Boleslavák Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Nemám s orientací problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Nikdo další už hodinky nenosí? [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Tak taky přispěju svou troškou do mlýna... - volnočasovky, pro mě klasika už od školních let (ano, jsem úchyl, potřebuju jak ručičky, tak digitálky): - stylovky, dárek od manželky: - nějaký fake, co jsem dostal jako dárek od pacienta, který to dováží z Číny :D (znalec jistě na první pohled rozpozná, ale z dálky to nevypadá až tak zle...): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Ale jinak za mě - v jednoduchosti je krása: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Stylovky!! [emoji23][emoji23] Tak taky přispěju svou troškou do mlýna... - volnočasovky, pro mě klasika už od školních let (ano, jsem úchyl, potřebuju jak ručičky, tak digitálky): - stylovky, dárek od manželky: - nějaký fake, co jsem dostal jako dárek od pacienta, který to dováží z Číny (znalec jistě na první pohled rozpozná, ale z dálky to nevypadá až tak zle...): Fake, fuj [emoji23] Jinak Casia jsou fajn, vypadají na pohled hezky, jsou spolehlivé a taky jsem je jako své první "lepší" hodinky měl [emoji4] Ale jinak za mě - v jednoduchosti je krása: TG mám rád - měl jsem období, kdy jsem toužil po Carrerách Calibre 16, jen tehdy jsem na ně neměl. Dnes mám, ale už jsem zase změnil vkus [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Neboj, nejsem zase až takový úchyl, abych je nosil :D Měl jsem je na sobě jen jednou, abych je vyzkoušel a necítil jsem se s nimi vůbec dobře. Navíc mají jen jedno funkční kolečko :D Jó to kdybych dostal originály, to by byla jiná... Každopádně pokud by o ty fake Omegy měl někdo zájem, nechť mi pošle SZ - daruji za odvoz :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Tak jak jsem výše psal, pro potřeby vyzkoušet tvar a velikost jsem taky jedny fejky koupil. Takže když je někdo dostane a zkusí, nebo koupí pro podobné účely jako já, proč ne, na to jsou asi fejky dobré [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Já před svatbou měl asi šestery hodinky. Ani jedny už nedám na ruku. Možná je čas si koupit nové pásky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 To ti tak narostly skryté svaly? [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Rozhodně. Určitě to není vnitřní tuk. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 [emoji23][emoji1303] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 V pátek přišly, včera jsem fotil a dnes je podle slibu mohu konečně postnout A ještě porovnání s těmi fejky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Tak hodinky měly nové pokračování. Na druhý den jsem si všiml, že je vteřinová ručička na konci divně ohnutá (špička), což jsem hned záhy začal komunikovat s prodejcem (koupeno přes Chrono24). Ten tvrdil, že o ničem neví, no za mě se jednalo buď o výrobní vadu, pro kterou je prodával, nebo do nich někdo zasahoval. Protože s ním nebyla řeč, rozhodl jsem se mu hodinky vrátit se vším všudy a nechat si vyplatit peníze ze 100% - hradil jsem jen náklady za zaslání. Takže jsem aktuálně bez hodinek (skoro) a hledám alternativy. Změna je život, pokoukávám po Panerai Marina, ale uvidíme co nakonec bude, jestli něco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 V 10. 9. 2020 na 12:56, _Denis_ napsal: Tak hodinky měly nové pokračování. Na druhý den jsem si všiml, že je vteřinová ručička na konci divně ohnutá (špička), což jsem hned záhy začal komunikovat s prodejcem (koupeno přes Chrono24). Ten tvrdil, že o ničem neví, no za mě se jednalo buď o výrobní vadu, pro kterou je prodával, nebo do nich někdo zasahoval. Protože s ním nebyla řeč, rozhodl jsem se mu hodinky vrátit se vším všudy a nechat si vyplatit peníze ze 100% - hradil jsem jen náklady za zaslání. Takže jsem aktuálně bez hodinek (skoro) a hledám alternativy. Změna je život, pokoukávám po Panerai Marina, ale uvidíme co nakonec bude, jestli něco bude. Denisi, pokud tě baví reused hodinky existuje kvalitní český server s ověřenými uživateli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Myslíš Chronomag? Vím, no Chrono24 nabízí hezké výběry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Na hodinkách si nepotrpím, ale vyjsť z domu bez hodiniek na ruke nedokážem! Moje prvé hodinky kúpené z vlastnej výplaty boli Seiko z nejakého výpredaju. Minulý rok som však prešiel na smart náramok Huawei Band Pro 2 kvôli meraniu aktivít a toto leto som skúsil niečo trochu inteligentnejšie a elegantnejšie - Samsung Galaxy Watch Active 2. Včera konečne prišiel nový náramok a začína to spĺňať moju predstavu. Už len aby prišla nejaká poriadna fólia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Za mě Seiko dobrý, no nevím jak to mají ostatní, já "chytré hodinky" moc nemusím - maximálně na sport do hor, no jinak jsem na klasiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2020 (editace) Každopádně já se rozhodl jít cestou Panerai, konkrétně jsem zvolil asi nejznámější klasiku Luminor PAM 111 - opět z Chrono24, nenošené a jako nové. A proti těm IWC i zůstane pár peněz navíc na domácnost, přitom ale úplně očekávání IWC nesplnilo. Věřím tak, že bude design Panerai trošku méně německy chladný. Editováno: 22. Září 2020, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Já používám chytré hodinky hlavně kvůli notifikacím, momentálně jsem si kvůli tomu pořizoval na vyzkoušení Mi Band 4 a možná pořídím něco dalšího. Ale asi opět "nižší řadu", něco jako Amazfit GTS nebo GTR a to hlavně kvůli výdrži. Dříve jsem nosil Prim Elegant 68 (asi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 (editace) 22 rocne Suunto X9 s GPS,teplota,nadmorska vyska,hlbka pod hladinou atd s dobijatelnou bateriou,stale funkcnou a vydrzou 7-14 dni podla pouzivania a novsi model Suunto Core s obdobnymi funkciami. Editováno: 22. Září 2020, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 V 22. 9. 2020 na 9:47, FannanekH napsal: Denisi, pokud tě baví reused hodinky existuje kvalitní český server s ověřenými uživateli Ano chronomag.. léta jsem tam "členem" i když v poslední době už neaktivním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 (editace) Tak nakonec jak jsem posledně avizoval, tak se taky stalo. Rozhodl jsem se pro Panerai a změny nelituji Když to porovnám s IWC: + Fotogenické + Obecně vhodné pro každou příležitost + Originální vzhled, za mě velmi vydařené + Snadno čitelný, jednoduchý ciferník + Průhledné dýnko s krásným strojkem ETA 7750 - Nenápadný antireflex a tím i větší odrazy - Celkově menší, klidně bych nějaký ten milimetr navíc snesl - Menší výdrž na natažení - Bez indikace stavu natažení - Bez datumovky Zase jsem kupoval na Chrono24, podařilo se mi najít nenošený kus. Zatím vše vypadá bez vad, jen krabička je lehce ťuknutá v růžku. Předem jsem koupil taky nový řemínek ve světlejší hnědé kůži, která se mi k hodinkám hodí víc a tak jsem ho hned vyměnil. Porovnat je můžete na fotkách - venkovní jsou s novým řemínkem, vnitřní s původním. A tak přináším nějaké to foto Editováno: 6. Říjen 2020, autor: _Denis_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emko87 Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 Já mám rád osobně velmi intelogenté hodinky. Konkrétně mám ty 4. od Apple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 nový kousek :D 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.