Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Čau chlapy, měnil jsem palivový filtr. Vše jsem dělal tak jak se má - nafta dolita, odvzdušněno přes diagnostiku. Auto krásně chytlo, druhý den po ujetí cca 600m při podřazení chciplo a nejde nastartovat. Diagnostika žádnou chybu nehlesí. Nějaké rady co by to mohlo být? 

Editováno: , autor: Mik3
Vloženo

Ano zkoušel, 6x přes diagnostiku a 4x ručně ( povoleny přívod ke vstriku ). Auto už startuje, tocil jsem až to chytlo ale pořád mi to nejde do hlavy proč... 

• o 1 rok později...
Vloženo

Chystám se měnit palivový filtr a někde jsem se dočetl, o rozdílech v propustnosti, v µm v otvorech. Nikdy jsem to neřešil, ale díval jsem se na různé shopy a nikde jsem tento parametr v údajích nenašel.

Mám teď nachystaný Valeo a na krabičce je napsáno 20 µm. Je to dostačující? Jeho cena byla průměrná. Mám koupit ten nejdražší? Ale ten parametr tam stejně uvedený nebývá. Jen jsem kdesi četl nějaký článek o použití nano technologií u neznámého výrobce, a chlubí se, se 2 µm. Jaké filtry používáte? Mám ale Fábii s CAYB, a ta nemá vložku. Měním ho celý a má jen 2 trubičky, přívod a vývod.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Nikdo mně neodpověděl, tak jsem ten Valeo (Poland) použil. Původní z výroby byl UFI made in China. Starý jsem rozpitval, abych se podíval v jakém je stavu po 105t. Docela čistý, a žádné piliny tam nebyly, jak se o tom tady píše. Jen trochu takový černý povlak, který zůstane na prstě, když po něm přejedu prstem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...