emkon Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Já bych to shrnul takto: Do čerstvého sněhu a břečky jsou jednoznačně lepší užší gumy, protože kladou menší odpor. Na uježděný sníh a led je to jedno, vyjde to nastejno. Na mokrou, suchou a vymrzlou vozovku jsou lepší širší gumy. Myslím si, že ať obujete širší nebo užší, vyjde to nastejno. Hlavní je mít přezuto včas a nenechat se zaskočit prvním mrazem nebo sněhem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) no jestli jste cetli pozorne tak zas jedno to neni, valivej odpor v zime zanedbam, protoze zimni pneumatiky diky typu sve konstrukce,materialu a Y lamelám, maji valivy odpor daleko vetsi, s tim tlakem a rozlozenim vahy na kola je normalni fyzika, cim vetsi tlak na mensi plochu tim vetsi sila a tim lepe sedi a drzi, na suchem asfaltu je to problem, protoze se vzorek diky sve konstrukci rychleji sjizdi, letni pneumatiky jsou uplne jinak konstruovane, a maji jinou smes, ja osobne jsem jezdil jak na polarisech II neni to spatna guma ve sve kategorii ale rozvazuje se, jezdil jsem na dunlopech wintersport M3 a ted jsem presedlal na Nokian WR G2 jsem s ni spokojeny, zatim jsem vse vyjel a ubrzdil, nejezdim jako silenec ... Editováno: 23. Září 2008, autor: Matrix.nine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 185 nebo 195? Řekl bych,že pokud se někdo z nás nejmenuje: Loeb,Hirvonen,Latvala nebo třeba Solberg,tak to zas tak úzkostlivě rozebírat nemusíme. Máme přece rozum a nejezdíme jako zmiňovaní pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 s tim tlakem a rozlozenim vahy na kola je normalni fyzika, cim vetsi tlak na mensi plochu tim vetsi sila a tim lepe sedi a drzi Fyzika to sice je, ale ta hovori aj, ze cim vacsia stycna plocha tym vacsiu silu dokazes preniest. Ta zavislost medzi stycnou plochou pri rovnakej hmotnosti vozidla asi nebude linearna (nechce sa mi tu robit matematicky rozbor ) a existuje nejake optimum, na zaklade ktoreho automobilka urcuje standart. Urcite neplati cim uzsia pneumatika tym lepsie, to by sme vsetci jazdili na byciklovych gumach. Na suchej vozovke dosahuju sirsie pneumatiky lepsie jazdne vlastnosti, preco ? Fyzika, za danych okolnosti prenesu vacsiu zataz na vozovku. Tieto gumy ale zacnu mat problem za mokra, pretoze vzhladom na spominany tlak nedokazu tak rychlo vytlacit(odviest) vodu spod stycnej plochy (a je jej tam o nieco viac). A to je aj jeden z dovodov na uzsie zimne gumy. Dokazu rychlejsie odviest "volny material" (sneh, kasu...) z pod pneumatiky a rychlejsie sa dostanu na pevnejsi podklad. Druhy dovod je moznost retazi. Ale kedze ja osobne jazdim vacsinou aj v zime na vozovke bez snehu, na zimu volim 195ky. Nepochybujem o tom, ze maju kratsiu brzdnu drahu oproti 185kam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 já si myslím že brzdná dráha nebude nějaký rozdíl vůči rozměru, to je spousta faktorů jako třeba jestli jezdíš sám nebo v 5, já zvolil 185 na roomstera i na manželky fabii II a to z jediného důvodu na 195 se nesmějí použít řetězy a to bylo rozhodující protože jezdím na hory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Pri retaziach je jasna volba. Ale co sa tyka brzdnej drahy jeden priklad http://www.oekotest.de/cgi/nm/nm.cgi?doc=a...707-breitreifen. Testovali sa na jednom aute pneu 185,195,205,225 (pevne dufam, ze rovnaka znacka a typ ). Rozdiel v brzdnej drahe na suchu 5m... Treba zvolit optimum pre svoje podmienky, 185 rozhodne nie su zla volba. Mojim cielom bolo len trosku "nastrbit" mytus uzsie su lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 (editace) Souhlasim a shrneme to, nejsme zavodnici, tedy alespon ja ne, jezdim normalne, a 185 staci, dale zalezi na smesi a na vzorku (ten bych videl jako nejdulezitejsi) jen jsem chtel poukazat na rozdil pouziti Zima Leto a zmenu konstrukce viz fotky nekde vejs. mno a asi taky zalezi na hmotnosti auta. R neni nejlehci 1300 Kg, a tim je dana ta sila ktera pritlacuje kola k vozovce (pro rejpaly neni na vsech kolech stejna) Zlezi na zkusenostech a co k do preferuje. Editováno: 24. Září 2008, autor: Matrix.nine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobSol Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Máte někdo zkušenosti s pneumatikou Firestone Winterhawk 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 možná ti pomůže tenhle test: http://auto.idnes.cz/test-zimnich-pneumati...152517_pneu_fdv a jak tak koukám tak moje Goodyear UG7 si vedou docela slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobSol Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Díky za test. Jak je vidět není důvod se vyhýbat ani těm Barum Polaris 2. České auto na českých gumách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ja tieto testy, zeriem . Kym nebol Barum pod Conti tak bol na chvoste, zrazu zazracne postupil. Matador este minuly rok zametal posledne priecky a pozrime sa, kupilo ho Conti a uz je pre Barumom . Ja viem ja viem, urcite to je tym know-how co prinieslo Conti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo_1 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Michelin bol naj naj, Goodyear UG7 boli dostatočné a zrazu je to naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Micheliny sou skoro srovnatelny pokud se divas na prevzatej test v MF DNES... Matador a Barum jsou srajdy dlouhodobe a stridaji se s ostatnima v posledni ctvrtine poradi...ze zkusenosti musim rict, ze naprosoto opravnene. Ted tam dali cinany, tak je jich tam radka jeste horsich.. Editováno: 30. Září 2008, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 co poviete na GOODYEAR UG Performance 195/55/R15, je to dobra volba????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 nikto nic????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 myslim, ze se o nich uz mluvilo driv. procti si to od zacatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Chci si koupit na Roomstera zimní pneu 195/55 R15 Kleber Krisalp HP, máte je někdo? Jaké jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 ja je dostal k autu, resp v rozmeru 185/65/14. Spokojenost. Ale jezdim jen po meste a okoli, dalnice a "udrzovane" silnice. Do hor bych si asi netroufl. Zatim maj za sebou 2 zimy a zadnej problem. Jezdim dost ostre a neklouzly, pokud sem to sam nechtel. Nejsme ale zadnej testovaci pilot, kterej by je zkousel v krizovejch situacich a porovneval s jinejma. Nejaky GoodY budou ais lepsi, ale zalezi kde a jak jezdis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Vždycky jsem měl Firestone Winterhawk s nima jsem byl max spokojený ale v tmto rozměru jsou už moc drahé tak chci koupit tyto. Tak jsem zvědavý ale já jezdím také převážně po městě a udrž. silnicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Tak co, už jste přezuli. Já se na to chystám zítra. Jo a ty testy jsou fjan věc, ale vůbec tam nejsou Klebery. Mám je v akci od Škofinu. Jezdí s nimi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Tak dneska přezuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 jeste je teplo. v UL dnes kolem 12-15°C v noci to pada k 6-8°C Vidim to tak na za 14 dni podle pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 ...ja jsem kupoval minuly rok VREDESTEIN Snowtrac 2 - 185/55 R15 86H RF...byl jsem s nima na lyzaku v Rakousku a v Italii a jsem maximalne spokojeny....a ze jsem jich uz vyzkousel........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Já přezouvám příští týden v sobotu. Jsem objednanej do servisu, kam konečně dorazily moje nový zimáče :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.