asdf7890 Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 (editace) Ahoj, zjistuji jake rezervni kolo by bylo nejlepsi ve Scale bez vybavy sound system abych usetril pod kobercem v kufru co nejvic mista, ktere bych mohl vyuzit napr. pro lahev nahradniho oleje, gumicuky, tazne lano, startovaci kabely, skladaci lopatku, deku s naradim atp. Neplnohodnotne kolo ma sirku 195mm. Napr. na www.dojezdove.cz jsem nasel kolo sirky 125mm ktere by tam pasovalo, ale zase nevim jestli by tam nejak rozumne pasoval ten origo polystyrenovy box s naradim. Jeste me napadlo, ze by se tam dalo dat dojezdove kolo ktere se dava s vybavou Sound system. Nevite nekdo prosim rozmery toho dojezdoveho kola? Nemel byste nekdo prosim foto dojezdoveho kola s naradim v polystyrenu s demontovanym subwooferem? Predem dekuji za rady. Editováno: 25. Srpen 2020, autor: asdf7890 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 "lahev nahradniho oleje, startovaci kabely, skladaci lopatku, deku s naradim" Cože? Myslím, že tohle opravdu nebudeš potřebovat. Měj trochu důvěry v nové auto :D To raději plnohodnotnou rezervu, hever a pořádný klíč na kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asdf7890 Vloženo 25. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Ok. Ale stejne si myslim, ze misto plnohodnotne rezervy je lepsi co nejuzzsi dojezdove kolo, protoze ta uspora mista mi za to stoji. Navic rezervni kolo se vyuziva malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Preco, ja tam tiez mam naladovane vsetko. Este i 2kg sucheho krmiva na ryby a ine veci. Chapem tuto poziadavku.. Pozri, ak nemas rezervu od vyroby, tak mas dve moznosti. Dojazdovku, alebo ja som dal zimne koleso jedno tak, ze plechova cast je dole a do vnutra kolesa zhora mam nalozene veci. Ako sadu so zdvihakom, krmivo, deka, zarazka do zvahu pod koleso, lopata a ine blbosti. Plus take ako rybarska podlozka atd, mam okolo kolesa v tom vyklenku, takze ani koleso sa nehybe.Ak potrebujes celu sirku vyklenku, tak dojazdovku, ak nie, tak normalne to co pouzivas, ci hlinik (ten mam v zime tam) ci plechac. Taky rozdiel v tom nemas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asdf7890 Vloženo 26. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Ok. Nemam rezervu z vyroby. Myslim si ze misto neoriginalniho dojezdoveho kola s nejakou cinskou pneumatikou by bylo nejlepsi original dojezdove kolo s original polystyrenovym boxem na naradi co se dava k vybave Soundsystem. Kdybyste nekdo mel foto kolik to zabira mista v kufru bez Subwooferu a jak je kolo siroke tak prosim poslete informaci/foto. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Doufám že je to tam dostatečně vidět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asdf7890 Vloženo 27. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Je to videt perfektne, diky za fotky. Kdyz mam na aute kola 205x55xR16, tak predpokladam ze nevadi ze rezervu bych mel 125x70xR18, protoze celkovy obvod kola je stejny. Vidite to taky tak? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Já mám tedy na autě 205/50 R17 ale myslím že na dojezdové rezervě by to vadit nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asdf7890 Vloženo 26. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2020 (editace) @Dczek: Uvažuju, že bych dojezdovku otočil vyboulenou stranou dolů a do ní bych koupil originál polystyrén s nářadím z VW. Bylo by prosím možné napsat ještě i číslo dílu a označení co je vyraženo na tom plechovém disku (např. 6.5J x 18 ET35)? Děkuji. Editováno: 26. Září 2020, autor: asdf7890 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října Zdravím , chtěl bych se zeptat , mám scalu jako roční vůz a až po delší době jsem zjistil , že mám rezervní kolo normální ( je nové , není dojezdové ) o rozměru 16 a na autě mám kola 17 , je to tak správně nebo mi to prodali se špatným rezervním kolem ? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Října Sdílet Vloženo 13. Října Je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.