Mareš1 Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Takový problém, nepěkná věc. Občas šlapnu na brzdu, pedál klade velký odpor a auto nebrzdí. Použiji ruční brzdu a když sešlápnu podruhé, opět to brzdí. První teorie voda v brzdové kapalině, vyměnil sem ji a poctivě každé kolo odpusitl a odvzdušnil. Nepomohlo. Při té příležitosti jsem zkontroloval jak zadní tak přední brzdy vše vypadá OK Stejn+ tak na vyvěvě nevidím žádsý problém a hlavní brzdový válec, to by se snad neprojevovalo takhle debilně. Nějaký nápad na co ještě mrknout?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Já bych problém hledal v první řadě ve vývěvě případně v hadici mezi vývěvou a posilovač - netěsnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareš1 Vloženo 28. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 Aniž bych četl vaší odpověd tak jsme včera mrkl na podtlakovou pumpu a u spodního šroubu to bylo mastné jak prase, čli tam protéká olej a tudiž to nejspši i saje vzduch. Pumpu jsme sundal a těsnení meiz hlavou a pumppou je nejspiš v háji, zatím jsem jen vše očisti, srovnal a zatím cca 10km jizda byla bez problémů. Nicmeně bude třeba těsnění vyměnit. Ještě mě zaujala jedna věc. příruba na hadici na podtlakové pumpě se protáčí a to rukou, celkem volně. Je to noirmální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.