Březen 14, 20214 r Čekal jsem že po připojení auta na net budu mít k dispozici nějaké funkce. No nic třeba ještě nějaká možnost přibude. Jinak se ještě zeptám. Máte nějakou možnost v nastavení ambientniho osvětlení? Já to mám neaktivní.
Duben 1, 20214 r Take jsem v soku ze suto za 800tis nema slot na SD kartu. To je dileny. Nekdo pise ze je Spotify. Tzn reklamy a nebo platit a pak platit za data. Nechapu. Na SD kartu si dam svoji hudbu prevedenou na mp3 z legalne koupenych CD. To je hrozna doba . Nejraci bych jim tu OCT 4 vratil!
Duben 1, 20214 r tak si porid malinkou ctecku karet a davej ji do usb. nebo rovnou flashku takhle vysilovat kvuli sd karte? 🙈
Duben 9, 20214 r Obracím se sem s dotazem: V nabídce při konfiguraci rádia se mi nabízí možnost výběru Web rádia, ale tato položka nejde potvrdit (viz obrázek). Má někdo Web rádio funkční? Datové připojení a vše ostatní je plně funkční, jen tato položka mi nejde. Samozřejmě vím, že si mohu cokoliv i rádia pouštět přes mobil, ale chtěl bych mít Web rádia v předvolbách. Díky za případné info. Jinak pro posluchače DAB rádia a nové stanice "Hlas Prahy" připojuji ikonu ke stažení do rádia.
Květen 13, 20214 r Ahoj, jsem asi tupej, ale jak na infotainmentu Columbus posunu skladbu jinak než držením tlačítka na volantu? Mám na mysli takový ten slider co byl v předchozích verzích. Příklad, dlouhá skladba z USB disku, dlouhá třeba hodinu ( Cimrmani ), chci to posunout, v Supovi 2 i 3 jsem měl možnost potáhnout prstem slider a bylo. Jak to udělám tady? Pls help, v manuálu píšou "Posun v titulu je možný také tahem prstu na časové ose.".. Nevím kdo ty návody píše, ale co tím chtěl básník říct? Pro info, obrazovka infotainmentu je nastavena v základním, továrním vzhledu. Dá se to někde přes ty widgety? Díky.
Květen 13, 20214 r @littlewonder vyjedes si obrazovku RADIO/MEDIA tahem prstu zprava doleva a tam vidis casovou osu
Květen 29, 20214 r V 11. 3. 2021 na 18:02, littlewonder napsal: S android auto je to u mně stejné.. Jak tam je fleška nejde bezdrátově.. Auto je 2/2021. Vám na Oktavii 4 chodí bezdrátově AA? Co máte za specifikaci auta a jakým přesně postupem jste přiměl telefon se připojit?
Květen 29, 20214 r @-MarťaS- jestli mas auto vyrobene 12/2020 a novejsi tak ti AA bezdrat pujde, jinak ne
Červenec 14, 20214 r @Rapid1.0 ty ses blazen , nekdo tady nepripoji ani jeden a ty bys chtel rovnou dva 😆
Červenec 14, 20214 r Nějakou takovou reakci jsem očekával :-D Ale teď vážně. Za ideálního stavu, bez chyb a jiných problémů - umí? Jsem na to zvyklej a až teď mě napadlo, jestli se v tomhle nebudu muset naučit fungovat jen s jedním připojeným telefonem. Což by mě docela mrzelo.
Červenec 19, 20214 r Ano umí, pokud se zrovna systém uvolí ti alespoň jeden z telefonů připojit.......Aneb i po svolávačce se stává, že se telefon musí spárovat ručně.... Děje se to ještě někomu nebo jsem na tom takto sám?
Srpen 10, 20214 r Zdravím Škodováky, je to někdo komu mizí spodní panel Infotainmentu? Ze začátku bylo v pohodě a v poslední době se objevuje častěji. Verze 1,5 e-tec DSG. Viz foto. Bude stačit ve Škodě přehrát SW?
Listopad 3, 20213 r Tak nevim, jsem jen blbej nebo na O4 Columbus nejde z volantu ukoncit telefoni hovor? Kdyz nekdo vola, jde to zvednout, ale zavesit uz ne, musi se pres display.
Listopad 3, 20213 r Kdyby jenom tohle. Po posledním updatu infotanimentu už tlačítkem na volantu nejde ani ukončit traffic info z rádia. takze clovek musi traffic info ukoncit na displeji nebo to doposlouchat do konce. takze nejspis - je to "feature" :(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.