotku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Červen 2020 Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Ono by to nebolo zle,keby to bolo v chrome,ale ta alubrush farba je desna a vypada to potom ako nalepeny plast na karoserii ala typ auta Scout.Za mna ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 3. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2020 Ještě mají typ ALU Look, ty jsou lesklé jako chrom, ale mám strach, že časem zajdou. @jedlaa Jestli koupím, foto nahodím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 @Patrik1971 Přesně! Teď jsem na to koukal na Kodiaqu na zadním difuzoru a nevypadá to vůbec dobře. @Kolacek12 Hodíš zde odkaz na ty lesklé koncovky? Také si je vezmu, Táňa bude ráda?? Scale to zoufale chybí, příjde mě to takové nedodělané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Ziadne neexistuju...alu brush,alu look...su zhruba rovnake,brush tmavsie,look svetlejsie,ale stale design ala bakelit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 (editace) @Patrik1971 Aha? DÍky Patriku, ale moc jsi me nepotěšil, myslím že na Tvém krásném kočáru jsi to nechal chromovat, dělalo to bordel? ale pak jsi stejně šel do origo difuzoru a já hned po Tobě?? Editováno: 8. Červen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 9. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 (editace) @xtrack @Patrik1971 Patrik má pravdu, už mi ale došly ty ALU Look, dva kousky plastu ve světle šedé barvě, žádný chrom. Ale po letmém přiložení zadek vozu nevypadá vůbec špatně. Počkám na lepší počasí, musí se to lepit (plus dva šrouby nahoře - nejsou ale vidět) při teplotě min. 20 st. a nechat 12 hod v klidu, ale tady pořád zima anebo chčije....... Jak budou na autě, dám foto. Editováno: 9. Červen 2020, autor: Kolacek12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 @Kolacek12 Super! Vyfotíš to prosím třeba na stole než je dáš na Scalu? A pak samozřejmě i na Scale? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 před 19 hodinami, xtrack napsal: @Patrik1971 Aha? DÍky Patriku, ale moc jsi me nepotěšil, myslím že na Tvém krásném kočáru jsi to nechal chromovat, dělalo to bordel? ale pak jsi stejně šel do origo difuzoru a já hned po Tobě?? Mal som ich na 2 Superboch chromovane,tie od Milotec a drzalo to na nich vpohode.Sportline difuzor bol darek,tak tam sa to proste nedalo odmietnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 @Patrik1971 Díky Patriku, difuzor je na Superbu xkrát lepší!? Asi vemu koncovky které má @Kolacek12 a zkusím to nechat pochromovat.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 9. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 @xtrack Mám je v autě, jdu pro ně, vydrž :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 @Kolacek12 Jee to nemusíš, ješte mě Tvoje pani někde naliská, že Tě tahám od rodinného krbu ?Ale děkuju!? jsi hodný!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 9. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Paní má nějakej šílenej seriál v TV, zde foto:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 @Kolacek12 Děkuji! ? Vypada to dobře. Táni se to také líbí? Zjistím v místní galvanovně jestli to pochromují a objednál. Díky Kolacku?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 9. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Nemáš zač, kdyžtak dej vědět, jak je to s tím pochromováním, asi bych do toho šel taky. Zatím jsem se díval jen na nějaké chromové spreje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 11. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 (editace) Tak hotovson, za mě dobrý. Na chromování jsem se ptal, šlo by to prý jen na kov. Tak jsem to dál neřešil. Editováno: 11. Červen 2020, autor: Kolacek12 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 @Kolacek12noooo dobré! Chrom má tedy smolíka? Ukážu večer Táni, ať rozhodne finální verdikt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Přidávám své auto s "koncovkami" od firmy Milotec. Více info na mém profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Táto imitácia koncoviek je iná ako predchádzajúce foto. Na predchádzajúcom prispevku je to RS desing. Tu na poslednom sú iné, väčšie, viac vystupujú z nárazníka...podľa môjho názoru to nevyzerá najlepšie. Ale je to vec vkusu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Jasně, nikomu to nenutím. Jen kdyby se někdo třeba rozhodoval, že si chce zrovna tyto imitace koupit, tak ať ví, jak vypadají na autě :-) Vím, že ty RS desing jsou méně decentní. Mě se ale zase naopak líbí tyto, protože autu dávají zezadu jiný nádech :-) Ale jak říkáš, každý má jiný vkus. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 (editace) Můj názor. Podle mě by imitace výfuků měla vypadat jako výfuky - kus trubky. Tyhle plastový výlisky jsou spíš pro smích. Na tom modrém jsou ty plastové výlisky fakt nevkusná katastrofa protože to už se jako výfuk ani nesnaží vypadat. Vypadá to prostě jako kus stříbrného plastu. Nechápu proč to není kovový a s dírou aby to teda jako výfuk vypadalo. "Levný tuning" pro puberťáky. Editováno: 28. leden 2021, autor: thejohndoe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 No ono až tak "levný tuning" to nie je. Za 50.- EUR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.