jenycek Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 V 28. 3. 2023 na 9:06, JirikHL napsal: @jenycek mám to naprosto stejně. Já to spíš přikládám sw než volantu. Uvidíme. Jsem zvědav na vyměněny volant Já si na volant ještě počkám, protože ho nemají skladem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 19. Duben 2023 Sdílet Vloženo 19. Duben 2023 Funguje někomu aplikace Kalendář? Mně to již asi týden píše, že služba je dočasně nedostupná. Stejně tak se mi již 14 dní nabízí aktualizace Traffication, ale když kliknu na aktualizovat, tak se začne točit kolečko a "čekejte prosím". Klidně dva dny. Nepomáhá restart, změna uživatele, prostě nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haig Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Dnes se mi podařilo aktualizovat obojí. Traffic jde, kalendář se nenačte. Mám MR 2021, Hardware H56 Software 1889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 22. Duben 2023 Sdílet Vloženo 22. Duben 2023 Traffication se konečně aktualizovala, ale verze zůstala stejná (4.2.2). Kalendář pořád nejde. Tento týden dorazily 3 aktualizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 To je fakt na houby. Včera večer cesta z Pardubic, na dálnici před Prahou je dle Google zdržení 38 minut. Columbus mlčí - podle něj je cesta volná. Chci nahlásit začátek kolony přes Traffication, ale nejde to. Nespustí se a na obrazovce se jen donekonečna točí kolečko. Dá se někde zjistit, kdy byly naposledy přijaty dopravní informace? Celou dobu, co jsme v té koloně stáli, tak se cesta na mapě ukazovala jako volná bez jakéhokoli zdržení. Zeměkoule byla bílá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 Já jsem nad Trafficonem zlomil hůl už dávno. NErvy mám jen jedny a nevracím se k dalším pokusům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 @Jaroslava Hűbnerová @Zzzzz Traffication mám taky nainstalovaný, ale nevím úplně jak funguje. Měl jsem za to, že pomocí něj můžu nahlásit problém s provozem. Ale informace o provozu tahle aplikace nepodává. Nebo je to jinak? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 Taky si myslím, že slouží pouze pro hlášení problémů. Jinak pohotovost v hlášení zácp nemůže být ve vestavěné navigaci nikdy tak rychlá, jako třeba u Googlu, který monitoruje pohyb tisíců telefonů a v reálném čase okamžitě reaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 Čím víc lidí má vestavěnou navigaci, tak taky jsou informace z dopravy lepší a přesnější. Nevím, jestli za to může navigace sama, nebo Traffication, ale minulý týden mě navigace upozornila na problém v dopravě na pravidelné trase (i bez spuštěné navigace) a nabídla jinou trasu. Místo 1 hodiny, co tam strávili ostatní, jsem se zdržel jen 12 minut. Bylo by to i o něco rychlejší, ale doufal jsem, že částí projedu, tak jsem se pak kousek vracel. Nabídnutá trasa sice nebyla nejrychlejší, ale i tak byla o dost rychlejší. Jako místní jsem tu trasu stejně celou nerespektoval, asi navigace nechtěla, abych si zajel ještě další 2 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 25. Duben 2023 Sdílet Vloženo 25. Duben 2023 A to je přesně ono. To by měl být traffication. Mělo by to sdílením dat z aut, kde je nainstalovaný ostatní (i tebe) informovat o zpomalení provozu na trase, nebo o úplných zácpách. Jenže ten pocit až tak nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 25. Duben 2023 Sdílet Vloženo 25. Duben 2023 To by to museli lidi ale poctivě do Traffication zadávat (jako ve Waze). Ale na to jsou líní. Navíc je to myslím zpoplatněno. Google to sbírá automaticky ze všech Android telefonů jak se pohybují. Zažil jsem v Googlu jednou "zácpu", dojel jsem jí, a bylo to klubko cyklistů 😊. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 25. Duben 2023 Sdílet Vloženo 25. Duben 2023 Jó, jo, Google je v tom dost omezený. Svého času ho testli jednoduše tak, že na mostě měli na vozíku hromadu zapllých mobilů a Googl to vyhodnotil, jako absolutní zácpu na mostě a všechny se snažil odklonit :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 25. Duben 2023 Sdílet Vloženo 25. Duben 2023 V Columbusu je navigace od HERE, který poskytuje dopravní informace na své vlastní bázi. Počítám, že je Škoda bere také od HERE. Takže by navigace měla ukazovat aktuální situaci, která je nezávislá od počtu vestavěných navigací v koloně. před 14 hodinami, KennyMc napsal: Nevím, jestli za to může navigace sama, nebo Traffication, ale minulý týden mě navigace upozornila na problém v dopravě na pravidelné trase (i bez spuštěné navigace) a nabídla jinou trasu. Jo, tak by měla Traffication fungovat. Včetně upozornění na začátek kolony. Ale zrovna v onu inkriminovanou dobu mlčela. Nešla ani spustit. Takže k ničemu. Je zajímavé, že se to stává pravidelně, když je nějaký problém na silnici. Už několikrát jsem chtěl nahlásit kolonu a ani jednou to nešlo spustit. Škoda, že se přes infolinku nedá dostat k týmům, které ty aplikace mají na starosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 25. Duben 2023 Sdílet Vloženo 25. Duben 2023 Traffication není úplně nejrychlejší aplikace, ale možná za to může hardware. Taky jsem chtěl něco zkusit ohlásit, ale než se aplikace spustila, tak už jsem byl dávno za tím a už to nemělo smysl. Možná by mělo být lepší propojení s navigací, aby se stačilo přepnou na mapu a tam byla hned možnost nahlásit problém. V tu chvíli by to převzalo pozici a typ problému. Odesílání (např. přes API propojení na Traffication) by klidně mohlo nějakou dobu trvat a probíhat na pozadí. Tak jak to funguje, odvádí to pozornost od řízení víc, než by muselo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 On 4/24/2023 at 9:53 AM, Jaroslava Hűbnerová said: Dá se někde zjistit, kdy byly naposledy přijaty dopravní informace? Celou dobu, co jsme v té koloně stáli, tak se cesta na mapě ukazovala jako volná bez jakéhokoli zdržení. Zeměkoule byla bílá... To, že máš zeměkouli bílou neznamená vôbec nič. Prečítaj si tu návod ako zistiť, že tvoj Columbus má aktuálne dáta o cestnej doprave a nabudúce v kolone nemusíš byť :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 zrovna v nedelu som sa s traffication hral po ceste do BA a nemozem povedat ze by to bolo pomale. nahlasenie rozkopanej cesty pod 10 sekund aj s prepinanim sa z navigacie do traffication app. mam vsak pocit, ze silno zavisi na kvalite pripojenia auta na internet. kedze pouzivam CarPlay, mam pocit ze auto routuje celu prevadzku cezen a nie cez internu esim ktora ma boh vie aky profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 Rád bych napsal do Škodovky, zda by šly udělat následující úpravy. Nedělám si iluze, že by se něco mohlo změnit, ale zkusím to. Myslíte, že by vám uvedené úpravy také vyhovovaly? 1. Kulaté tlačítko přepínání mezi rádiem a připojeným telefonem skáče nahoru a dolů. Pokud jsem na obrazovce rádia, tak je níže, pokud se zmáčkne, tak se na obrazovce médií objeví výš 2. Kulaté tlačítko přepínání v případě odpojení telefonu připojení přes Android Auto zmizí a na obrazovce je jen nápis žádné aktivní zařízení. Proč tam to tlačítko nemůže být, aby se dalo jednoduše přepnout na rádio? 3. Pouze jeden zástupce na všech obrazovkách - nejde mít ikonu telefonu (1x1) na všech hlavních obrazovkách. Pokaždé může být jen na jedné. Proč? Rád bych měl rychlý přístup k telefonu na všech obrazovkách. 4. Umístění tlačítka ukončit navigaci hned pod tlačítkem přepínání času dojezdu - umístění je nepraktické, protože občas se v provozu člověk uklikne a místo přepnutí zobrazení informace o dojezdu, si ukončí navigování. 5. Zobrazení informace o čase příjmu dopravních informací. Aktuálně se nedá poznat, kdy byly naposledy aktualizovány dopravní informace. Stává se, že ačkoli je ikonka zeměkoule bílá, tak dopravní informace se nepřijmou, ale není to nijak poznat a navigace vesele naviguje do zácpy nebo do uzavřených silnic. 6. Chybějící tlačítko zpět - pokud se dostanu do aplikací, například do Trafficattion, tak se nelze vrátit zpět. Musí se zmáčknout tlačítko Menu, ale to mě vždy hodí na první stránku i když jsem do Trafficattion šel z druhé obrazovky, kam se chci vrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 (editace) Ten bod 6 funguje už teď SW 1896, tlačítkem domů se vrátí na obrazovku posledního zobrazení, ne na první Editováno: 16. Květen 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxo24 Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 V 27. 2. 2023 na 17:11, OpelInsi napsal: super!!! ale keď stlačíš tlačítko synchronizace tak to synchonizuje a vidíš, že čas synchornizácie sa zmenil? Len chápem, že napriek synchornizácii si to aj tal doteraz robilo po svojom. Správne? Ahoj.. na tohle bych chtel navazat. Jak vam funguje synchroniace? Ja si treba z telefonu nebo webu skoda connect poslu navigacni bod a ten se mi v navigaci zobrazi tak zhruba za den az dva..:-/ Pokud zmacknu tlacitko sychronizace, tak se minutu toci kolecko, ale nic se nestane..ani cas synchronizace se nezmeni...zpravidla jeste sycnhronizace nekdy z minuleho dne. Jak rychle se vam prenasi navigacni bod z apky do auta a zmeni se vam cas synchronizace, kdyz date manualni sycnhronizce pres tlacitko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 @maxo24mě taky posílání bodů navigace nefunguje hned. Někdy to tam je až po půlnoci...tak nevím jak to mají nastavené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 Pokud posílám do zapnutého auta, tak se bod objeví okamžitě. Pokud ho posílám do vypnutého auta, tak se někdy objeví hned po nastartování (to se děje poslední dobou) a někdy až třeba po hodině jízdy (to se dělo ze začátku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxo24 Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 Ok diky z a info. A kdyz das manualni sycnhronizaci, tak se ti aktualizuje cas sychronizaci na aktualni, nebo nejaky starsi? Mne tak den dozadu a nijak se nezmeni ani kdyz dam manualni synchronizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxo24 Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 tak jsem zkousel prednastavit hodnoty nastaveni intenzity vyhrivani sedacek a volantu v zavislosti na vnejsi teplote...tak sedacka v pohode..ta nastavit jde..ale volant..at kliknu na cokoliv, tak hodnota se nezmeni a porad je tam ulozeno vypnuto..nekdo s podobnou vychytavkou, nebo navodem jak na to? :-/ 20230616_175143.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 Ano, volant posr....li všetkým aktualizáciou niekedy vo februári. Dovtedy to fungovalo rovnako ako sedačky. teraz volant zapína vždy automaticky pri teplote nižšej 11°C (predajca tvrdí že 9°C) vždy na strednú hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 Mám to tak víceméně od toho co mám auto.. Nějak to neřeším. Věci mezi nebem a Octavii 🤣 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.